שבוע טוב ומבורך, אתחיל בכך שאני קוראת פה המוןןןןןןן (כבר שנים) תמיד מתפעלת מחוכמת הנשים שיש כאן,
והפעם החלטתי לכתוב ולהתייעץ על נושא שמעסיק אותי מאוד ביומיום, מטריד, מתסכל ומייאש. למרות שהוא לא בקשר ישיר להריון ולידה אשמח לשמוע מנשים כאן..
אקדים ואומר שניסינו ללכת לטיפול זוגי, עזר אבל לא מספיק וכיום אנחנו במצב כלכלי שלא מאפשר ,
אז ככה-
נשואים 7 שנים פלוס 5 ילדים ב"ה,
בעלי אדם טוב ויש לו הרבה תכונות טובות מאוד אבל....
חסרות לי מאוד תכונות ומעשים שיהפכו אותו לגברי ומושך בעיניי, ולא מדובר על דמיונות של סרטי הוליווד וכאלה,
מדובר על חוסר ממשי במקום של להרגיש שיש לי בעל שאני יכולה להישען עליו.
אני מתאמצת להיות להיות בעין טובה עליו אבל מרגישה שוב ושוב את החוסר,
אפרט קצת: הוא באופי שלו קצת ילד, אוהב חברים, לצאת וכו..חבר של חבר'ה רווקים לא דתיים,
קשה לו עם מחויבויות, לא מתמיד בדברים, לא עובד בצורה מסודרת, לא למד משהו רציני וגם לא מביא עצמו לכדי כך (למרות שרוצה)
מאוד חי את הכאן ועכשיו ופחות מבט קדימה, יכול לשבת שעות בפלא לשחק, בעבר גם היו משברי אמון סביב הפלאפון.
הרבה פעמים חסר טקט, חריפות והבנה.. ממש לא טיפש אבל כן יותר סתמי כזה.
כמו שכתבתי ,יש בו הרבה דברים טובים שאני מודה עליהם ואני אוהבת אותו אבל לצערי לא נמשכת אליו וזה חסר עד מאוד,
מרגישה שיש בי את המקום התשוקתי ופשוט אין לו איפה להתבטא.. שלא לדבר על ההרגשה של בעלי עם חוסר החשק הקבוע שלי.
מציינת כי לאחרונה זה אפילו מחמיר, אנחנו באים ממשפחות קרביות והוא לא עשה צבא בגלל ארוע טיפשי בנערות,
אז לאחרונה כולם סביבנו מגוייסים ולוחמים וזה מעצים את התחושות שקיימות ממילא..
אני מרגישה אני חיה חיים שחסר בהם איזה משהו גדול וטוב ומחבר ואני לא רואה איך זה משתנה..
ממש אשמח לעצות ...