איבתדי אמונה בציבור הדתי לאומי...צעיר רענן
תלוי לאיזה "דתי לאומי" אתה מתכוון,דוסית גאה!
באיזה מקום היית?אבישי רחובות
*הייתהאבישי רחובות
*היית.אריקל
נא לנסות למצוא את הטוב זה בד"כ עוזר.בקטנה
אם היית לך אמונה עד עכשיו, היא לא תאבד.אח..
הרבה מאוד יותר עקרוני. והוא כך:
חסרונות ב"ה. כמו שהזכירו: הר המור, מרכז, בית אל, ירוחם, מכון מאיר, דרך הרב קוק וכדו' - וב"ה מקומות כאלה מקפידים על קלה כחמורה.

אני למשל הייתי ברחובות והיה אחד הטובים..אבישי רחובות
אצלי היא דווקא מתחזקת מיום ליום..הסנה-בוער
אפחד לא יקח ת'אמונה אם היא אמיתיתדניאלה .ד.
יוווו מישו ציטט אותי!! *מסמיקה בגוון עמוק עז*הדריכני

הכללה בוטהאיציק הג'ינג'י
תגובה:צעיר רענן
עכשיו כשאני מאופס וער(אחרי וואחד ארוחה!איך היה לכם סעודת החג?)אני יכול לכתוב את מה שהיה בצורה טובה יותר
:
"רמב"ש ,שעה 23:30 אני הולך לי ברחובות העיר ...ואז אני רואה מאחורי-" חח סתם
אולי באמת אתמול בלילה הייתי ממש עצבני ,אבל מה שהיה אתמול היה ממש לא בסדר!תקראו לי דוס,קיצוני,פאנאט,לא איכפת לי אבל זה ממש שבר אותי!אני אומר שאנחנו צדיקים גמורים כן,פשוט ... טוב פשוט תקראו(אם זה לא מפריעה =] :
הביאו לנו ל"נוער בית שמש" את הזמר שי גבסו(זה היה בבאר התקווה מי שמכיר),כמה חברים שלי(לא מאריאל) ניסו לשכנע אותי לרדת,שזה בסדר,זה צנוע וכד'...
התייעצתי עם המדריכים שלי איך היה שנה שעברה (הביאו את סיני תור) והם אמרו שזה היה בסדר גמור(מסתבר שבאמת שנה שעברה היה יותר טוב כי אתם יודעים זה בכל זאת היה סיני תור ולא שי גבסו-(אני אישית מעדיף את סיני תור
)),ובנוסף הם אמרו שהם גם הולכים(התברר שמלא מהשבט יורדים).
מהסניף יורדים=סבבה גם אני ארד , ירדתי עם חברים שלי (ירדנו לפני השבט שלי...),הגענו למקום וכבר מרחוק קלטתי שזה לא הולך להיות "הכי כשר",א-אין מחיצות(כשאני אומר אין מחיצות לא מחיצות ממש-)בעיקרון היה שטיח בנים שטיח בנות - ל'רוב' זה נשמר... הזמר התחיל לשיר להקפיץ את האווירה וכמובן האווירה קופצת - הנוער קופץ (כאן התחיל הבעיה-היה גם בנים ובנות שרקדו ביחד(גם דתיים..))
ובכלל האווירה הייתה ממש ממש זולה. ומה שמחרפן שהיו שם גם מבוגרים ("לנוער ולצעירים ברוחם") שלא הרגיעו אפילו קצת את האווירה.ביקשנו מהמארגנים אבל הם לא התייחסו בכלל!
בוא נגיד כך על ההלכה הם בטוח עברו(לראות בנות רוקדות,נגיעה,שירה,וכד'..)
אריאל בנות(לפי שהבנתי זה הם)קמו והלכו.
המדריכים שלי התחילו להתלבט "אם כדי להישאר(אנחנו לא ממש עוברים פה על הלכה רק שיש פה אווירה זולה...) , או לא כי אנחנו מייצגים..."קיצר אם אפשר לעגל ת'הלכה,אם יש מקום להתיר.
וזה מה שמחרפן אותי!למה תמיד לחפש את הקלות של הקולות שבכלל לא קיימות בהלכה!למה אי אפשר ללכת עם הלכה בלי לחפש התרים!! בסופו של דבר המדריכים שלי החליטו שהם הולכים (לא חייבו כן =] פשוט כולם עזבו, עשינו קומזיץ של מי שעזב...)
אבל זה רק התסכול הקטן שאתמול הרגשתי!
זה עוד מימי היסודי בממ"ד(טיולים וטיולים שנתיים מעורבים,וכד'.אצלנו אישית מסיבת סוף שנה הייתה רק של הכיתה אבל שמעתי על שנים שעשו סיום עם הופעה וריקוד משותפים - לא רק אצלנו בבית הספר..).
כן שתבינו אני לא מדבר על הזרם המתחזק שנקרא "תורני" כמו שדוסית גאה אמרה(שכיום אני מגדיר את עצמי חלק ממנו) אני מדבר על הזרם הדת"ל - קיצר הרבה אירועים בחיים שלי עם הציבור כל פעם גורם לי תסכולים כאלה בלב שנמאס כבר כאילו לעזאזל למה?!!!? למה חייבים להתנהל בצורה כזאת?!!!!!
הבעיה שאני לא נולדתי למשפחה מהזרם החרד"לניק אלא דת"לניקים(כיום אנחנו כן משתנים אבל לא משנה).
מה עושים?איך אני ממשיך עכשיו?כל פעם אני מסתכל בלב וממשיך אלה?האם זה רק עוד תסכול או שכבר ממש נמאס?!?!?!?!?
אחים (ואחיות) יקרים אני מבולבל! 
אח.. - תאשר אותי בתור חבר
שלחתי לך,
אשמח אם מישהו שהיה שם יגיד מה הוא\י חושב\ת שהיה שם!
וואו לעבוד שעה על הודעה זה מעייף!טוב בלי חרטות אני לוחץ על שלח!
"בדרכים רבות הלכתי , לחפש קורטוב אמת ...התרבות הזאת לא לנו כי בליבינו אש!!!!!"
ואני הקטן, השפל שבכולם -אח..
קפץ מילה:צעיר רענן

אוקיי בתור אחת שלומדת בחרדי אבל עובדתדניאלה .ד.
כפי שאני יודע...אבישי רחובות
אצלינו באמת אפשר למצוא הכי הרבה רענועמיק
אצל החרדים-למשל-אדם שלא הולך ישירות לפי הזרם,נזרק החוצה מהר מאד,ואף אחד לא יקרא לו חרדי.
אצלינו לעומת זאת,כאלה שהולכים בדרך לא טובה, אנחנו לא מסכימים למה שהם עושים,ולא רוצים שהם ימשיכו לחיות ככה,אבל הם עדיין אחים שלנו ואנחנו אוהבים ומקבליחם אותם.
כך נוצרת מציאות שאצלינו יש הרבה יותר אנשים שלא הולכים בדיוק לפי ההלכה(שגם הרבה חרדים שנפלטו מהחברה שלהם,מצטרפים אלינו,כי פה יש מי שמקבל אותם),בלי שאצלינו יש אחוז גדול יותר של נושרים.
לכן אצלינו תמיד אפשר למצוא יותר רע.תמיד.
פיתרון טכני לבעיה,זה פשוט להגדיר לעצמך בדיוק מי הציבור שלך,וכל מי שלא-לא לספור אותו כשאתה מתייחס לקלקולים בציבור.
אבל הפיתרון העמוק והאמיתי,זה להבין למה אנחנו עדיין חלק מהם.למה אנחנו אוהבים אותם.ואיך זה משפיע עליהם כשהם נמצאים יחד איתנו.
איך זה משפיע עליהם כשהם רואים חיים של תורה מקרוב.
איך משפיע עליהם שיש להם מקום לחזור אליו כשהם מגלים שטעו.
איך זה משפיע עלינו כשאנחנו צריכים לחיות יחד איתם.(בסופו של דבר התפקיד שלנו זה להיות אור לגויים,שלא יותר טובים מהחילונים.אנחנו צריכים לצבור נסיון)
ממילא,יש ענין גדול,לעשות דברים יחד איתם,ולפעמים אפילו להתעלם מכמה בעיות(כמובן ע"פ ההלכה,אבל עם קולות)כדי לשמור על הקשר איתם.
בתור מישי שהיתה שם אתמול-מיטל
לא מסכימה עם m.f=)מ.מ.
מ.מ-מיטל
מהתגובה שלך אפשר להבין שכל החרדים זורקים אבניםדוסית גאה!
די, נמאס כבר מכל הצדקנים השרוטים האלהאנונימי (פותח)
בלי שטויות 2-כנס\יד"ר אריק
אגב, צעיר רענןד"ר אריקאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים