קודם כל חיבוק
❤ זה ממש לא פשוט... אני יכולה להזדהות קצת בחיפוש מגזר
אממ
אני לא מאוד יודעת לייעץ אבל כמה דברים:
א. אני יכולה לשתף לגביי שברגע שראיתי אנשים פחות או יותר כמו שאני מחפשת- נרגעתי. זה עזר לי להבין שמגזר לא קובע הכל וגם אם אני משתייכת למגזר מסויים זה לא אומר שאני חייבת להתיישר לפיו בכל דבר. לדוגמא אני גם מעדיפה את הדרך החרדית יותר אבל אין כמעט סיכוי שתראי אותי בבני ברק או בירושלים בתוך השטייגן החרדי יעני
אז איפה כן? בערים שיש שם חרדים מפוזרים כזה, אשדוד, רחובות, ראשון לציון, פתח תקווה... כאלו שאת לא רואה "חרדים" את רואה אנשים וכל אחד בבית שלו עם האופי שלו האחר, זה לא "מגזר" וזה משוחרר וכיף. "אנשים נורמלים" בהגדרה שלי, כאלה שאת לא מרגישה שעצבו אותם לפי פס מסויים. ברור שגם שם יש חסרונות של המגזר שיפריעו לך, אבל סך הכל זה רגוע יותר ויש פה המון שבידיים שלך. איך הבית שאת רוצה יראה.
אז תשאלי את עצמך איפה נמצאים האנשים שהם דוגמא בשבילך.
ב. אולי תתני יותר מקום לאופי מאשר למגזר, תמצאי את שאהבה נפשך, חיבור בעומק, שאתם מרגישים שבפנים אתם דומים (כי מבחוץ יכול להיות המון שונה, גם ברקע וכו). את מכירה את עצמך וזה עוזר, להתחבר לתפיסה של עצמך כמה שיותר בעומק שלה ולא ברבדים החיצונים.
ג. מתחברת להצעה של הניק שמעליי בתגובה, לאיפה שגדלת ולתפיסה הראשונית של איך יראה הבית שלי יש מקום מאוד גדול
אולי תנסי משהו בכיוון.
ולסיום- את תמצאי. כמו שיש אותך ורבות כמוך יש גם כמוך בנים. יכול להיות שזה סגנון יותר נדיר אבל תשתדלי לכוון לשם שמיים והשאר מאיתו.
העיקר בשמחה, באמת...