הציללללוווולידור

השמאל תומך ומחזק דברי דיכטר

השר לביטחון פנים אבי דיכטר מביע הסכמה להסכם שלום עם סוריה תוך ויתור על כל הגולן, שכן כך עשתה ישראל עם ירדן ומצרים. השמאל תומך.

בוועד מתיישבי גוש קטיף התחלחלו לשמוע את השר שאחראי לביטחון הפנים של מדינת ישראל קורא לנסיגה מרמת הגולן "לאחר כל מה שעברנו בצפון ובדרום". הועד מבהיר שהכישלון של ממשלת אולמרט מתחיל כבר בימי ההתנתקות בזמן שבכירי ממשלת אולמרט נפלו בשבי קונספציית הנסיגות הסופנית, כהגדרתם.

ליאור כלפא, יו"ר ועד מתיישבי גוש קטיף: "לנוכח הידרדרות הביטחון הלאומי של המדינה בשנה שחלפה מאז הנסיגה מגוש קטיף, אנו מתמודדים עם התובנה המצמררת שקורבננו היה קורבן שווא. לא ייתכן שבכירי ממשלת בנות היענה ימשיכו לטמון את ראשם בחול, ישכפלו את כישלון ההתנתקות ויקריבו גם את אחינו תושבי רמת הגולן או יהודה ושומרון, רק בגלל שהם לא מעיזה לרדת מהעץ עליו הם עלו - להביט בעיני הציבור ולומר טעינו. הציבור שואל את עצמו כיצד נפלו בכירי ממשלת אולמרט בשבי קונספציית הנסיגות הסופנית".

נזכיר כי השר דיכטר אמר הבוקר בראיון לגלי צה"ל כי תמורת שלום אמת יש לפעול בכל מהלך מדיני שיתבקש. באשר לויתור על הגולן אמר ש"אנו מכירים את המחירים. אנחנו מנוסים במתן מחירים, הלכנו בשני מקרים מול שתי מדינות, מצרים וירדן, והסדרנו את הדברים. ניסינו מול הרשות הפלסטינית ולצערנו לא צלח הדבר, אבל זה לא אומר שמול מדינות אחרות כמו לבנון או סוריה זה לא יצלח, ואולי זה יבהיר גם לפלסטינים שאין סיכוי לאף מדינה להשיג הישגים בלחימה נגדנו".

את הדברים אמר כשנשאל באשר לאפשרות להסכם שלום עם לבנון לנוכח דבריו של ראש ממשלת לבנון אתמול לפיהם ניתן למנף את הטרגדיה הלבנונית לשלום. דיכטר סבור שעל אף שיתכן קיום הסכם עם לבנון הרי שלא ניתן להתעלם מהשפעתה של סוריה בגזרה זו ועל כן יש לבחון כל דרך להגיע להסכם עימה.

"ישראל יכולה ליזום את זה. בסופו של דבר, היוזמות בסוגיות הללו הן של צד שלישי - וצד שלישי בעולם יש במכביר. אם צד שלישי יפנה אלינו, צריך להשיב בחיוב", אמר דיכטר.

בשמאל נשמעים קולות תמיכה בדברי דיכטר. שרת החינוך יולי תמיר, ממקימות 'שלום עכשיו' מביעה תמיכה בדברי השר לבטחון פנים ואומרת שלאחר כשלון המהלכים החד צדדיים הגיעה העת להידברות.

גם במר"ץ מביעים תמיכה בדברים. יושבת ראש הסיעה, ח"כ זהבה גלאון שמחה על התבטאות דיכטר ואומרת ש"עדיף שלום עם סוריה בלי רמת הגולן מאשר רמת הגולן בלי שלום".

לעומתם אומר חבר הכנסת אפי איתם, תושב רמת הגולן, בתגובה לדברי השר דיכטר כי "הסכסוך שלנו עם סוריה הוא כבר לא טריטוריאלי, ולכן נסיגה מרמת הגולן רק תסכן את בטחון ישראל. סוריה קשרה את עצמה עם ציר הרשע של חיזבאללה ואיראן ומטרתה להשמיד את ישראל והיא איננה יכולה להיות פרטנר להידברות. הממשלה מסרבת ללמוד את הלקח מהנסיגות מלבנון ובעזה שרק הגבירו את הסכנה לבטחון ישראל".

ח"כ אריה אלדד מהאיחוד הלאומי אומר בתגובה לדברים כי "באותו הגיון יציע ודאי דיכטר לתת את הגליל לאירן, אם היא תואיל בטובה לירות בנו 4000 רקטות. מי שלא מבין שהמשוואה שטחים תמורת שלום מעולם לא פעלה והביאה רק לשפיכות דמים נוספת מוטב לו לא לתת עצות בעניני ביטחון".

בעעעעע....
הצילו!!!!!

מי שהצילנו מהפצמ"רים הוא שיצילנו מדיכטר..מוריה
זה דווקא מצוין שזה עולה עכשיואליהו הנביא

הציבור בארץ עוד לא עיכל את כל גורמי המלחמה ואת תוצאותיה.

הציבור רואה בכל מדיניות הפייסנות של הממשלות האחרונות כגורמים אחראיים ישירים

למלחמה ולתוצאותיה, קרי: מאות ללא בית לחזור אליו, 156 הרוגים, מאות פצועים, נזקים

כלכליים אדירים, מוראל ירוד, החלשות ההרתעה הצבאית וכן הלאה.

לכן הציבור מאוד יתנגד לשיחות שלום עם מדינה, שעדיין מספקת נשק ותמיכה לחיזבאללה.

מכיוון שלציבור זיכרון מאוד קצר, הרי שאם דיכטר היה אומר את דבריו רק בעוד כמה חודשים,

הרי שהאפקט שלהם היה נמוך יותר, והממשלה הייתה יכולה להשיג תמיכה במטרות שלה (בעיקר

בעזרת התשקורת המגויסת).

הממשלה הסתומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ל"תחיים ביטון
חולי נפש ללא ספק !!!!!!!!!!drizt05
מה השוק?..זה לא כזה משהו עצוב...יש דברים יותר!*יעל*
לא כזה?ברוריה מהגוש
תראי לי משו יותר עצוב מיזה!
רפואה שלמה...לידור
באמת הצילו!!ברוריה מהגוש
זהו, אם הם יצליחו- אנחנו אבודים..
סתומיםפליץ
מה הם עיוורים? אני אישית לא מבינה איך הם עדיין לא ירדו מהעץ הזה.
מחזקת את מוריה. אין טעם שאחזור שוב על מה שאמרה...הביצה שהתחפשה
אני שונאת אותם!!!עינב
שונאת שונאת שונאת!!
אין לי כח לקרוא...פו הדב
נכון שאת חמודה ותסבירי לי מה כתוב שם בקיצור?
נכון שלא?עינב
למההההה???????פו הדב
אין שום יאוש בעולם!!!מתנחל גאה.

להיות שמאלני זה - להיחרד כששומעים על פיגוע ירי, ולהירגע כשהנפגעים הם מתנחלים.

להיות שמאלני זה - ללעוג למתנחלת עם 5 ילדים, ואז לצאת לסיבוב בכיכר-המדינה עם 5 פקינזים.

להיות שמאלני זה - לרתוח על החרדים שלא מתגייסים, ולהשתחרר  על קב"ן.

להיות שמאלני זה - להגיד שאף אחד לא ילמד אותך מה זה אהבת הארץ, ולהוציא דרכון גרמני ליתר ביטחון.

להיות שמאלני זה - לקרא למתנחלים "גוזלי אדמות" מהווילה בעין-הוד שלפני 48 הייתה בית המוכתר.

להיות שמאלני זה ללמוד על גירוש הערבים ב 48 בכיתה בגימנסיה הרצליה שעומדת על חורבות בית המוכתר של הכפר ג'ומייל

להיות שמאלני זה - להיות 1% במדינה, ו ? 99% בתקשורת.

להיות שמאלני זה - להאמין בצה"ל, אבל לקרא לילד "שון" למקרה שהערבים ינצחו ונצטרך לגור בחו"ל.

להיות שמאלני זה לקלל את ביבי שמפקיר את החלשים, ולסגור את החלון של הפג'ארו לקבצן ברמזור.

להיות שמאלני זה - לתלות עיניים מעריצות בתרבות ערב, ולזלזל בצ'חצ'חים של מרכז הליכוד.

להיות שמאלני זה - להעדיף את החומוס בדמשק על פני רמת-הגולן.

להיות שמאלני זה - לרתוח כשהחרדים מחללים את זכר השואה, ולהעריץ את מי שכינה את חיילינו "יודונאצים".

להיות שמאלני זה - לקרוא למתנחלים "פנאטים משיחיים", ולצאת למלחמה על סגירת מקדונלד'ס בשבת.

להיות שמאלני זה - למלא את המוסף של "ידיעות" בשנאה למתנחלים, ולהתגאות בפלורליזם.

להיות שמאלני זה - להגיב בזעם לכתבות על מתנחלים הנצמדים לקרקע, מאינטרנט קפה באירופה.

להיות שמאלני זה - להיות מוכן לויתורים כואבים, ולתבוע את השכן בגלל ענף עץ פיקוס שפלש מחצרו.

להיות שמאלני זה - ללעוג לשמות כמו גבעת הדגן ומעלה לבונה, אבל לקרא לכל מטר מרובע ע"ש רבין.

להיות שמאלני זה - ללעוג לדתיים משיחיים, אך לצפות בכל יום לעליית מדד הדאו ג'ונס אף אם יתמהמה.

להיות שמאלני זה - שאבא שלך המציא את המושג "נפולת של נמושות", ואתה בכלל גר באמריקה.

להיות שמאלני זה - להגיד שיש עוד אפשרויות לשרת את המדינה מבלי להתגייס, ולהנחות את "אקזיט".

אבל יותר מכל, להיות שמאלני, זה להוכיח יום יום את תיאורית ההרס העצמי שגילה פרויד

נראלי שפינוי הגולן בא לפני יהודה ושומרוןברוךש

א.כך זה נראה מכיוון שהממשלה מדברת על זה והרבה בעד (תמורת שלום אם סוריה)

ב. אסד יוצא ומדבר בעד (וגם הוא הבטיח לאביו לפני שהוא קיבל את השליטה על סוריה שהוא יחזיר את רמת הגולן לסוריה)

ג.אולמרט אומר שהוא לא מדבר על זה (תמוה מאוד, וחשוד מאוד, )

לדעתי זה הפרק הבא בהסטוריה שלנו (המאוד מעניינת ומציאותית)

למה כתבת את זה כאן אם פתחת לזה שרשור?פו הדב
היו לא תהיה !!!!!!!!!!!!!! עלאק...חיים ביטון
אשכררררררררררררררה.פו הדב
אינעל בובו עליזבו!!!!!!!( מכוון לנסראללללללה)חיים ביטון
אה, חשבתי כבר ש'תה מתכוון אלי...פו הדב
חח.. קרועים..ברוריה מהגושאחרונה
סתומים מפגריםאיש-זאב
ובאופן כללי מה שפליץ אמרה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך