&~~~~&!!!!!!!!!דיון!!!!!!!!!&~~~~~&אורושקוש
כל פעם אני שואלת את עצמי את השאלה הזאת-
האמת קשה לי לנסח את השאלה במשפט..
לפעמים יש מן 'התחזקות רוחנית' כזאת של מישו ש..
אוף.טוב אני רואה שזה קשה לי..
אני אתחיל עם דוגמא-
כשבני עקיבא הודיעו שהם לא משתתפים בדבר הזה של הל"ה בגלל שירת נשים היה ויכוח איך אמורים לקבל את זה.מה פתאום הם נזכרים לא לשמעו שירת נשים?! או שסופסוף הם מתחזקים קצת וצריך לקבל את זה יפה..
זה קורה המון..
אני אתן עוד דוג': לפעמים מורה נכנסת לכתה ופתאום איזה בת לא עומדת אז היא מסמנת למורה שהיא מברכת.. אז המורה עושה מן פרצוף כזה-אה..פתאום את צדיקה ואת מברכת...
איך אנחנו אמורים לקבל דברים כאלה ולהתייחס לזה?
לפעמים יש איזה זמר חילוני שעובר על המון איסורים מהתורה ומוציא איזה דיסק עם שירים על הקב"ה..ואתה אומר מתוך כל הטומאה הזאת זה מה שהוא אומר?! כן, חכמה גדולה בשבילו! מה הוא חושב?! אתה מאמין בקב"ה? אז תחזור בתשובה!< אבל זה לא בדיוק ככה.נכון?
זה כל מני דוג' לפעמים הן שונות אבל הכל בסופו של דבר מגיע בערך לאותו מקום..
איך אתם חושבים אמור להיות הייחס שלנו למקרים כאלה?  להגיד-כשנוח לכם אתם פתאום מאמינים בה' ועושים מה שהוא אומר וכשלא-אז לא?! או לחזק אותם ולהגיד-מתוך כל הדברים הלא טובים האלה אתם מצליחים לעשות גם דברים כאלה?

לא יודעת מה קורה לי היום..
שברתי שיא מהזמן האחרון!!! 3 שרשורים פתחתי! זה לא קורה לי הרבה בזמן האחרון..
בימים האחרונים הפורום השתנה לטובה! יותר כיף לי להיות פה!
יישר כוח..
דעתילולה=]
לענ"ד, צריך להתייחס לאותם אנשים בסבלנות.
יש מצב שהם באמת מנסים להשתנות, מנסים להשתפר, ואי אפשר לעשות הכל בבת אחת, ויקח להם זמן, אבל אנחנו צריכים להיות סבלנים ולחכות לראות אם הם באמת עוברים תהליך כלשהו או שזה היה חד פעמי סתם בשביל הקטע.

לא אהבתי את הדוגמא עם הזמר!<יוני>
בס"ד

כל אדם עושה עבירות ובגלל שהוא חילוני אז את מתייחסת אליו כמו טמא?!
אין מילה אחרת חוץ מגזענות, הפליה ופילוג בעם ישראל.  אם רוצים לקרב אנשים צריך לאהוב אותם ולקרב מתוך אהבה!!! ולא להגיד שהוא טמא או משהו בסגנון כדי שבעל כורחו יתקרב.

וחוץ מזה- כל אדם יהודי יש לו עליות וירידות וגם אם נראה לנו שיש פה רק ירידות תמיד נשאר בלב הניצוץ היהודי, ואם אדם עושה משהו טוב א--ס--ו--ר להתייחס אליו כמו ליצן ולהגיד לו משהו בסגנון כמו: מה נהיית צדיק???

ועל בני עקיבא אני לא רוצה לדבר כי חסרים לי כמה פרטים....
אל תעלבו ממני, גם אני לפעמים ככה חחח
יוני.
ח"ו!!!!!!!!!!אורושקוש
עם הדוג' של הזמר-היה לי קצת קשה לנסח..בכלל את כל השאלה הזאת היה קשה לנסח..זה קשה לכתוב את ההרגשה המבולבלת שלך המילים אז השתמשתי במילים קצת קיצוניות..אני ממש לא התכוונתי למה שהבנת מממה שכתבתי!!!!!
אני רק אומרת לפעמים יש אנשים(לפעמים! וגם לא הרבה,אבל יש..)שעושים דברים כאלה בשביל אינטרסים אחרים..
שוב.זה נושא שקשה לי להעביר לכתב משום מה..
אם הבנתי אותך נכוןקשקושה קטנהאחרונה
בס"ד
אז אני חושבת שצריך להגיד לאותם אנשים כל הכבוד ולחזק אותם אחרת אנשים יגידו שלא מעריכים את מה שהם עושים והם יפסיקו לעשות את זה...

אגב, הדוג' של בני עקיבא היא לא נכונה כי בנ"ע כבר הרבה התחילו להשתפר ויש הרבה סניפים נפרדים אז זה לא שפתאום הם הם לא רוצים לשמוע שירת נשים... 
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך