שרק עכשיו גילו שצריך להרוג את האירוגוני טרור
מה לא ראו מה עשו לנו בשומרון כל יום? לא ראו מה ערבים עשו למשפחת פוגל? רק עכשיו הם מגלים מזה ערבים???
שרק עכשיו גילו שצריך להרוג את האירוגוני טרור
מה לא ראו מה עשו לנו בשומרון כל יום? לא ראו מה ערבים עשו למשפחת פוגל? רק עכשיו הם מגלים מזה ערבים???
ההגנה שהחליפה לוחמים בטכנולוגיה, מצלמות במקום כוח צבאי אנושי שפרוס 24/7 לאורך הגבולות.
מדינה לא יכולה להימצא במצב מלחמתי פעיל לא הפסק.
כי אז אין כלכלה ותיירות ולימודים והתפתחות וצמיחה ושגשוג.
הנהגת המדינה עושה פשרות.
התמודדות עם הטרור ובה בעת ניהול מדינה נורמלית.
החליפו את הביטחון השוטף לאורך גבול עזה במצלמות וחיישנים במקום הצבת אלפי חיילים בעמדות שמירה לאורך הגבול.
עכשיו יחזרו, בלית ברירה, לשיטות המסורתיות של הגנה פעילה על הגבולות. יציבו אלפי חיילים, מדברים על הארכת השירות הצבאי חזרה ל-3 שנים, כי הצבא הסדיר יצטרך להרחיב את המשאבים שלו.
זה בכמות.
אבל יש הבדל גדול בין טבח המוני ומזעזע לרצח של אדם אחד.
ברור שהרבה ערבים רוצים לרצוח יהודים השאלה היא אם הם עושים את זה. אחרת איך נדע מי לעצור?
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים
חטופה
אינדיאנה ג'ונס
ג'יימס בונד
מת לחיות
רמבו
שליחות קטלנית
משימה בלתי אפשרית