שאלה קצת הזויה, אבל החשש הזה לא יוצא לי מהראש..
אני כמעט שנה אחרי לידה. משתמשת בנובה רינג כבר כמה חודשים טובים ומאד מקפידה על הזמנים (מחברת 3 טבעות, והדבר היחיד שלא לפי ההוראות זה שלא תמיד אני מאחסנת במקרר לפני). כשאני מוציאה את הטבעת אני מקבלת מחזור כפי שאמור להיות תוך כמה ימים. היה מחזור כזה ממש לאחרונה.
אני די בעודף משקל (כ80 קילו) ולא מאד מצליחה להקפעד על תזונה למרות שמנסה. בחודש האחרון עליתי 2 קילו. ופתאום בשבועות האלה נהייתה לי בטן שנראית של הריון, מרגיש לי יותר מבעבר. ראיתי תמונה שלי עם חולצה צמודה יחסית וזה העה נראה לי כאילו שיא ההריונית. ברור לי שתמיד אחרי לידה הבטן רפויה וכו. בכל אופן המחשבה הזאת נתקעה לי בראש, ובימים האחרונים היה נדמה לי כמה וכמה פעמים כאילו אני מרגישה תנועות...
אני יודעת שרוב הסיכויים שאני סתם מכניסה את עצמי לסרטים, עי לפי הבטן והתנועות זה אמור להיות חודש רביעי חמישי, וזה לא מסתדר עם המחזור שקבלתי. אבל לא יודעת, יש את כל הסיפורים האלה על נשים שגילו ממש בשלב מתקדם..
בקיצור מה אתן אומרות? יש עניין לבדוק, או שאני משוגעת ולסמוך על הנובה רינג וזהו? האם בחודש רביעי חמישי בדיקת הריון ביתית רלוונטית בכלל? ובדיקת דם לhcg?