אני חודש וחצי אחרי לידה
התינוק שלי בוכה מלא מלא מלא. הוא רוצה רק אותי ורק על הידיים. הוא לא ישן יותר מחצי שעה ברצף וגם זה בקושי. הוא יונק כל הזמן ולא מסודר בכלל.
מרגישה שאין לי ימים ואין לי לילות, הכל בליל אחד של בכי ועייפות. לא מגיעה לגעת בבית, בכלים, בקושי מכניסה מכונות כי אין ברירה.. מתבאסת שאני לא משקיעה מספיק בתינוק בהתפתחות וקשקושים כי כל האנרגיות הולכות על הנקה ולהרגיע את הבכי. וכשהוא רגוע לי על הידיים אני מלא בטלפון כי זה נותן לי אוויר אבל מרוקן אותי באותה מידה.
מבאס אותי שאני לא מגיעה לשום דבר משמעותי.
בעלי עכשיו יצא לחופש והוא כל הזמן איתי בבית. הוא מפרגן ודואג אבל אני מרגישה שהוא גם חושב שאני לא מנצלת את הזמן- למרות שהוא מבין כמה קשה לטפל בתינוק.. לא יודעת להסביר אבל עירוב רגשות כזה מול זה שהוא בבית. זה גם גורם לי להתעצבן עליו המון כי הוא המבוגר היחיד באזור לשי ועליו אפשר לפרוק.
אנחנו נשואים כבר זמן ועברנו כבר כמה דרמות ותמיד 'מרתי מאד על תקשורת מכבדת ולא להגיע לצעקות ועצבין. עכשיו זה קורה בלי שליטה ואני מפחדת מהרגע שהוא יישבר מזה, זה מגיע רק מצידי.
כל הזמן אמרו לי שאחרי 6 שבועות זה מסתדר חוזרים לשגרה, וואלה אין לי טיפה של שגרה. לא רואה את השגרה באופק. לא מבינה מתי יחזרו לי החיים. אני לא קובעת דברים כי יודעת שהוא בטוח ירצה לינוק ולא נוח לי להניק בחוץ. וכי אין לי מושג מתי הוא יתחיל שוב לבכות ואז גם יצאתי וגל לא נהניתי מהיציאה..
בקיצור, קשה לי. כנראה שזה נורמלי, כנראה שכולן עוברות את זה אבל אין בסביבה שלי אך אחת שתגיד לי את זה. לא נראה לי שאני בדיכאון, אני ערנית לזה. פשוט צריכה לפרוק ולקבל קצת הזדהות לזה. תודה למי שקראה