...אני אחזור עליהן שוב:
....בעבר היו יונים וניצים בכל חלקי העם בתוך מפם הסוציליסטית לדוגמא ובמפדל. עם עלית הליכוד לשלטון
החלו להשתמש במושגים ימין ו שמאל כי מטבעה מפלגה זאת כדי לשמר שלטון נוקטת בטקטיקה של פירוד והסתה.
"הימין" האמיתי זה שרוצה סיפוח, גרוש משפחות, פינוי אל אחמר, ישובים חדשים ביהודה ושומרון, עונש מוות למחבלים ועוד .... לא באמת מייצג את דעת רוב העם בכלל ואת דעת רוב מצביעי הליכוד בפרט. לחרדים הדבר הזה לא נוגע. מנהיגי הימין יודעים את זה טוב מאוד. אז למה הם והחרדים בכל זאת נדבקים לליכוד?
בגלל מנעמי השלטון. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.
זה החלום הרטוב של הערבים. אתה מכיר את הפתגם "כלב נובח לא נושך"?
לא בכדי איבדנו את ההרתעה בזמן שלטון הליכוד.
זה התחיל ב1977 כאשר בגין אמר "אף שעל" והחזיר את סיני ופינה ישובים, המשיך עם חוסר התגובה של שמיר לטילי הסקד ששלח סדאם חוסין ( עלזה אנחנו משלמים עד היום), ממשיך עם ביבי שאומר "אנחנו נמגר את החמס", הגירוש מגוש קטיף, ומי יודע לאן שנגיע.
ב2006 היתה לי תקווה ששינינו כיוון כאשר אולמרט הגיב על חטיפת שני החיילים על ידי חיזבאלה במלחמה בסגנון "בעל הבית השתגע" אבל לצערי ביבי חזר לשלטון ומכיל את הפרות ההסכם שהושג עם לבנון בסוף המלחמה.
לטובת מדינת ישראל הליכוד צריך להעלם מהמפה הפוליטית. הפוליטיקאים מהימין האמיתי אולי לא יהיו בשלטון אבל ההרתעה תתקיים והבונוס יהיה שיהיה לנו יותר גיבוי בעולם שזה חשוב בימינו.
אף אחד לא יחלוק על העובדות הללו .
ולכן אחד כמוך, אנטיליגנט שמבין דבר, שבחר בסמוטריץ מודע היטב למציאות הזאת ובכל זאת ממשיך לדבוק בליכוד
למרות שאידיאולוגיה שלכם לא תקודם אפילו סנטימטר. נהפוך הוא השליטה שלנו ביהודה ושומרון לדוגמא
הולכת מדחי לדחי (ואל תאשים לי בזה את אוסלו בבקשה)