כ"ז באב תשפ"ג 20:07

יש לי 2 בנים בני 4 ו5 שניהם מאוד מחוברים לאבא זה כבר הגיע למצבים שכשאני איתם לבד הם אומרים לי לא כיף איתך לא רוצים אותך רק עם אבא כיף, יש לציין שבאמת אבא שלהם הוא אבא מדהים סבלני ונהנה לשחק ולטייל איתם ואני יותר אולי צועקת ופחות סבלנית אך בהחלט אוהבת אותם

פשוט אובדת עצןת מרגישה שנכשלתי במטרת חיי

כ"ז באב תשפ"ג 20:50

קודם כל חשוב לי לחזק את רוחך ולומר שאת אמא בישראל מגדלת ילדים יהודיים,

כמה את חשובה וכמה ה' מעריך אותך ואוהב אותך.

לפעמים אנחנו חושבים שרגשות טובים יגיעו לנו מבחוץ- שהילדים יאהבו אותי, שאני אהיה מוערכת ע"י מישהו חיצוני

והאמת היא שזה מגיע מתוכנו

כשאנחנו אוהבים את עצמנו ומרגישים שווים ובעלי יכולת וערך, גם הסביבה מרגישה את זה כלפינו

במיוחד ילדים שאין להם ראייה בחירית אלא הם יותר מונעים לפי אינסטינקטים של קבלה (דבר שטוב בגיל הזה)

אני חושבת שכהורים אנחנו צריכים לשים לב שאנחנו במצב הנותן, כשאת תדעי תביני ותרגישי שאין מישהי

יותר טובה לילדים בתור אמא ממך! וה' שלח לך אותם כי הוא מאמין בך שתצליחי לגדל אותם, ושתוקף התפקיד שלך לא תלוי ברצונות

או ברגשות שלהם (דבר שנתון לשינויים מאוד)  

ושאת הכי טובה והכי יודעת וזה טוב להם שתהיי איתם גם אם הם לא מבינים כרגע שזה הכי טוב להם

כשאת תאמיני בך ובדרך הזאת גם הם לאט לאט יבינו ויעריכו. את הכי טובה בשבילם! אשרייך, תצליחי!

כ"ט באב תשפ"ג 06:56

כגון בישול ואפייה. למשל, להכין ביחד איתם עוגות בחושות ועוגיות, ואז התחום הזה יהיה "רשום על שמך" ("עם אבא אנחנו משחקים כדורגל ועם אימא מכינים דברים טעימים").

כ"ט באב תשפ"ג 09:04

ילדים יותר מכל יודעים להרגיש את זה, אם תראי שאוהבת זה לבד יפעל.

אולי כדאי להראות יותר האהבה. מצד שני, לא צריך להפריע שהם אוהבים האב.

Note Default

אולי יעניין אותך