איזה עצובשמני כחותם

ומה הבעיה עם זה?משה
בעיה גדולה מאוד.אח..
[איפה מופיע? כמדומני ר' משה פיינשטיין דבר על זה שאסור והרב עובדיה שליט"א...]

באמת עצוב..אוהבת את אבא
]זו אינה בעיה...Matanman
נ.ב.
תזכרו שאנחנו בזמן אחר במציאות אחרת מהגולה כמו שצריך לדון למה אומרים (לפחות מה שהספרדים אומרים) במוסף של ראשי חודשים ומועדים "תעלנו בשמחה לארצנו" זו לפי דעתי... כפירה מטורפת! הקב"ה נתן לך משהו ואתה עדיין בוכה על מה שלא קיים!! אותו דבר בעניין המקדש והזיקה אליו...
יש דברים שצריך לשנות בגלל שהמציאות השתנתה ואנחנו בזמן יותר טוב ויותר מתוקן מהזמן שקבעו את אלו התקנות!
לגאולת ישראל,מתן.
חודש זיו טוב ומבורך...
נחסוך כאן דיון גדול, כי הנה הוא:אח..

אנשים מתבלבלים הרבה פעמים בין ספירת העומר לתשעת הי~~אני~~
אנשים כן, הרב עובדיה - לא! הרמ"פ, גם לא.אח..

לא יודע מה איתך...Matanman
די די עם כל השימור הזה... ואני יודע שיש פחד גם בעולם הרבנות וגם העולם הישיבות לשחוט פרות קדושות... אז מה לעשות שהכל תלוי בנו... גם אם לצום את הצומות על החורבן תלוי בנו (עיין בראש השנה דף יח עמ' א')!
הרצי"ה זצ"ל כתב שבם האור החיים הקדוש שבזמן הגאולה שדווקא לחכמים תהיה סיטרא אחרא חזקה לעכב את הקמת קודש ה' ונחלתו ולצאת מהגלות!! ובתקופה האחרונה מצאתי שגם חכמי הנסתר מכל קצוות ישראל (מכל העדות) כותבים אותו דבר, שהשטן ינסה לעכב בכל הכח את הגאולה ע"י זה שיכנס בתלמידי חכמים (כתבו את זה בעניין של למה החכמים לא פוסקים להגיד הלל ביום העצמאות).
כתבתי למעלה את העניין של התפילות והברכות שאנחנו משמרים בהם את הגלותיות והחוסר מעש (בגלל שבגלות לא באמת היה מה לעשות, חוץ מלהתפלל) ולא מתחילים בעידן חדש לדון באמת מה צריך להיות היום! אם תצאו מהקיבעון שגדלתם עליו, תבינו שעולמינו הוא לא שחור לבן אלה הוא מורכב ועכשיו אנחנו בתקופה אחרת, תקופה של בניין ופריחה [על כל הקשיים, שעליהם יש לי תשובה, שנלמדת מהפסיקה של הרמב"ם לגבי למה חוגגים את חנוכה, בגלל שנשאר שלטון ישראל 'יתר על 200 שנה' למרות שאנחנו יודעים שהמלכים מבית חשמונאי לא היו כאלה יהודים טובים (עיין ערך ינאי המלך, שהרג את כל חכמי ישראל)] ועוד שבתקופה האחרונה נכנסנו לעידן חדש, עידן שבו יש בישראל הכי הרבה יהודים מבחינה מספרית על פני כל מדינה אחרת בעולם (נתון הנכון ל2007) אז צריך שישבו הרבנים וידונו מה עושים למה וכמה...
בדרך לתיקון עולם במלכות ש-די, מתן.
אחינו, אתה 'בדרך' לתקן = יש עוד גלות...אח..
מרבה לדבר עליה, איך שהיא מושלמת...

"תעלנו בשמחה לארצנו" - תתפלל על שאר עמ"יii
אין קשר...Matanman
שקר גס!! ועוד לבורא עולם...
ויש עוד עשרות דוגמאות... שקצרה היריעה מלכתוב...
אנחנו כבר פה... אפשר לעלות להר הבית כשאתה מקפיד על דיני הטהרה... אפשר אם רק נרצה להשתחוות שם... לבנות את בית המקדש... אבל כמו שאמרתי... גלותיות... ועוד גלותיות... ועוד גלותיות... שהקטינה והנמיכה את היהדות מדרך חיים לעוד דת בעולם... מה לעשות זה טוב לנו... זה קל לנו!! לכן אנחנו לא רוצים בזה...
ואתם תוכלו למצוא לי את כל התירוצים... והתירוץ הכי גדול הוא... "אבל הרבנים..." הכי קל לעשות את זה... להתנער מאחריות!!!
אני מביא פה את דברי האור החיים הקדוש בשם הרב צבי יהודה : "ועל זה (עיכוב תקומת קודש נחלת ד' לעם ד') עתידין לתת את הדין כל גדולי ישראל ומהם יבקש ד' עלבון הבית העלוב" (אור-החיים, ויקרא כה, כה).
לגאולת ישראל, מתן.
"...בבית הגדול והקדוש..." זה עדיין אין לצערנוii
בגללנו... כי אנחנו לא רוצים...Matanman
הרב צבי הירש קאלישר כותב בספרו 'דרישת ציון' שכל הבעיות בגלות זה בגלל שאנחנו מבטלים הקרבת קרבן פסח... (הספר נכתב ב1862) עמוק בגלות...
תסיק את המסקנות לבד...
מתן.
לא ענית לי...ii
שקר גס?!אח..

טוב...Matanman
ואני לא אמשיך להתווכך איתך כי זה לא יוביל לשום מקום...
לכל שאלותיך (גם אלה פה) עניתי למעלה בהרחבה... אתה תמצא אותך בין השורות... \
אני צריך אותך בשביל להקים את המקדש... אני צריך אותך בשביל לשנות את הנוסח... בלעדיך אין לי שום מוצא בעולם חוץ מלהמשיך במה שנהגתי... עד שאני לא אשכנע אותך ועוד רבים וטובים כמוך...!
יוםטוב... מתן.
אם (!) זו המציאות שצריכה להיות -אח..

מה???????מה השטויות??מתו"ש
איני יודע מה המנהגים של כל עדה..<אריאל>
^^^שיראל.אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים