חזרתי!!!שובל אור

אני בת שרות.... היום קיבלתי תיק וכרטיס נסיעות! אבל התוקף של הכרטיס מתחיל רק שבוע הבא...

בקיצור, סיכום קצר של ה9 ימים האחרונים:

השמנתי ב3 קילו... (כן כן היה שם אוכל יותר מדיי טעים.. נדיר ביותר)

סיימתי בקבוק וחצי של דאורדורנט... (נתניה.. חום אימים ולחות!)

פתאום הבנתי מה זה בית כלא... (לא נתנו לנו לצאת משם.. התפלחתי 3 פעמים, דרך פירצה....)

התחלתי להעריך את העובדה שיש לי בית ומשפחה... (איזה שלא יהיו.. הכל טוב אחרי כאלה ימים..)

התחלתי להעריך את המקלחת והמיטה שלי...

הכרתי פוול בנות חדשות, בינהם קרציות בינלאומיות ('ביליתי' עם אחת כזו בחדר) וביניהם מתוקות על אנושיות...

הרגשתי כמו סטודנטית, בצד החיובי (?) של העניין... (הרצאות מבוקר עד ליל)

למדתי המון דברים חדשים בהרצאות...

למדתי איך לטפל בהיפראקטיביות שלי...

זכיתי בתואר היפראקטיבית הקבוצה... (לא יכולתי לשבת כבר מרוב הרצאות...)

זכיתי גם בתואר 'חולת פלאפון' (לטענתם דיברתי המון בפלא', אבל זה פשוט בגלל שאני מתלהבת, יש לי שיחות וSMS מוזלים..)

שכחתי מה עשיתי שבוע שעבר.. וכשנזכרתי זה היה נראה לי כאילו חלפו יובלות מאז...

יש לי חוסר שינה רציני (השכמה ב7:15, השכבה ב1:30)

ולכן אני הולכת לישון...

נראה כמה זמן אני אהיה פה מעכשיו.... (בחצי שבוע אני צריכה לנסות לדחוס מה שלא עשיתי חופש שלם.. ואז השרות...)

אז ליל מנוחה (סופסוף.. בלי רעש בחדר ומסדרונות הומים..)

=)איש-זאב
יופי,תבלי!
תהני!חרדייה מאשדוד!
לילה טוב!
תהני גם אחות שלי האיתה בסמרניוןמכאל 2 3

(היא עושה שירות בחברות )

שירה!משה
מזכיר קצת את חולה הפלאפון בפלוגה א בניצנים, ההוא שרוקן אתמול משהו כמו שלוש בטריות, רק ביום אחד.
תחושת הכלא מוכרת לי היטב, רק שאצלנו אין פרצות בגדר וכיוצא באלה, ויש גם שמירה (מפנינו, לא רק עלינו) שלא נברח.

למה אני לא יכול להצהיר? אתמול פשוט לא עשינו כלום. מרחנו זמן נסענו והלכנו לישון
טוראי משה, היום ואתמול בגבול הצפון
כלוב ניצנים.
וגםמשה
האוכל זוועה. אתמול קיבלנו ארוחת צהריים בשש וארוחת בוקר בארבע. בין השעות האלו היו 2 עצירות בין הנסיעות הארוכות. אחת מהן אילצה אותנו, פלוגה שכולה דתית, לפרנס מחללי שבת בפרהסיה באחת הצמתים על אם הדרך. זוועה.
בשניה למזלינו היתה חנות כשרה.
אתה לא חייב לבכותמכאל 2 3

סלח לי אבל גם לי  יש אחיים ו חברים ב צה"ל והם לא אומרים שזה נוראה ו שזה כלא וגם לא אומרים שהאוכל זוועה

ו זה ראלי ש זה לא כזה נוראה ליוד בצה"ל  

ורק אתה אומר שזה נוראה וכו' מוזר מאוד

אתה יודעעינב

יש דברים שונים בכל פלוגה, ויכול להיות שהאוכל שלהם באמת זוועה. גם ההורים שלי אמרו שהאוכל שלהם לא היה מי יודע מה...

שירה - תהני ופולי פולים בהצלחה!!!

יש חברים ; בכול מני פלוגותמכאל 2 3

ו לפני  כמה זמן ההורים שלך היו בצה"ל?

אווווווווווווווווועינב
20 שנה
נו 20 שנה זה ;אמון זמם מלפני ;5 שנים זה לא &nמכאל 2 3

אותו דבר אז 20 שנה זה בכלל לא אותו דבר  (לטוב ולרע)

אז אםעינב
משה אומר לך שהאוכל מגעיל לו, וההורים שלי אמרו שגם להם האוכל היה מגעיל, מסתבר שלא השתנו הרבה דברים... 
מסתבר ש משה ;מחפז את מה שלא טוב בצה"למכאל 2 3
לא נכוןעינב
וגם אם כן - לך תאשים בן אדם כזה!!!
טוב נכון משה לא אשםמכאל 2 3

בכלל שצה"ל עשה לו משפט וכו'   

כן, אבל לא רקעינב
ואני חושבת שלא מתאים לו להתלונן, ואם הוא כבר עושה את זה - זה מוצדק!!!
מתים ;לומכאל 2 3

אני בכלל חושב שאנשים ב שומרון (לא כולם)   אבל ארוב רגילים לבכות על כול דבר

על החזן ו על המזכרות ו על השומר ו על נחנות ו על המדינה ו על הממשלה ו על הכול חוז מעל מה שהם עושים לא טוב

(גם אני גר בשומרון)

אני לא חושבת ככהעינב

ואני כןמכאל 2 3
זה קשה לומר את האמת אבל זה האמתמכאל 2 3
אוף אתה כבר ממש מעצבן!שובל אור

אתה לא מבין לבד שזה המצב שלך והוא לא יוכל להשתנות??? אז למה לך להמשיך להיות ממורמר?!

נכון, זו ממש לא היתה משאת חייך להתגייס, אבל גייסו אותך, ואין לך מה לעשות כנגד זה, אז לפחות תפסיק עם המירמור הזה, זה יעשה רק לך רע!

אני אתן לך דוגמא אישית- אני בתחילת הסמינריון הזה הייתי הכי עצבנית בעולם וכעסתי נורא שמכריחים אותי לבוא ל10 ימים כאלה (ואני יודעת שזה נשמע כלום לעומת הגיוס שלך), אז כמובן שמהרגע שהגעתי הכל היה נראה לי בהתאם.. על כל דבר היו לי טענות ותלונות...

ואח"כ באמת יצא לי להיות בחדר עם ילדה קרצייה ברמות (אני לא אתאר את מעלליה, אבל זה היה סיוט וכל הקבוצה לא סבלה אותה), אז כל הזמן התעצבנתי עליה, והרגשתי שאני עוד רגע בורחת מכאן, רק בגללה... ואז חברה שלי שבאה לבקר אותי בחדר וראתה אותה (היא לא היתה איתי בקבוצה) אמרה שאם היא היתה צריכה להיות עם הילדה הזו היא היתה צוחקת כל היום.. כי ההתנהגות שלה היתה מגוכחת עד כדי צחוק... ואז החלטתי לעשות סוויץ' ובמקום להתעצבן עליה ולבכות על מר גורלי- פשוט התחלתי לצחוק מכל העניין, ולצחוק מכל ההתנהגות הקרצייתית שלה, ונתתי ת'טיפ הזה למישהי מהקבוצה שלי שתצטרך להיות איתה שנה שלמה (כי הן עושות באותו מקום), ומאז אני והיא פתחנו מועדון צחוקים, בעיקר על הילדה הזו... נכון שבתכל'ס זה נשמע ממש מגעיל לצחוק ולרדת על בנאדם, אבל מה לעשות שזה מה שעזר לנו לשרוד...

אז אם תעשה גם אתה שינוי בגישה שלך לצד החיובי, תראה איך הכל פתאום נראה נחמד...

בהצלחה..

אולי ראת את אחות שלי(היא לא קרציה)מכאל 2 3
שמה שירה בןלזר ראית?
לא זו לא היא אבלשובל אור
היתה בסמינריון שירה אחת שיא המעצבנת, והכי עיצבן אותי שלאחת כזו מעצבנת יש את השם שלי.
טוב אז זה לא האיתה אחות שלי ;מכאל 2 3
היא היתה בסמינריון בנתניה?שובל אור
לא נראלי ב עופרה ;מכאל 2 3
אז היא באגודה...שובל אור
תמסור לה שיש לה את האגודה הכי שווה!
חח סבבה ;מכאל 2 3
חחח אז למה את לא הולכת לשם?חרדייה מאשדוד!
בעופרה??מוריה
בס"ד

אחותי הייתה שם..
אאה היא ב אגודה הוא משהוא קצה ?מכאל 2 3
לא נראה לי.. נראה לי בבת עמי..מוריה
אני עם שירה...שומרוני

משה - אולי הצבא הזה הוא צבא הגירוש -

אבל אתה קוטר בינלאומי... (-:

חחחחחמשה
אמת. וזה עוזר לשרוד. הידיעה שכל זה הוא רק טמטום צבאי וגם הידיעה שלטירונות הזו יש סוף.
גם צחוק מריר זה משהו....שובל אור

אז קדימה- תצחק עליהם!

אולי אח"כ אני אטיף לך על שינוי הגישה לראיית הטוב שבכל דבר... אבל בזה גמני לא טובה, עדיין..

את זה עושים פה... על כך שהכל פה מתנהל כמו מבצע צבאמשה
כלומר - הרבה בלגן ואפס תועלת.
עכשיו נסענו שעה הלוך וחזור רק בשביל לסדר מיטות ומזרונים. דווקא היה נחמד האמת.
וישנתי הלילה כמו תינוק. כלומר - כמו שתינוק באמת ישן. הפסקות כל שעה שעתיים
חחחח איזה סדר יום עמוס!! תהני בשירות!תכלת דומה לים
איפה ומה את עושה בשירות?
אני הולכת לעשותשובל אור

באפרת, במועדונית רווחה, ותדעו שזה המקום הכי שווה בעולם! (אתמול נודע לי שזה נחשב למקום ממש מבוקש וקשה להתקבל אליו..) זה גם באפרת, שזה בגוש עציון, שזה מקום מדהים, וזה גם מועדונית עם ילדים ממש חמודים (מותר לי לומר כי ראיתי אותם כבר פעמיים) ויש להם אם בית ממש חמה, וגם קב"סית נהדרת.

אני יודעת שזה יכול להיות גם קצת קשה, כי ס"ה זה ילדים במצוקה, ואם מדיי פעם מישו ישמע אותי פולטת תלונות, אז תבינו למה...

אם מישי כאן תרצה להתקבל לשם מתישהו- תגידו לי, אני אסדר לה...

חחח תהני מלא, וב"הצלחה ענקית מכל הפורום.. אני חושבתכלת דומה לים
חושבת...
אז בתכל'ס, נהנית?פו הדב
כי זה לא נשמע ככה.
תכל'ס כן...שובל אור

כי לא יצא לי כלום אם אני אגיד שלא.

אבל באמת בסופו של דבר היה נחמד, למרות שהיו כמה קטעים שעיצבנו אותי בטירוף, ויש עוד המון דברים שטעונים שיפור.

אבל באמת שלמדתי דברים חדשים בכל מיני תחומים שקשורים לחינוך, וזה באמת נותן לי כלים לשנה הבאה.

חוצמיזה גם הכרתי המון בנות מכל הארץ, וזה כשלעצמו דבר ממש נחמד, למרות שבהתחלה ממש לא היה לי מצברוח לזה..

אהה, יופי.פו הדב
שמחה שהיה לך כיףעינב
איפה את הולכת להיות שנה הבאה?
כתבתי כבר.. חפשי לעיל.שובל אור
איפה היה הסמנריון? בעופרה?תכלת דומה לים
חברה שלי היתה שם! והיא מתוקה על אנושית... ;אנונימי (פותח)
איזה ביטוי משונה...פו הדב
אני חייב להתקלח... אני מטונף... אבל אין לי כח...
לשירת ים אפו את עושה שירות?מכאל 2 3
חחח נראה לך שהיא תגלה?...לידור
למה לא ;מכאל 2 3
חחחח זה ביטוי אולפניסטי...תכלת דומה לים
הי'ית בנתני'ה עשרה ימים ולא קפצת א-לי לשני'ה?!לידור
זה יעלה לך ביוקר
הצילו... בשילוב עם החתימה שלך זה באמת מלחיץ...פו הדב
מעודמכאל 2 3
*מאד.פו הדב
לא אני רוצה לכתוב מעדמכאל 2 3
ולא מאוד
אני לא רוצה שתכתוב מאוד-פו הדב
וחוץ מזה, מה יש לך? מה הבעיה שלך? העלבתי אותך? אני מצטער.
לא אני סתם אומר שטיות ;בייייייייייימכאל 2 3

טוב, בי.פו הדב
חחחח...ענת=)

איזה מגניב!

בדומה לך שירה, גם אני למדתי להעריך את כול הטופ שאני מקבלת בבית כמובן מאליו,

וגם את מה שאני נותנת לו, למרות שהם(בבית) לומדים להסתטל למנטליות חדשה, (ודי קשה להם...)

הפרקטיביות, טוב שלא היינו באותה קבוצה! כי גם אני כזו(מאז ולתמיד-ובמיוחד כשאת צריכה לשבת על כסא יום שלם לסתום ת'פה, אלא אם כן יש לך שאלות... וגם אז את כבר מבולבלת ואן לך.)

החבר'ה, הייה באמת איכותי! אני הייתי עם כאלה בחדר,בקבוצה בכול מקום אפשרי! היו גם פחות... אך זהו היתה יחידה אחת... (מקווה שלא חשפתי מידי)

סטודנטית, הייה ממש כיף להיות כזאת ל-8 ימים, תמיד(כול התיכון..) חלמתי להרגיש כך.

בהרצאות- למדתי בכול אחת,לפחות השתדלתי, (נגיד היתה הרצאה שפשוט למדתי להגיד לא! אבל ממש "לא!!!!" ולא ידעתי להגיד זאת קודם, חחחחח...)

ובשונה ממך שירה, אני ירדתי ה-10 ימים האלו קילו!!! (כן כן גם לי קשה להאמין, למרות שלא התפנקתי באוכל) 

ובתואר עדין לא נגעתי, אך הוא די קרוב...(יש לי פוול ד' לנצל מהחבילה)

אך מה שהכי שהפריע לי זה שכשחזרתי הביתה להבירה שלי הרגשתי ממש לא מקומית! הרסו לנו את העיר ב-10 ימים שלא הייתי כאן והשגחתי עליה, מה הייה כשאני לא אהייה כאן שנה?!?!?! אנא! עיזרו לי!!!!!

בהמון הערכה וגעגועים, ענת.

את? היפראקטיבית????שובל אור

דווקא בהרצאות המשותפות שהיו לנו אני זוכרת אותך מסכמת במרץ! ועד כמה שהבחנתי (לא בחנתי אותך יותר מדי), היית נראית בקשב מלא... אני נגיד כל הזמן צריכה לשנות תנוחה, או לצאת החוצה קצת, אחרת הייתי מתמוטטת בפועל...

וקשה לי להאמין שהרזת כ"כ הרבה, הם לא הרעיבו אותנו שמה! יכולהיות שבגלל שאני זללתי גם בכל זמן אפשרי כי הבאתי אספקה רצינית מהבית, וזה גם תרם ל3 קילו האלה..

אה, וגמני כשחזרתי הביתה לא הכרתי את המקום... בדיוק יום לפני שנסעתי לסמינריון, החליטו לעקור את כל העצים שברחוב שלי, כי הם תמיד השירו כאלה דברים מלכלכים על המכוניות, הם פגעו בחוטי חשמל וגרמו למדרכות לעלות (בגלל השורשים שלהם), אז יום לפני הסמינריון עקרו את כולם, וכל הרחוב היה נראה כמו אחרי הריסת הבתים בגוש קטיף ז"ל, או כמו אחרי נפילת קטיושה ארוכת טווח שהרסה את כל אורך הרחוב... בקיצור, כשחזרתי אתמול זה היה נראה ממש מוזר, אבל זה היה סביר בגלל החושך, אבל היום כשיצאתי החוצה השמש קפחה ממש כמו בנתניה וסינוורה ברמה מטורפת, כי לא היו את העצים לעשות צל... ולזה באמת שיהיה לי קשה להתרגל. הרחוב נראה ממש בתחילת דרכו  אנחנו באמת היינו בין הראשונים ברחוב, והתמונות שיש לנו מאז ממש מזכירות את המצב הנוכחי..

מסכמת...ענת=)אחרונה

בהרצאות המשותפות שלנו הייה באמת קשה לראות זאת, כי אני שיא הלא אוהבת להפריע לאנשים באמצע שהם מדברים אחרי שהם השקיעו בזה הרבה זמן(וגם אם ההשקעה לא היתה מרובה.) זה נותן לו הרגשה ממש לא נעימה, וגם לי... אז אני סופגת זאת בשקט... עד שזה מתפרץ פתאום... לרוב הייתי מוציאה את זה ביחידות בדריכה, מה לא הייתי עושה שם, אפילו הגעתי למצב של לקפוץ על רגל אחת... אך ממש לא בקטע של להפריע, ניסיתי כמה שיותר לשלב זאת עם השיעור... וזה הצליח!

לגבי הסיכומים... אני ממש לא ילדה כזאת! אן לי אף מחברת מושלת במשך כול תקופת הלימודים! בהרצאות הממש מוחדות הוצאתי את הדפדפת שלי וכתבתי נקודות שיכולות ליהיות לי מעניניות ויעילות. אך ביחידה של עינת, ממש לקחתי הרבה, ונשאר עוד הרבה לקחת. כך בהרצאות משעממות הדפדפת היתה גם כן בחוץ, אך לא לצורך השיעור כלל, עברתי באותו זמן על דבר לגמרי אחר, תוכלו לראותו בקרוב בל"ת.

לגבי מישקלי הנוכחי, קילו זה לא כ"כ הרבה! ובמיוחד כשאכלתי הכול ממה שהם הביאו, ואפילו סינגרתי אנשים יקנו לי פינוקים מהמכולת, אך לא הצלחתי לגמור הכול כי הייתי מופצצת אחרי הארוכות, אמא טוענת שזה בגלל ששמרתי על עצמי, אך זה לא ממש מדויק, פשוט אכלתי פווווול! אבל יותר בפרופורציות,

לגבי ירושלים הבירה הניצחית, ממש חשכו עיניי עם היציאה הת.מ הם סכבו את הרכבת המזופטת שלהם עד לשם!!! וכדי להגיע מהת.מ. לצד השני של בניני האומה הייתי צריכה לעשות סיבוב ענקי! ועוד עם פול תיקים! ובנוסף להרס של הנוף מרהיב העניים הגשר שמתחילים להרים מעצבן אותי שיבעתיים!!!

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך