להפיץ כמה שיותר ובזהירות...מתנחל גאה.

להפיץ באימלים  כמה שיותר וגם במסר אישי....(ככה ויקשו מימני..)

בעזרת אל מלך יחיד אל חי העולמים!

ערב ראש חודש אלול תשסו תחילת שנה חדשה.
לכל אוהבי ישראל- שלום.
בשנה שעברה ראינו כי החייל זדה הי"ד הקפיץ כ-1000 חיילים
לאיזור שפרעם.ובמעשה אחד בעצם הוא גרם לדלל כוחות משמעותיים
מאיזור הדרום.
למה שאנו לא נעשה זאת?
ביום פקודה  ,מתכוונת ממשלת הזדון להכניס 1,000 חיילים,
שוטרים וכוחות ביטחון לאיזור גב ההר.
אם אנו ננווט אותם צפונה...יש לנו יתרון ענק עליהם....
כיצד עושים זאת?
חוליות של עד 5 חברים יורדים לאיזורים "חמים" באוכלוסיה ערבית
ופשוט מבעירים שם את השטח - פשוטו כמשמעו.
וכך כל איזור הצפון,הדרום בוערים...וכוחות רבים זורמים.

חשבו והתארגנו על זה עוד היום!!!
הפיצו מכתב זה לכל מי שאתם מכירים,גם אם אינכם מתכוונים לבצעו.

בהצלחה רבה...!!!

חב"קוק.. חב"ד.ברסלב.קוק.

"אלה ברכב ואלה בסוסים ואנחנו ב ה' אלהינו נזכיר המה קראו ונפלו ואנחנו קמנו וניתעודד...."

אתה לא הראשון שחושב על זה..פלפלתי
זה מטופש!מוריה
בס"ד

יש פה בטוח שב"כניקים שרואים את זה..
ברור! אז מה?פלפלתי
מה אזמה?מוריה
בס"ד

הם יכולים לקטול הכל.. לא שאני כזה בעד..
כוונה טובה, אבל האם זה יפתור בעיה? תחשוב?ברוךש

הקרב זה לא על כל גבעה וללכן אולי תצליח לעכב אותם קצת אבל אתה מבין שתוכנית ההתכנסות גדולה ומקיפה ואפשר לעצור אותה עכשיו. אבל ביום פקודה זה כבר מאוחד מידי,עכשיו זה הזמן לפעול לא ביום פקודה.

לדעתי:

הקרב של עם ישראל זה בין היהודיים ובין המתיוונים והמתגויים(נחשו מי הם)

המורה שלי (של כיתה ח'..) שלח לי וביקש להפיץ...מתנחל גאה.
חכמה...בגלל זה מחקתי את הפרטים האישיים שלי פחות או יותר אפחד לא יודע מאיפה אני אומי אני... גם כאלו מהישוב שלי שאלו אותי מי אני לא עניתי...תשאלי את " יהודה" ....
סתום!! אם הייתי שבכניקיתפלפלתי

תוך שניה הייתי עולה עליך..

ואם כבר מדברים על שב"כ - נראה לכם שהוא שומע את זה שפעם ראשונה כאן??

יודעת מה!! ש ה ש.ב.כ ילך יתפוצץ...מתנחל גאה.

עברתי לא קצת חקירות חלק הש.ב.כ ויקש...

והכול למען ארץ ישראל כי מי אני לעומת ארץ ישראל???

שמתי לב שאנשים יותר מדי מפחדים ממשטרה?!?!?! מה מפחיד??

זה פשוט עוד שיעור בליקוטי מוהר"ן אם החוקר....(מנסיון..)

למי שיש בעיה קשה יותר שיפנה אלי באישי..

לא אתה לא רציני אם היית אומר שאתה הולך להרוגברוךש

את החיילים והיה לך את האמצעי- אז מן הסתם היית על הכוונת.

אבל אתה סתם נער (עם כל הכבוד ויש כבוד) בלי השפעה אם רעיון יפה ומוכר

לכן אין שום סיבה שמשהו יתייחס (גורם בטחוני)

הבעיה היא שלפעמים הסתומים האלהפלפלתי

לא פועלים לפי ההיגיון והשכל הישר ועל כל שטות של ילד או נער או משהו שזז וקשור למתנחלים- הם עוצרים, חוקרים, מחטיפים ומה לא.

רשעים וטיפשים - קוקטל קטלני..

זה למטרות של הפחדה ויש בזה הגיון מבחינתםברוךש
אז תתפלא!! מכול זבוב הם עושים פיל...מתנחל גאה.

ועוד פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא אני זה משהו מבוגר ששלח לי את זה ומה שאני יודע עליו זה שהוא בתנועה .... טובה...

ותפיץ גם.... כך דוגמא זה קצת יכסוף אותי אבל.... היה אצלנו בישוב ביתן של ש.ב.כ, בנו כמה חבר'ה ויאימנו שאים יקימו את האנטנה של מצלמות ש.ב.כ אז נשרוף את זה...

אחרי שבוע זה נשרף... אנחנו באנו ליראות מה נשרף( ??) ואז הם שלפו מצלמה וצילמו אותנו... שבוע אחרי קיבלתי הזמנה היראו לי את התמונה ואת מה שהפועלים המרו ושאלו אותי... מה זה?? זה לא אתה?? אז מה זה התמונה?....

נו שיטת הפחדה (כמעט כמו הקג"ב)ברוךש

ולא ענית האם זה יפתור את בעית ההתכנסות אפילו במעט?

הרי אתה לא מוכן לירות עליהם אז אתה צריך לשכנע אותם בעודם בביתם בתל אביב?

ברוך!!!מתנחל גאה.

אם הייתה גר באזור שאני גר היית מדבר אחרת...

אתה לא יודע איך אתה מקפיץ צבא משטרה יס"מ מה שאתה לא רוצה.. (מה שמזכיר את המואסי..) בשעה שאתה מתנגש אם ערבים...מה שיגרום דבר כזה

(שלא כמו בגוש קטיף, הגרוש בשומרון יהיה ישוב אחר ישוב בתקופת זמן לא הכול ביחד..) 

זה יוציא את אולי לא כול אבל רוב הצבא...  תחשוב שניה מה קורה למפקד בחפ"ק גרוש שה"כוחות" באמצע גירוש ישוב, ומודיעים לו  400 בחורים ירדו לשכם ופותחים באש מידי פעם על ערבים ומחבלים שחמושים..(ושלא..)

מה לדעתך הוא יעשה?? יטיס בשיא המהירות את הצבא המשטרה וכו' לכיוון של הבחורים ויגיד שיעצרו אותם בכול מחיר...

מחיר כזה נצטרך לשלם.. ואני אף אשמח אם זה יציל את הישוב שלי וכו'..

אתה צודק!!פלפלתי

אוהו כמה צודק..

וברוך - אף אחד לא שואל אותך ומחכה לאישור אם לגרש אותך או אומנו - אז אין לנו מה בדיוק לשאול..

אז אל תחכה לשום שאלות יותר ושום התחננויות..

אני גם מהשומרון ואני מחזק את מה שאומר מתנחל גאה!!! (ל"תיהודה
אנ'לא ממש מסכים...פו הדב
רק אל תרצחו אותי!
תן סיבה (אם לא אני שולח את האנשים שלי שנמצאים במקויהודה
ם מגוריך שיצחו אותך!!!!!!!!)
אנ'לא יודע... זה לא נשמע לי נכון...פו הדב
אפ'חד פה לא יודע איפה אני גר, הא-הא!
לא כזה קשה לברר!יהודה
כו? על כמה מתערבים ש'תה לא תצליח בחיים?פו הדב
תודה רבה על הדיווח עכשיו אני הולך להלשיןדבירק
כי אני שבכני"ק
אהה... אני התנגדתי, תציין אותי לשבח!פו הדב
אתה ממש רעב למחמאות, הא?עינב
לא רקאיש-זאב
זה הדבש האינטרנטי
חחחחחחחחחחחחחחחחעינב
חייבים לעשות משהו נגד כל תוכניות ההתכנסויות אבלקופיקו

אפשר גם לחסום כבישים.

קצת מסוכן להכנס לכל הערבים .

אביב גפןעינב
אמר שאם יחסמו לאמא שלו את הכביש הוא ילך לעשות פיגוע התאבדות (סבבה! איפה אמא שלו גרה?)
אהבתי, אהבתי.פו הדב
אני לא רעב למחמאות אני רעב סתם... ושמעתי שהאוכל בכלא לא משו, אז אנ'לא מעוניין שילשינו עליי לשב"כ...
ת'אמת - גם אני רעבהעינב
לא אכלתי כל היום
מה אתה מפחד??...כנס..מתנחל גאה.

ערבים הם כלבים אם אתה מפחד הם קופצים עליך ונושכים ואם את מכה הם מקפלים זנב בין הרגלים ובורחים...

אל תשכח אחי... שאני גר 16 שנה בגב ההר.... אני רואה ואני מבין והייתי בדברים לסוגם...

הנה עוד מתנחל כמוני!!!עינב
צודק 100 אחוז ;מכאל 2 3
מצטרף למיכאלאיש-זאב
לא יעזור לנו חסימות צירים~~מתנחל גאה.
חוץ מלמלות את הבאתי כלא שלהם....ולשבת ולשבת ולשבת בכלא קצת במקול מלחמה אמיתי לא על שם, ואיך יחשבו אותנו אלה על ארץ ישראל השלמה...בלי פחד.. בלי שום ריבונות מעלנו חוץ ממלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא... תבוא לסיבוב שערים תבין...
חוץ מהערבים הזקנים...להם יש את הכי חוצפה...מתנחל גאה.

גם שאתה חמוש אם m16הם יריבו איתך...

והערבים היחידים שצריך להיזהר אלה פועלי בניין...בריונים שגם ל 5 אנשים אין מצב עליהם...

אתה ממש מומחה, הא?עינב
לא...אני פשוט יודע קצת...מתנחל גאה.
דתיים מול מתגויים ומתיווניםברוךש

את המקומות הלא גדולים (כמו מאחזים)אולי יפנו אחד אך את תוכנית ההתכנסות הם יסגרו בנימין או חצי בנימין ויפנו (אני יודע זה נשמע מטורף). שים לב גם אם הם לא יצליחו פעם ראשונה הם יחזרו פעם שניה ושלישית.

לטענתך ללהביא 400 אנשים: אני מניח שאתה יודע כמה קשה זה להשיג את המספר הזה, אני זוכר שהשהנה ארגנו חסימות של הכניסה לירושלים ולא הצלחנו להשיג יותד מ200 אנשים ששרו שירי בר מצווה, וכמובן לא היו מוכנים לעשות שום דבר כדי לעצות את התחבורה, אז אתה רוצה שהם יגרמו בעיות שכם?

מי שמפנה ביהודה ושומרון זה המשטרה האפורה (יס"ם) והם אכזרים אתם אולי זוכרים ממש טעימה קטנה בעמונה, אבל הם פצעו אנשים בחברון כל הזמן (אני לא יודע אם הייתם שותף כבר אז נגד הגירוש ב20 שנים האחרונות) על כל גבעה יש מלחמה שבסופה הם עוצרים איזה 10 פוצעים איזה 15-20 וסיימנו (למרות שחלה רגיעה בשנתיים האחרונות ביו"ש) וכאשר יש גם ארועים בטחוניים הם תמיד שלחו את הצבא או הממשטרה שמוצבים ביו"ש (שהתגלו כאכזרים בדיוק כמו היס"ם, אולי זכור לכם חוות גלעד, ומאחז הגיבורים שפונה 36 פעמים שפונה באלימות חבל"ז ובד"כ זה בכלל לא מגיע לחדשות [חוץ מכאשר חייל נפצע ממתנחל] )

אתה צריך לזכור לך יש לימודים או עבודה (לכל הלאומיים) והם לא רוצים לבוא כל פעם לכל מאחז או יישוב שיתרחש בו הפקרה, לעומת הצבא ומשטרה שזה העבודה שלהם והם תמיד שם! במקרה חד פעמי אפשר להשיג (ממש גבולי) 400 חברה אבל זה לא יכול להיות לתקופה ארוכה או ליותר מפעם אחת. (יש לנו נסיון של 40 שנות פינויים אלימים ואלפי מקומות שפונו)

בהתייחס לערבים (נאמר שהם מורידים את הראש אם מורידים להם אותו):

אני מסכים אבל בשביל להוריד להם את הראש כיום בואו נלמד מסיפור "המחתרת היהודית" מעשיהם שגרמו לממש קצת פחד אצל הערבים אבל אחרי שבוע הערבים היו שוב בכבישים מידים אבנים (לא היה להם רובים וטילים אז)

פיצוץ שלוש מתוך 5 מכוניות ראשי הערים הערביות (כאשר היה מותר ליהודים לנסוע בחופשיות ברמאללה וכו...)

חדירה למכללה האיסלאמית בחברון ופתיחה באש וזריקת רימונים על הסטודנטים

וכל זה לא עזר והיה רק כממעשה נקמה (הרב לוינגר תמך)בגלל שמדינת סירבה להגיב מול:הטבח בבית הדסה בחברון, וכל זריקות האבנים על מכוניות יהודיות.

ולידיעתך גדוד חורב שנמצא בשכם יצטרך להגיע אל מי שיבוא ולטפל בו (והם אלימים)

סיכום: כרגע אתה עומד לבד עם קומץ תלמידי הרב מרזל וברוך בן יוסף.

בכדי בתוכל באמת להשפיע אתה מחוייב לשכנע את היהודים המולדת בצדקת דרכי הרב הי"ד ואז אתה עומד סיכוי.

אני יכול להוסיף כהנה וכהנה אבל אתם לא תרצו לקרוא כי זה יהיה ארוך מידי (חחחח)

אז אם אתם רוצים לשאול משהו תשאלו על משהו ספציפי בבקשה

באהבת ישראל ברוך 

אההההההההההההההההההה????????פו הדב
**יושב פעור עיניים מול הנאום הארוך של ברוךש**
בעיה קטנה שמפריעה לגאולה?ברוךש

הערבים הכי מסוכנים בישראל הם הערבים בעלי הת.ז הכחולה:

הם אינם נלחמים(עדיין לא) ברובים או בטילים אלא בילודה

מכיוון שאנו מסיכמים להם לגור אצלינו ולהתרבות העוד מספר שנים אנו נהיה מיעוט

חשבתם על זה להיות מיעוט המדינה מוסלמית

עובדות:

לפני 15 שנה היו 700000 ערבים עם ת.ז כחולה וכיום יש 1400000 פי שניים מה יהיה עוד 15 שנה שלוש מיליון ערבים?

והיהודים החילונים עוזבים לארה"ב ולאירופה:

500000 ישראלים ברחו לארה"ב וגרים שם

150000 ישראלים ברחו לגרמניה וחיים שם

וכו...

ובגולה הם מתבוללים ומתחתנים עם בחורה נחמדה נוצרייה(אבל בלונדינית)

ובישראל בדתיים הופכים להיות דתלשי"ם וחרדים הופכים להיות שבבניקי"ם

וכמובן שמי שנשאר בישראל איבד את כל הערכים והפשיעה עולה וגואה

מצבינו מתקדם לעבר אובדן! האם מצבינו יהיה כצפון אירלנד בעוד 15 שנה? שני לאומיים נלחמים אחד מול השני גובה אלפי קורבנות מכל צד?

תשובה: הגיע הזמן להתעורר מהטייס האוטמאטי שאנו חיים בו, וללכת לפי דרכה של תורה האמיתית, ולהחזיר את ביהודים בתשובה פיזית(מצוות) ורוחנית(מחשבת יהודים אנטי מחשבת גלותית)     ולעשות את כל מה שביכולתינו בכדי להקים מדינת תורה יהודית שתלך לפי ה תורה בכל דבר(יפתור כל בעיה אפשרית) זוהי גאולת אחישנה

או שחמושים יעלו ממצריים (חז"ל אומרים 1 מתוך 50 או מתוך 500 יהודים יזכה לראות את הגאולה) ובגמרא טוענים איזה ימים נוראים יהיו אלו בהם דם יהודי יהיה הפקר ויפלו עשרות אלפים חלל, והיהודים בחו"ל "ימותו" כולם מהשואה הרוחנית (יתחתנו עם נוצריים-כיום למעלה מ60% כבר מתחתנים עם נוצריים)

ואין אני צריך להגיד לכם מה הקיבוצים והפוליטיקאים עשו לאחינו הספרדים (גזלו את יהדותם) ורוב הפשע בארץ נעשה על ידם. ריקנות מאלוקים מולא על ידי תרבות הגויים וכיום הם מתגויים ומתיוונים

יהודים התעוררו עכשיו (לובשי הכיפה ואלו שראשם מגולה)

באהבת ישראל ברוך  

עדין בשוק...פו הדב
אתה קורא "נקודה", אה? הבעיה הדמוגרפית... צודק!
לא. אבל אני לומד מספרי הקודש הנכוניםברוךש
אה.. טוב...פו הדב
הייתה שם לא מזמן כתבה על זה.. זה נקרא "הבעיה הדמוגרפית"...
כן,זה ידועאיש-זאב
ואתה כותב את זה בפורום הלא נכון,לך לפורום של שמאלנים,אולי שם יתעוררו סופסוף
לא, איתם צריך לעבוד בצורת חברותא אצלהם בביתברוךש

כדי שזה יהיה ממש רציני

שים לב הרציניים החילונים באים אלינו ללמוד,

אז אנו צריכים ללכת אליהם

אבל אם אים אפשרות התכתבות כמו של דב אינדיג גם פותר את הבעיה

שכוייח בנאדם.פו הדב
מונית על-ידי ל"מסביר הלאומי"!!!
דפקה לא!!מתנחל גאה.
400 אני משיג לך בלי בעיה.... ואני גר חצי במאחז חצי בבית..ואני יודע טוב מאוד מה אני אומר ומה אני עושה...
שוב מגרשים?חרדייה מאשדוד!
מה עובקר עליהם<<<
מדינת עדיין לא החליטה מי נתן לה את הזכות לקחתברוךש

חזרה את ארץ ישראל ולכן היא כובשת ומחזירה שטחים,

ובשביל לכפר על "הגזילה" שלה של אדמות "ערביות" כדוגמת תל אביב ושאר ערי ישראל היא מנסה לכפר בלחלוק את "הגזילה" עם הערבים כדי ששנינו נוכל לחיות בשלום והם יקבלו לפחות חלק מהארץ (שהבנים שלהם עוזבים לחו"ל בכל מקרה)

דעת החסרים את התורה

אויש, אין להם שכל?חרדייה מאשדוד!
שוב שכוייח, "המסביר הלאומי"!פו הדב
חחח מה הקשר?חרדייה מאשדוד!
תעלי טיפה למעלה, תראי מה כתבתי לו...פו הדב
קראתי אבל לא הבנתי מה הקשר...חרדייה מאשדוד!
שהוא כותב פה נאומים על איך להכנס ללב של החילוניםפו הדב
וכאלה.
אמן שנעשה משו כזה..ברוריה מהגוש
איפה אתם, אנשים?!לידור

לפני שאתם כבר מתכננים את הגירוש הבא, בא לכם גם לספר לי על התאריך המדויק, על הישובים, ועל שהנה, ועל הכוחות?

לא, כי לא נראה שבינתי'ים לא מדברים על כזה דבר.

אווווו, מה?פו הדב
מצטרפת אךייך.חרדייה מאשדוד!
הבנת מה היא רצתה בכלל?פו הדב
את גוש קטיף ניסו לפנות כבר 30 שנה ולבסוף הצליחוברוךש

מקומות מיועדים לפינוי השנים הקרובות: (גם אם נעיף את אולמרט-כל עוד השמאלנים ישארו רוב קובע בארץ)

שלב ראשון:

יהודה ושומרון (לא כולל 50% גוש עציון,אזור אריאל, מעלה אדומים)

רמת הגולן (או כל הגולן)

שלב שני: הרבה יותר גרוע

הערבים בעלי ת.ז כחולה השתלטו כבר על כל אזור המשולש(וואדי ערה),על כמעט כל הגליל,ועל הרבה מהנגב.

והערים היהודיות כבר אינן יהודיות והערבים משתלטים עליהם לאט לאט, קונים כמה דירות בכל בניין בסכומי עתק(וכאשר הערבים נכנסים לשכונות היהודים עוזבים) וכך שכונה אחרי שכונה!           לדוגמר מספר ערים:

ירושלים-39% ערבים חוץ ממזרח ירושלים הם משתלטים על: גילה,קטמון,יפו,וכו...

לוד-לא ידוע כמה אך לפחות 50%,נצרת,רמלה,כרמיאל-10%,חיפה-30000 ערבים,באר שבע,ערד, וכו............

ולכן יש כאן שני מאבקים בפינויי מאבקים כאשר השני הרבה יותר מסוכן(שהווא קורה במהירות עצומה, ואנו מתעלמים ממנו)

ואם משהו רוצה להבין מה הבעיה עם 50% ערבים(לפחות) בארץ אני יסביר

באהבת ישראל ברוך 

אולמרטאיש-זאב
אמר שהמלחמה היא כדי לאפשר את התנתקות.
אחרי-זה הוא אמר להפך.פו הדב
שבגללה יצטרכו לדחות את ההתכנסות.
כדי לרמות את העםאיש-זאב
למה שהיו מילואימניקים וחיילים שהגישו לו מכתבים שהם יפסיקו להלחם
כבר אין אנשים שמאמינים לו בארץ!!!עינב
כולם יודעים שהוא שקרן רמאי דוחה, ושכל האנשים מקדימה שתומכים בו מקבלים עכשיו סרטן וכל מיני דברים כאלה...
מה קרה לאופטימית שבחבורה, עינב?פו הדב
זאת לא אופטימיות?!עינב
זה שיא האופטימיות! אני הולכת להיות הקורבן הבא שלו - ואני אומרת שזה לא יהיה כי כולם כבר מכירים את הפרצוף האמיתי שלו!
נו, טוב.פו הדב
אם את אומרת.
זאת כן אופטימיותאיש-זאב
להיות פסימי יותר קל
שמענו!!!!פו הדב
אל תהיה מגעיל כזהעינב

ברור שלהיות פסימי הרבה יותר קל, אבל אנשים מחפשים אתגרים בחיים, נכון? אז אני אופטימית!

איש-זאב
אני מחפש אתגרים,אבל לא מהסוג הזה
תן דוגמאעינב
אממממאיש-זאב

מישו יותר גדול ממני שיסכים ללכת איתי מכות

נמר סיבירי שאני אצליח לשכנע לבוא לבסל"מ

פחחחעינב
זה מזכיר לי שכשהייתי קטנה והייתי במצברוח רע הייתי אומרת שאני יכולה להרוג נמר
כחח...פו הדב
אל תשתעל עליעינב
ואם כן - שים יד על הפה שלך.
זה מזכיר לי.פו הדב
תמיד לפני שאני מתעטש אני עושה שעה: "אה... אה... אה..." ואתמול התעטשתי על אמא שלי מיליון פעמים עיטושים ע-נ-ק-י-י-ם!! ואז כשהיא ראתה שהאחרון בא היא נלחצה... אבל בסוף זאת הייתה אזעקת שווא.
נו, מה???פו הדב
אל תקפוץ,זה היה רק 3איש-זאב
3 מה?עינב
אוווווווווווווווועינב
אההההההההאיש-זאב
טוב, מיצינועינב
איייייייייאיש-זאב
לא נכון
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעינב
את עוברת על החוקאיש-זאב
כרטיס צהוב,ראי הוזהרת
אני לא עוברת על שום חוקעינב
אין חוק שאסור לצחוק. רק ב"קהילת תומכי פו הדב העריץ" יש כזה חוק, ואני לא נמנית ביניהם
טוב,אני לא נמנה עם הקהילת הזאתאיש-זאב
אבל נמאס לי שכולם נחנקים מסביבי
הי'יתי מפיצה בשמחה,אנונימי (פותח)

בעז"ה ובהשתלדותנו

אבל  יש לי פרטים באימיל, חוצמזה שכעיקרון לפי החוק (כאילו שהם שמים עליו..=)) אי אפשר לעצור אותי, אנמתחת ל-13, אבל איזה שוטר ---(צונזר...=)שאל אותי אם אני בת 14-15-16...=)

להעיף את אולמרט אינו הפתרון- שזה יהיה מובןברוךש

כל יהודי שימני  (או אינו מאמין לשמאל ואינו הולך אחריו) אבל אינו מאמין בה' גם אם הוא הקיצוני ביותר, אין הבדל בינו לבין השמאלני, אם תנועה פוליטית או אדם בעל השקפות (חילוני ימני) אם הוא לא מבין שגורלו של מדינת היהודים (בכל היבטיה)תלוי אם נלך בדרכי ה' או לא, אז הוא אינו רלוונטי ואינו חשוב,ואין הבדל בינו לבין קדימה או עבודה!

לאומיות חילונית אינה שווה, כלום גרידא, כי אם יהודי אינו מבין שחברון חשובה לעמ"י בדיוק כמו שמירת שבת אז הוא  אינו מסוגל להציל אף אחד מהם! ואם אינו מבין שחילול קברים של יהודים ותרבות "הרוק" והמערב שהורס את הנוער הם אותו דבר, אז אין הוא יכול לתקן אף אחד מהם!

מכיוון שכל זה קשור(כל הבעיות) במידת ציותינו לאבינו שבשמיים!

כמובן שאני בעד סיפוח כל השטחים, והתנחלות ביו"ש (עזה ולבנון גם טוב זה גם א"י) אבל כל זה מכיוון שאני יהודי דתי, ואני יודע מה ה' דורש!!                                 ליכוד,ליברמן,אינם יודעים את זה ולכן לאמהם תבוא הישועה!

לדוגמא:

נעמי שמר: ימנית חילונית  והנה ציטוט שלה: "דמות האישה היהודיה כפי שהיא מוצגת ע"י המימסד הדתי- זרה לגמרי להשקפת עולמי".

צחי הנגבי אמר בראיון בהתיחסו לשלום עכשיו: "לשנינו יש אידיאולוגיה ציונית,ואין הבדל בינינו ביחס ליעדים,רק האמצעים שלנו שונים". והוא צודק מי שאינו דתי רוצה את מדינת ישראל כמדינה מערבית,חילונית,ליברלית, עם אותם ערכים גויים שיש לכל מדינות המערב, הם רוצים להפוך את מדינת ישראל לישות גויית דוברת עברית,

ולכן גם הימניים החילונים-מתיוונים, וגם שלום עכשיו-מתיוונים.

אבל אנחנו שונים לגמרי בהשקפות עולמינו: אנחנו רוצים (הדתיים) מדינה יהודית, מבוססת על חוקי התורה,עם ערכים יהודיים, ויהודי דתי שלא מבין את זה אז אין לו שמץ של מושג מהי יהדות!

ולכן יש פה מסר ברור: יהודי שסר מהתורה בין אם הוא ימני ובין אם הוא שמאלני- אין הוא מתאים ליהודי הדתי!

אני עונה כאן לכל מי שחושב שהממשלה היא הבעייתית ולא העם, לכל מי שחושב שאם נעיף את אולמרט אז לא יגרשו יהודים מביתם, לכל מי שלא מבין את היהדות ואת המצב של היהודים בארץ כיום.

באהבת ישראל ברוך

אתה יודע מה?עינב
אתה ממש נואם!! תנצל את זה, לא לכל אחד יש כישרון כזה
כן, אבל לפי עניות דעתיאנונימי (פותח)

בעז"ה  ובהשתלדלותנו
הממשלה היא די כן הבעי'ה, כי העם נמשך אחרי התשקורת, והממשלה מכוונת אותה, העם עצמו דוגרי,אנשים מקסימים, אבל רובם תינוקת שנשבו או שחזרו בשאלה מבעיות במשפחה וכאלה, רק טפה לא מזה ולא מזה, ואם לא תהי'ה ממשלה חילונית ברור שיהי'ה יותר קל וזה יעזור.

