אחרי יותר מ-80 יום של לחימה (לא זוכרת מתי הם בדיוק נכנסנו לעזה, אבל מבחינתי משמחת תורה הוא לוחם)
אחרי יותר מ-80 יום של געגוע, לבד, פחד, בכי וגבורה יום-יומית,
האיש שלי סופסוף מפסיק לחימה (אין לי מושג לכמה זמן, אבל נכון לעכשיו אנחנו חוזרים לשגרה)
וכ"כ חיכיתי לזה, וזה מבורך ומגיע בדיוק בזמן.
אני בתחילת הריון, וצריכה אותו יותר מתמיד, והילדים יצטרכו אותו יותר מתמיד. הקב"ה עשה איתנו חסד שהוא משתחרר עכשיו.
ועם זאת, לצד ההודיה הגדולה לה', עולה בי החשש, שכמה שהתזמון מושלם, הוא גם ייצור מורכבויות לא פשוטות.
אחרי 3 חודשים שהוא לוחם. הוא יצטרך לחזור להיות אבא, אבל לא רק אבא, גם קצת אמא, והרבה מאוד בעל. והשיגרה תהיה מורכבת ודורשת הרבה יותר מהרגיל.
וגם הקרבה, גם פה תעמוד במבחן. ב"ה נשואים הרבה שנים, אוהבים מאוד. וכמו כל זוג (נראלי, אף פעם לא חקרתי את הנושא) הציפיות האינטימיות מעט שונות (מהניסיון שלנו, במיוחד במיוחד בהריון) ואחרי תקופה של ריחוק פיזי וגעגוע גדול מאוד. פתאום נהיה ביחד כל הזמן, מותרים לתקופה ארוכה (בעז"ה!!!) וכמה שזה מבורך, זה גם יהיה מורכב.
והכל לצד העובדה שאני יודעת שקשה לו השיחרור. קשה לו להפסיק את הלחימה ולחזור לחיים נורמליים כשסיום המלחמה עוד לא נראה באופק...
אז רק מתפללת לה', שנצליח לעבור את התקופה הזו בצורה הכי נכונה ובריאה שיש! שגם אם יצצו משברים (ואני מאמינה שיצוצו..) נצליח להתמודד איתם.
ואם יש לכן טיפים טובים, אשמח לשמוע😘