הקטנה הייתה עם חום ביום שישי, אז ביום ראשון השארתי אותה בבית.
ביומיים האחרונים היא הלכה למשפחתון, אבל הייתה ועדיין עצבנית נורא.
היא בלי חום אבל מצוננת נורא.
בבית היא כל הזמן נדבקת אליי, בוכה הרבה ולא הרבה דברים מצליחים להרגיע אותה. היא גם ישנה אחר הצהריים, למרות שבדרך כלל היא מסתפקת בשינה שבמשפחתון.
חשבתי שבמשפחתון היא תירגע קצת כי היא לא תהיה לידי להידבק אליי, אבל המטפלת אמרה לי שגם שם היא הייתה עצבנית ו"לא היא".
שאלתי בעקיפין אם זה בסדר שהיא הגיעה היום ותגיע מחר, והמטפלת אמרה שכן, הרי אין לה חום.
אבל אני תוהה אם זה אכן בסדר שהיא תגיע מחר, כי בכל זאת - זה קשה לנהל ככה סדר יום רגיל במשפחתון כשיש ילד שעצבני ככה... ואולי גם הצינון שלה עלול לדבק מדי?
מצד שני - אין סיכוי שאצליח לעבוד ככה כשהיא איתי... ביום ראשון היה קשה ממש ממש, וגם היום ואתמול, כשניסיתי להשלים שעות אחר הצהריים...
מצד שלישי - אולי בשביל הקטנה עדיף להישאר בבית, במקום הבטוח שלה?
מצד רביעי - אני גם ככה כבר קורסת מהקושי איתה... (וזה מחזיר אותי לזמנים הקשים שהיו איתה כתינוקת קטנה
)
מה אתן אומרות?
ואם כבר אני שואלת - אז מה יכול להרגיע אותה? חוץ מממתקים וסרט, שאפילו זה לא עוזר תמיד... וגם חוץ מלהיות עליי על הידיים, שכמה אני יכולה, ואפילו זה לא תמיד עוזר...
(עלתה לי השערה שאולי הבגדים החמים מכבידים עליה, כי ראיתי שבזמנים שהפשטתי אותה כדי להחליף לה בגשים היא הייתה מרוצה יותר. השאלה אם שייך שאלביש לה בבית בגדים קלים, למרות שהיא מצוננת... הבית מחומם רוב הזמן, אבל עדיין...)
סליחה על האורך 🙈

) בלי בוס זועם וימי מחלה שכבר אינם...