אנשים-מתו"ש
בס"ד

לפי מה שידוע לי ותקנו אם אני טועה-בין מותם של תלמידי רבי עקיבא לספירת העומר אין קשר מלבד זה שהם באותם התאריכים בערך!....בכלל,-ספירת העומר זה לא משו שמח? יענו לספור את הימים לפני מתן תורה?...
כל הדוסים סביבי מעירים לי אם אני שומעת מוסיקה כי זה "אסור בספירת העומר" וסתם מעניין אותי אם יש לי תשובה דוסית לענות להם חחח
זה כן שמח!ii
הרמב"ן אומר שזה כמו חול המועד.. [כמו בסוכות - בין יו"ט ראשון לשמיני עצרת, ככה בין פסח לעצרת].
רק מה לעשות שהם מתו באותו זמן??

ועוד שהם היו ימים מאוד קשים לעמ"י אח"כ...מסעות הצלב וכאלה, אז קבעו לא לשמוע מוזיקה [לא אכנס למחלוקות..]

אנחנו לא מתאבלים בגלל שמתועין שלישית..
אנחנו מתאבלים בגלל הסיבה שמתו.
כן...-יהודית-
ספירת העומר עצמה היא לא בגלל מותם של תלמידי רבי עקיבא, אלא זה הספירה שלפני שבועות, אבל זה יצא בערך באותה התקופה (מבחינת השנה עצמה) ואסור לשמוע בגלל המוות של התלמידים, לא בגלל הספירה עצמה..
חי חי חי |צחוק זדוני| אכלו אותה הדוסים האלה! הא!!מתו"ש
זה היה בזמן ספירת העומר  פוטצקי
תלמידי ר' עקיבא לא נהגו בכבוד זה לזה ובגלל השנאת חינם הזו הם מתו ולא זכו להגיע לקבלת התורה בשבועות.
תכל'ס...Matanman
לפי מה שאני יודע ולמדתי האיסורים בגלל שמתו התלמידים הם להסתפר ולהתחתן!!
כל השאר מנהגים וכל אחד ינהג כמנהג מקומו וזמנו...
בלי קשר מי שלא שם לב דווקא בימים אלו נפלו הימים הטובים של אתחלתא דגאולה של עם ישראל כמו יום העצמאות ויום ירושלים... ואני מצטט:
"ימי ספירת העומר שבתודעתנו נקבעו כימי צער ואבל, לא כאלה היו בימי ראשית האומה. בראש ובראשונה הם ימי אביב, הימים היפים ביותר של השנה, 'הדור נאה זיו העולם', ובפי רבותינו נקרא חודש אייר בשם 'זיו', ופירושו רבותינו שבו זיוו של העולם, הצמחים ניכרים והאילנות ניכרים. אף גם זאת הם 'והימים הספורים בינתיים כחולו של מועד בין הראשון והשמיני בחג והוא מתן תורה' (הרמב"ן). ואין ספק שלפני אשר אירעו אותם מאורעות מעציבים בין פסח לעצרת, היו ימי הספרה ימים יפים וקדושים לאומה, חגיגיים כימי חול המועד.
ועתה זיכנו ה' וגלים חדשים ורעננים בתולדות ימי עמנו באים וגורפים לאטם את משע האבל והעצבות שדבקו לימים אלה, מטהרים אותם אט אט מן הקדרות שאפפה אותם ומחזיקה להם את רעננותם הקדומה, ימי זיו וזוהר לעם ישראל..."וכו' וכו' (הרב חיים דוד הלוי, מקור חיים חלק ד' עמ' 145)

לגאולת ישראל וחודש זיו שמח, מתן.
אפשר מקורות הלכתיים לעניין?הסנה-בוער
בס"ד
[לא שספירת העומר היו ימים טובים, אלא שמותר לשמוע מוזיקה.]
הרב עובדיה והרב פיינשטין אוסרים..okey
הרב עובדיה כותב להחמיר גם ברדיו...
פוטצקי-מתו"ש
בס"ד

מה אתה רוצה להגיד בזה?

שכדאי להתמקד באהבת חינם בימים אלו.פוטצקי

ובשמיעת מוסיקה שתשמח לבב אנושמתו"ש
הא הא ;)פוטצקיאחרונה

אני שומעת. שום דבר לא מפריע לי....אביה...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך