עכשיו כל יפי הנפש מתחילים להזדעק בקול רעש גדול על פשעי המלחמה שהמדינה והצבא עושים בעזה.
עכשיו המדינה מתחילה להפציץ בצורה מדוייקת ומוגבלת שעולה מיליונים.
חבל שלא ניצלנו את הזמן שהיה לנו לפרק את כל הרצועה. אין רחמים כלפי האמהות של המחבלים שנכנסו לכאן ורצחו שרפו אנסו התעללו ובזזו. אין רחמים כלפי ילדים שיעשו את הדברים האלה במערכה הבאה.
אני אישית לא חושבת שצריך להרוג את כולם, לדעתי צריך להעיף את כל אזרחי עזה מכאן. הייתה לנו הזדמנות שנוצרה בעקבות טבח איום, וההזדמנות זולגת לנו בין האצבעות. היה צריך לפרוץ את הגבול למצרים ולתת לעזתים לברוח לשם בהמוניהם. ביחד עם הפצצות רציניות היינו מצליחים לגרש מכאן את רוב תושבי הרצועה והשטחים יחזרו לשליטה והתיישבות שלנו.
אני חושבת שצריך לעורר קמפיין אצל הארופאים יפי הנפש שידאגו לספינות לפליטים העזתים המסכנים ויקחו אותם אל הארצות שלהם.
גם מצור מוחלט זה רעיון אבל זה יעזור רק לניהול משא ומתן על שחרור השבויים ולא לטווח הארוך.
אני יכולה להגיד בוודאות שאם עזה תשאר במקום, אפילו אם החמאס יושמד כליל, יהיו חיקויים לטבח הזה, ואי אפשר לדעת עד כמה הם יהיו מוצלחים. יכול להיות שזה יקח 10 שנים עד שהם יצליחו להרדים אותנו שוב, אבל מתישהו הם בטוח יצליחו לארגן משהו בסדר גודל דומה ולתקוף.
אסור להשאיר את עזה בשטחי המדינה שלנו.
ברור שבכך יש איסור חמור