1) מי אמר שנשים לא בצבא כי הם חלשות?
כל אחד תורם את חלקו לעם בין עם זה קרבי, ללמוד תורה או להיות מש"ק ממטרות. וכן גם לעשות שירות לאומי ה לשרת את המדינה.
ככה שהטענה "איפה כל הערכים של לתרום למדינה?" קצת לא רלוונטית..
2)אני מניח שאת חיה בסביבה דתית אז יותר הגיוני שאחותך תעשה שירות לאומי ולא שירות בצבא..
אף אחד לא ממש "קבע" שאסור (אאכ את חרדית) ואם היא תהיה בצבא יפתחו עיניים אבל אף אחד לא ימות.. (מקווה)
ואחותך באמת יכולה לתרום בצבא השאלה היא איפה היא תתרום יותר לעם
אך גם איפה היא תבנה את עצמה נורמאלי ואיפה מתאים לה להיות (גם את לא באמת יודעת..)
כמו שאני ארחיב בסעיף הבא..
3) מה הקשר שווים פחות???
עכשיו רציתי לכתוב שהבנות באמת בנויות שונה מבנים וזה אבל
זה לא קשור. קרבי-לדעתי לא אם את רוצה אני ארחיב. אבל השאר בהחלט אפשר ואת זה כמעט כולם יאמרו.
בנות יכולות לתרום בצבא.
ההנחיה לא ללכת לצבא היא לא כי בנות לא מועילות שם אלא כי הם כישרוניות בהרבה דברים אחרים ויכולים לתרום שם יותר מאשר בצבא.
לדוג' רופא בצבא או קומונרית.. רוב הבנים שאני מכיר יעשו את זה בצורה פחות טובה מהבנות שאני מכיר (אני צדיק אז אני לא מי ישמע מכיר בנות..)
אז לא להיעלב אין קשר. בנות אתם אחלה בחלה אתם לא שווים פחות או משו כזה (חשוב להדגיש שיש הבדלים אבל זה דברים טכניים מצורה של הגוף וכד ולא בגלל שאתם "בנות").
4) את מדברת כי את פגועה את חושבת שזה שאומרים לבנות לא לעשות צבא זה כאילו אומרים להם אתם חלשות לוזריות לכו תהיו קומונריות ותעשו טבלאות וצופרים אין לכן מקום במקום רציני
אבל לא מה הקשר בכלל
קיצר ה"לתרום פחות" ושזה אומר ש"נשים חלשלושיות" זה חרטא
ואת סתם מנסה להגן על כבוד הבנות שאת אומרת די, העולם התקדם. נשים חזקות ומפותחות, והרבה בנות שאני מכירה יותר חזקות מבנים שאני מכירה ....
אה ואני לא מסכים עם התגובה של האמא. איזה ציבור אתם? (אני מסתייג כי אני לא מכיר את אחותך את אמא שלך וזה)
קיצר עוד משו? מוזמנת להרחיב כאן/בפרטי