עבר עריכה על ידי שביט בתאריך ג' באלול תשפ"ג 13:32
אז זה מתחיל אצלי ככה
בבדיקה ביתית אחרי האיחור שיצאה בהתחלה שלילית
רק אחרי שבוע + מהאיחור +דימום השתרשות , בדיקה שיצאה חיובית
לאחר כמה ימים היה צום תשעה באב שצמתי
ויום אח"כ התחילו דימומים
חומים קטנים
עשיתי אולטראסונד , שלא ראו שק או משהו ואמרו לי שכנראה היה משהו שנפל. (וכמובן שללו ב"ה ובדקו היטב שאין הריון חוץ רחמי)
אבל שלחו אותי גם לבטא, ושם יצא שיש עליה
אחרי העליה הלכתי שוב לאולטראסונד, ושם לא ראו כלום חוץ ממשהו קטן שלא הוגדר עדין כשק
והרופא טען שזה כנראה נפל , ורק לבוא לביקורת לראות שהכל יצא. כי כל הזמן היו דימומים אדומים כבר אבל לא זרימה חזקה
עשיתי שוב בטא שהייתה 6,200 ובאתי באותו יום לאולטראסונד לביקורת שוב, ואז כן רואים פתאום שק הריון
הרופא הסביר שכנראה היה ביוץ מאוחר, כי הבטא והמצב ברחם תואם אחד את השני , ורק מול תאריך ווסת אחרון זה שונה
לפי תאריך ווסת אני שובע 8 + ולפי בטא + אולטראסונד אני בשבוע 5+
וכל אותו הזמן הדימומים ממשיכים , ואני רגילה שתמיד יש לי בחילות איומות , ועכשיו בקושי, וכן עיפות גם כמעט ולא מורגשת.
עכשיו הרופא אמר לי לבוא עוד שבוע לראות אם יש דופק , ושאני ידע שסיכוי קטן שההריון ישרוד. כי הוא לא חותם על הפלה כי הוא רוצה לרואת מה קורה.
עכשיו אני במצב שיום אחד אומרים לי זה נפל , יום אחרי אומרים לי יש הריון .
מעבר לזה , אני מפחדת להיקשר אם הסיכוי פחות...
ואתמול דיברתי עם חברה שיש לה בן עם עם קשיים מסוימיים והיא מספרת לי , שגם לה בהריון שלו היו דימומים
זה בכלל הכניס אותי לסטרס , שמשהו כאן לא תקין
מה אני אמורה לעשות , יש עם מי להתייעץ מה נכון ?

וזה ככה מלא פעמים בערב שאנחנו הולכים לישון מאוחר יותר ממה שתיכננו כי שנינו עייפים אחרי היום אז רק נחים קצת עם המחשב ואז מגלים שכל הערב נגמר וכבר נהיה מאוחר ממש...