התחיל לי היום גרד ממש חזק ברגליים, אין סימנים לפריחה, כן רואה שהרגל יבשה והגירוד משאיר מעין קילופי עור קטנטנים. מה הבעיה אתן שואלות?
שאתמול, אין לי מושג למה, אחרי שמישהי שיתפה אותי על מחלת עור לילדה שלה.. גלשתי באתר של קופח ובדקתי על סיבות לגרד. נכנסתי לקרוא על סקביאס פשוט לא יודעת למה, אוף! אוף אוף, טיפשה שכמותי למה קראתי את התיאור המבחיל הזה על ***אזהרה למי שרוצה לדלג **** אכתוב למטה
פעם ראשונה שנחשפתי לזה בחיי, היתה לפני למעלה מעשור, סבלתי אז מגרד נוראי ברגליים במשך כמה חודשים שהוביל לפציעות רציניות ואחרי בדיקות ושלילת אלרגיה, רופא אחד החליט שזה סקביאס. לא הייתי בצבא או בטיול במדינות עולם שלישי... ונגעלתי ברמה של לרצות למות. ניסיתי לטפל, אבל המשחה היתה עם ריח מזעזע, אז הפסקתי והגרד המשיך, הלכתי לרופא מומחה אחר שנתן אבחנה שונה והמליץ על סבון רפואי ושמן מסוים ואחרי זמן זה נעלם כלא היה.
ופתאום עכשיו זה ממש מזכיר לי את הגירודים ההם, זה משהו שונה מגרד רגיל שמציק לרגע ועובר. זה גרד שמשאיג תחושת בעירה וצריבה כזו בכל הרגל...
ואני לא מסוגלת לחשוב על זה אלוקים.
מה הקשר מה הקשר שפתאום אדבק בזה
אבל גם מה הקשר שאתמול החלטתי לקרוא על זה
ואני מנסה לחשוב מאיפה יכולתי להדבק וחשבתי שאני נוסעת הרבה באוטובוסים שרוב הנוסעים מבני דודינו...
ומחילה על הגזענות אבל ההיגיינה יש מצב שתשפיע
ואמאאא אני מתה מהמחשבה שנדבקתי
לא רוצה לא רוצה לא רוצה. לא מסוגלת להתמודד עם זה.
למטה הסבר שמי שלא מסוגלת להתמודד עם גועל
עדיף שלא תקרא.
קרציות שמתחפרות בעור ומתרבות בקצב מסחרר בעעעעעעעעעעעעעעעעע
ומתות רק עם חומר מסוים שצריך למרוח על כל הגוף כולל איברים אינטימיים כי הן מדבקות מאד ועוברות ממאזור לאזור
וצריך להרתיח הכל ולמרוח את כל המשפחה.
בקיצור, למות.

. עדיין מספיק קרוב בשביל תחומי עניין משותפים וחוויות מחברות