אתם צודקים העם צועד עיוור ובעקביות אחר מנהיגיו ;ברוךש

נכון. העם היום בארץ הינו נבוך ואינו יודע לאן פניו מופנות ואינו יודע מיהו ומהו!

וזאת מכיוון ששום יהודי דתי(יש אבל לא הרבה)לא מדבר עימם,לא נפגש עימם,

הבעייתים ביותר הם הנוער החילוני שלא מקשיבים להם ולא נפגשים עימם ולא מבינים אותם. אנו רואים פה בארץ כבר עכשיו את  התהליך (שקרה כבר בארה"ב)של זעזוע החברה הישראלית, שהורסת את כל הערכים שפעם היו קדושים,להתפרקות ולהתערערות המבנה החברתי של המדינה!

אולי אתם איך זה התחיל, קבוצות שמאל קטנות מגודלי שיער,מזוהמים,מדיפים ריחות של  מריחואנה, הסתובבו באוניברסיטאות והטיפו את תורתם, והדור שלנו שסובל מריקנות מוחלטת מילא את עצמו אם הרעיונות האלו, וכולכם יודעים את התוצאות כיום.

רוא את תוכנית הלימודים של בתי ספר חילוניים בארץ, כולו מלא במטען רדוד ועלוב,אז מה אנו מצפים?

שימו לב לאחינו הספרדים שמדינת ישראל הוציאה מהם ומבניהם את היהדות בכוח,       כיום הם יושבים בכלא על גניבות, שדידות, רציחות. הרי כולם צאצאים ליהדות מפוארת, איפה המורשת העצומה של יהדות המזרח, מה ש2000 שנה לא עשה ליהודים ולגחלת היהדות עשתה מדינת ישראל תוך שנים ספורות בלבד.

אך האם ילדי תל אביב יותר טובים? חוץ מכסף, בית טוב, סביבה יותר נעימה, אין הם שונים במטענם הרוחני במאומה מהספרדים.

"חכמי" השלום שחושבים שהשכלתם האקדמאית(הריקים מתוכן יהודי) והצחצוח הלשוני שלהם, הופך אותם למקצועיים,    הם חושבים שאם ניתקו את עצמם מיהדות אז הם יהודים חדשים,  אך דומים הם ליהודים המסכנים של ארה"ב שמנסים לשכנע את סביבתם שאינם יהודים אלא אזרחי העולם, אך הם מצליחים לשכנע רק את עצמם, הגויים תמיד יראו אותם כיהודונים.

המחדל שאנו רואים (בהתנתקויות ובעיות חברתיות ובו...) זה בגלל הדבאון הכבד שירד על העם הזה, חוסר האמונה ביעודו האלוקי ובנצחיות קיומו!

אתם צודקים העם צועד עיוור ובעקביות אחר מנהיגיו  לקראת זוועה נוראה, במקרה הטוב אי אפשר לתאר את זה, אנחנו מצויים בידי עיוורים שאינם  יהודיים (הם כן יהודים אך אינם יהודיים) עד שנגיע לנקודת האל חזור בה לא נוכל למנוע את הקטסטרופה.

באהבת ישראל ברוך 

לא נכון.איש-זאב

אתה מנסה להבריח את החילונים?

תגיד,אמריקה או אנגליה,כולה נוצרית?לא

הודו כולה בודהיסטית?לא

סין כולה קומוניסטית?לא

באמריקה,מי שתומך בישראל הם רק הקטולים?או רק הנוצרים?או רק החילונים?רק הדתיים?החרדיים?לא,ברור שלא,ככה זה הולך,החילונים הם הרוב במדינה,ואם ניתן להם את ההרגשה שהם חייבים להיות דוסים כדי להיות ימנים אני לא רוצה לתאר מה היה קורא אז,בוא רק נגיד שאני לא הייתי יושב וכותב עכשיו.

אם מדברים על סיןעינב

אז עבד אצלנו סיני אחד שאמר לאבא שלי שהוא גר בכפר. אבא שאל אותו: "כמה יש בכפר שלכם?" אז הוא אמר: "מליון וחצי". פחחחחחחח! זה יותר מירושלים!

הוא אמר גם שבסין, לכל כפר יש שפה משלו ואם הם רוצים לתקשר ביניהם הם חייבים לדבר באנגלית

המ....זה נכון בערךאיש-זאב
לכל כפר יש ניב שונה,וזה גם קשור לרוחק בין הכפרים,יכול להיות שבגלל זה הם מתקשרים באנגלית.
לא. לא כולה נוצרית רק......ברוךש

רק מערכת בתי הספר (פובליקט סקול,) מלאים בנצרות וחוגגים את כל החגים הנוצריים ולומדים את כל מה שיש ללמוד עליהם. (חינוך)

רק השלטון (בוש ושאר הבית הלבן הם נוצריים הדוקים) והם כל הזמן מדברים בשם מושיעם ימ"ש

רק כל האזרחים( לדוגמא: כמעט כולם שמים מנורות ועצי חג המולד וכל עיר חייבת לקשט את העיר עם נורות צבעוניות וכו... -גם היהודים עושים את זה מכיוון שהם מתבוללים, ויש כאלה שהם קצת יותר "דתיים" אז הם עושים שינו את השם מעץ חד המולד לעץ חנוכה כי זה באותו זמן) מעל 60% מיהודי ארה"ב מתחתנים עם נוצריים,

החוק: החוק הנוצרי מבוסס על הנצרות, עיינו שם בחוקה הראשונה...

כסף: כל ההכסף רשום על כל שטר " באלוהים אני בוטח"

כן ארה"ב היא נוצרית מאוד ואני הבאתי רק מספר דוגמאות קטן מאוד.

תשובהאיש-זאב
בארה"ב לא מכריחים חילונים לעבוד את ישו
עלינה?ברוךש

א. למה שהם לא אם הם לא דתיים או חרדים (94% אינם) מה עוצר אותם בלחגוג עם כולם, הרי הם ריקים מכל תוכן יהודי א מה עוצר אותם?

ב. היה וויכוח מאוד גדול בחנוכה בין ישראלים שעזבו את הארץ לבין יהודים שעלו לארץ

הטענה היתה של היורדים המסכנים: למה בבתי ספר מלמדים את כל שירי חג המולד?למה אנחנו גם חייבים לתת מתנות? למה הם חייבים להשתתף בהצגת חג המולד?

וענו לה כי היא החלטה לשלוח את הילדים שלה לבית ספר הנוצרי הממלכתי.

מי שלא מבין אולי זו מהסיבה הפשוטה שהם אינם אמריקאים, ואם הם לא רואים את זה בעיניים אז הם לא מאמינים.

שימו לב אחינו הספרדים יודעים בדיוק איך לטפל בערבים (יד חזקה ) אך זה האשכנזים בשלטון שתמיד מנסים לעשות שלום עם החמאס והפת"ח ושאר ארגוני הערבים שונאי ישראל

לא רואה מה הקשראיש-זאב

בין זה לבין מה שכתבתי,אם ההחלטה שלה היתה לשלוח אותם לביה"ס נוצרי אז זאת הבעיה שלה,יש שם מספיק בתי ספר אחרים

ותקרא פרוט שלי למטה 

ועוד משואיש-זאב

ברוב בתי הספר בישראל מלמדים על החגים היהודים וחוגגים אותם

לשלטונה של ארה"ב יכול להתמודד גם מישו קטולי,יהודי,בודהיסטי וחילוני,זה שבוש נבחר היא בחירה של העם,ואני לא חושב שזה קשר לנצרות

את חג המולד לא בטוח שהם חוגגים מכיוון שהוא חג (קרא את "מדלגים על החג" של ג'ון גרישם)אלא מכיוון שהוא כיף,מאותה סיבה שיש חילונים שחוגגים את חנוכה ואת פורים

החוק הראשון מבוסס על החוקה הנוצרית,זה נכון,אבל מי אמר שבגלל שהחוק הזה נוצרי?אם החוק היה "חסל את היהודי הקרוב אליך" לא בטוח שהוא היה החוק הראשון

יתכן שארה"ב היא נוצרית (בעניין הכסף אני לא מתמצא,אז לא כתבתי עליו) מאוד,אבל זה לא אומר שמישהו יבוא ויגיד "לא עוזר לי שהוא בצד שלי,שהוא יהיה נוצרי זה יספק אותי"

על מה 'תם מדברים?פו הדב
תסתכל בתחילת המ"שאיש-זאב
משהו של גדוליםעינב
אל תנסה להבין
גי-חי...פו הדב
אני אומרת את זה כי גם אני לא מבינהעינב
תסתכל בתחילת המיני שרשוראיש-זאבאחרונה
בתמצות תמצותי על כפייה דתית,בערך,ואני עוד מחכה שברוך יחזיר תשובה
חח... מגוחכך עד דמעות...אנונימי (פותח)

כמה שטויות בבת אחת?? אני גר בשומרון ולא מסכים עם חצי מילה מזה!!!!

נראה לי  מי שכתב את זה הוא סתם ילד קטן ומתלהב שחושב שהוא מציל את העולם במה שהוא עושה....

מצטער על הירידה, הייתי חייב...

אנחנו סולחים לךעינב
אף אחד מאיתנו לא כתב את זה.
אם אתה חושב שזה מגוחך אל תשתתף ואל ;תעשה כלום...מתנחל גאה.
מאיפה כבודו??יאני גב ההר...(ולא יצהר.....)
חס וחלילה וה' יישמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ל"תתכלת דומה לים
ההודעה הראשית...תכלת דומה לים
וואי!עינב
השעה 17:17!! מישהו חושב עלי!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך