אפשר לשתף אתכם במכתב שלא שלחתי לגיסותי?
השבת תכננו להיות יחד אצל ההורים,
ולעשות לילדים כמה ימי כיף אחר כך.
הילדים מרוגשים מהמפגש ,והתקשרו לשאול את סבתא כמה שקיות יום הולדת להכין ( כי לאחד הילדים יש יום הולדת).וסבתא אמרה להם שבסוף לא יבואו השבת בני דודים.
והילדים ממש מבואסים😢
וזה לא פעם ראשונה שזה קורה לנו...
גם בחול המועד חילקו את החגים והשבתות בין כל האחים מי יבוא מתי להורים,וביום שישי ערב שבת חול המועד כמה אחים החליטו לא לבוא ברגע האחרון.ונשארנו לבד אצל ההורים.
בחגים ובחופש זה יוצא לכן בולט שאתן לא רוצות להיות יחד איתנו,
אבל גם במשך השנה בסתם שבתות אתם תמיד מתאמים יחד אחים אחרים העיקר שלא יהיה יחד איתנו.
כמובן שיש לכן תירוץ שזה בשביל הילדים שלכם- הם ממש מבקשים ומתחננים להיפגש עם בני דודים אחרים, ובחופש הם גם ככה משועממים אז אתם רוצים שיהיה להם טוב.
אבל הילדים שלי וגם אנחנו ההורים מאד נפגעים מזה.
אני מבינה שאתם רוצים להיפגש עם בני דודים אחרים כי הילדים שלנו לא "מספיק" מעניינים את הילדים שלכם ,
אבל תחשבו גם עלינו,נכון הילדים שלנו קצת שונים, לומדים בכיתות קטנות ולא בכיתות רגילות,אבל האם בגלל זה לא מגיע להם קרובי משפחה? אז הם לא ישחקו עם הילדים שלכם כל השבת שחמט או קטאן, אבל יש הרבה משחקים אחרים שהם כן יכולים לשחק איתם.
אני מדה לה' כל יום שהם רק קצת ""שונים" אבל האם בגלל זה לא מגיע להם קשרים עם בני דודים?
כי אני רואה מההודעות שאתם שולחים לנו כבר כמה חודשים שאתם מתנדבים בקייטנות לילדים מיוחדים,ומתרימים אותנו בשביל זה בלי הפסקה.
אז ב"ה שהם לא ילדים שמצווה להתנדב איתם, אבל להיות איתנו שבת זה גם יכול להיות חסד.
(יש לנו הרבה שכנים שמאד אוהבים לבוא לבית שלנו ולשחק איתם,אז זה גם לא חייב להיות חסד, אם באמת תבואו בחשיבה חיובית תוכלו לראוץ שגם איתם כיף)
תודה למי שקראה עד כאן,כתבתי כדי לנקות את הלב שלי,אולי יש לכן גם רעיון אם לי יש מה לעשות כדי לשנות את המצב?