@לגיטימי? כתבה לך דברים חשובים מאוד, ובעיקר מחזקת את ההפנייה לדמות קרובה שמכירה. יש שאלות ודברים שהעלתה שחשוב לברר והנכון לעשות אותם בארבע עיניים.
בנוסף, אני רוצה להגיב להודעה הזו שלך.
זה יהיה הכי קל לבוא ולהגיד תשכחי מהסרטים, שהמציאות נראית אחרת לגמרי, והחיים לא מסתכמים או דומים בכלל למה שקורה במה שדחס אי מי בעולם לתוך שעה ו-39 דקות, כשעיקר ההפי אנד והריגושים בין גיבורי הסרט המסתיימים מתחת לחופה כלשהי, מילאו אולי 24 דקות מכל הסרט. אבל זה לא תמיד קל ליישם ולהוציא מהלב ולהבין שדברים שונים במציאות, ושיש בחיים הרבה יותר משלוש- ארבע סצנות מפגש מבוימות כלשהן, של קרבה-ריב-פיוס-הצעת נישואין.
כי כדי שיתפתח רגש יש דרך שעוברים: צריך זמן גם ללכת בדרך וגם ללמוד אחד את השני, החיים כל הזמן בתנועה של ריחוק והתקרבות וכל קשר שונה מחברו. אפילו בין אותם אנשים בתקופות שונות הקשר יכול להיראות אחרת לגמרי. אז קשה ללמוד מקשרים של אנשים אחרים לעניין הזה, או בכלל לקשרים זוגיים. כל קשר בין שניים, הוא באמת חד פעמי וייחודי.
אני יכולה להבין אותך, הלב שלך רוצה להתרגש.
הלב שלך רוצה להינגע. הלב שלך מתגעגע למציאות אחרת. לשלמות שחלמת עליה (והיית בה זמן מה ואז משהו בה התנפץ).
אני רק רוצה לומר לך, תסכימי לשחרר את מה שהיה.
לא רק את השבר, אלא גם את השאריות שהשאיר בך בדמות הציפיות שתיארת שרק מכניסות למערכת שלך גורמים שמרחיקים אותך ממה שאת מבקשת באמת, שזה בית ומקום שהם *שלך*. אמיתיים.
שחררי, תרפי מהמתח והלחץ.
לא מבקשים ממך להיות יותר מאֲת עצמך. קחי את הזמן שאת צריכה לברר, לבחון איך את מרגישה, ומה נבנה ביניכם. כמו שכתבת בעצמך, אף אחד לא מצפה שתתני תשובה היום על ''האם מתחתנים מחר?'', את מבררת וכדרכו של בירור הוא לוקח זמן. כל זמן שאת ממוקדת וקשובה ובכנות עם עצמך ועם הצד השני, תהיי רגועה שאת בסדר, והאשלייה רחוקה ממך. הבחור יודע שאת מבררת, והכל בסדר. וגם אם תגידי לא מתאים אחרי זמן, זה יהיה מתוך חוויה שהשקעת וביררת באמת, ולא כהחלטה שנשלפה מהכובע בגלל גורם חיצוני כלשהו.
תהיי שם, בנחת, בוטחת בתהליך שאת עוברת, במי ששם אותך במסע הזה, ותהני מהדרך.
תיעזרי במי שנכון להיעזר בהם בבירורים על המשך הדרך, גם כדי להבין מה זה אומר עבורך קשר טוב שמחובר אלייך ולמציאות האישית שלך בעולם, והאם אתם מתאימים זה לזו ולבנייה של בית משותף.
אני מאחלת לך שזה יקרה, ותהיה לך אהבה כל כך גדולה, אמיתית, מחוברת ומחברת, משמחת ושלימה שתמלא את הלב ואת כל כולך. שיהיה חודש טוב מלא בשורות טובות!