אופ,אני מרגישה כפוית טובה לה' יתברך.
אני כותבת את זה בעיקר כדי לפרוק את מה שעל הלב שלי מאז הלידה.לפני כמה ימים ילדתי,ביום הראשון בכיתי מאושר והייתי נורא מרוגשת,אבל ביומיים האחרונים אני ממש מרגישה גרוע,אני נורא כאובה, התינוק שלי לא מסכים לינוק ממני למרות שב"ה יש לי חלב,זו לידה ראשונה ואני מרגישה כל כך חסרת אונים. ביום הראשון הרגשתי חיבור מטורף לתינוק,ועכשיו אני אפילו סליחה קצת "כועסת" עליו (חלילה כמובן!!) שהוא בא ו"הפריד" ביני לבין בעלי,לקח לנו זמן להיכנס להריון ככה שבילינו כל יום כל הזמן ביחד מה שגרם לנו לחיבור גדול וקיבלתי המון יחס מבעלי,ובין רגע אני מרגישה שכביכול הוא מעדיף אותו עלי,הוא כל הזמן אובססיבי אליו,כל דבר קטן נבהל,מחזיק אותי מלא,לא מסכים לאחרים להחזיק אותו, מה שגם גורם לי ללחץ ויוצא שהוא גם מתעצבן עלי ולא סומך עלי,כאילו הלווו אני זאת שסחבתי אותו 9 חודשים ודאגתי לו,קצת אמון,אני נורא אחראית.
ואני מרגישה שבאיזשהו מקום הוא שכח שאני עברתי לידה,חתיכת טראומה לגוף,הגוף השתנה נורא-סימני מתיחה, נשארה לי בטן, תפרים שאני לא מסוגלת כמעט לזוז איתם,כאבי מחזור פסיכים,דימומים,כאבים בשאיבות,ואיפה כל היחס שהיה שאפילו קיבלתי מכה קטנה ביד???עכשיו,שעברתי כל כך הרבה והתגברתי על כך הרבה פחדים וכאבים אתה לא שם בשבילי?למה?
זה גורם לי להתרחק נורא מבעלי ומהתינוק,וזה כואב לי,חיכיתי לרגע הזה כל כך,והוא לא כזה מושלם ויפה.ועכשיו אני רק בוכה,מרגישה כל כך לבד בזה,אשמח לתמיכה.