מ-ת-ב-ג-ר-ת!!אנונימי (פותח)
אני ממש רוצה לשתף אותכם אנו ענו לי בכנות ורצינות!
 אני בת 16 ויש מישהו שאני כל הזמן חושבת עליו, ואני אוהבת אותו.
 אני יודעת שאומרים שזה לא אמיתי וחולף בגיל ההתבגרות.. אבל אני מרגישה שזה שונה, כאן זה אמיתי ..!אם ניהיה חברים זה בטוח ישמר עד לחתונה ואני רוצה כבר עכשיו להיות איתו בקשר כי זה בטוח הזיווג הנכון והאמיתי ( כולם אומרים עלי ועליו את זה ) מה לעשות? האם להתחיל את הקשר איתו עכשיו?אני לא יכולה לחכות יותר...(וגם הוא! אני קצת יותר שמרנית ואמרתי לו שהחזיר לו תשובה אם אני רוצה קשר איתו או לא...!) 
א-ל תהיו בקשרלולה=]
תסלחי לי, אני הייתי מאוהבת במישהו בכיתה ג,ד,ה,ו,ז,ח. בכל השנים האלה הייתי בטוחה שהוא הזיווג שלי, ואיתו אני אתחתן ואקים את המשפחה שלי, בדיוק כמו שאת בטוחה כרגע.
עכשיו את בטח צוחקת, מה ילדה בת 12 מבינה מהחיים שלה? אז אני חייבת לומר לך, את מתבגרת, וכל דבר שמרגישים בגיל הזה נראה הכי נכון והכי אמיתי וזה בכלל לא ככה, אם היית מתאימה לחתונה בגיל הזה לא היו אומרים בן 18 לחופה... ילדים בני 16 לא מספיק בוגרים בשביל לדעת עם מי הם יתחתנו.

אז אני לא יכולה להגיד לכם- אל תאהבו אחד את השני. אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך זה שלא תהיו בקשר, תבני את עצמך לבד כרגע, תגבשי לעצמך דעות אמיתיות, ואח"כ כשתתבגרי עוד טיפה(שלא תחשבי! אני חושבת דווקא שאת בוגרת מאוד!) אז תחליטי מה לעשות עם זה. אל תעשי כרגע שום דבר ואל תהיי איתו בקשר.
.אנונימי (פותח)
סליחה על השאלה בת כמה את? (אם אדע זה יעזור לי להסתכל עלתשובתך באופן שונה ..) קל למבוגרים לדבר כשאנחנו הצעירים אלו שמתמודדים בשטח!!-סורי..

אני בת 16 בדיוק כמוךלולה=]
ובמצב נורא דומה לשלך. אם את רוצה אני באישי.
חכו ל18.. ואז תחשבו על הקשר מחדש.איציק הג'ינג'י
>>>><אריאל>
[מה שעניתי לעצמי בכמה מהפעמים:]

גיל ההתבגרות, הוא גיל שהאופי שלנו מתעצב,לכל החיים, ז"א- שעכשיו זה הזמן הכי נוח לעבוד על עצמנו לשנות את הנק' הרעות שבנו, ולהוציא מנפשנו את הפסולת, אם את תהיי בקשר, עם מישהו שעדיין לא "סילק את הפסולת" , ובכלל גם את עדיין לא "ניקית את נפשך" (איזה מטאפורות יפות!)  הקשר לא ימצא את עצמו במחינה פוטנציאלית, את והוא מקשר שיתחיל עכשיו, לא תהיו טובים כמו את והוא בעוד X שנים. בהנחה שהוא באמת הזיווג חכי לזמן הנכון, זה רק יועיל. ואם לא- זה יעבור (קחי את האופציה השנייה כיותר בטוחה)
~~~הסנה-בוער
בס"ד
אחות יקרה! ברוכה הבאה!
נראה לי שבתגובות מעלי יש לך תשובות מצויינות. אני אוסיף כמה נק' למחשבה:
-את חושבת שבעוד שנה, שנתיים, תהי אותו בנ"א? והוא? יש לכם חוזה ביטוח?
-איזו תועלת תבוא לך מהקשר? ולעומת זאת, איזה נזק? תחשבי על עצמך מבחינה רוחנית, דתית, לימודית, גיבוש עצמי, וכו'.
-עכשיו תחשבי עליו: את יכולה להרשות לעצמך להכניס גם אותו לנסיון כ"כ גדול? את בטוחה ב100% שלא תכשלו?
-דמייני את עצמך בעוד 10 שנים בע"ה. בית, בעל, ילדים. את חושבת שהקשר הזה יתרום לכם? [אם תפרדו, ואם לא]

אני ממש מעריכה אותך, ה' העניק לך נסיון כ"כ קשה. זה כנראה כי את ממש ממש חזקה. ואני בטוחה שתדעי לעשות את הבחירה הנכונה בדרך שתהיה הכי טובה לשניכם. ושיש לך כח לצמוח מהנושא. 
אם תצטרכי משהו, מוזמנת בכיף.
לידור.
אם את רוצה לשמור יפה יפה על המצוות אז לא ממליצהמתו"ש
בס"ד

להיות עם חבר+לשמור את כל המצוות=סיכויים קלושים..
לא כדאי לך..מוקי
נראה לי שאת עדייין קטנה.. ואל תחניסי לעצמך שאת אוהבת אותו כי את יכולה ממש להתבאס אם מצידו זה לא יהיה ככה, אפילו אם רק תשאלי אותו אם להיות בקרש והוא לא יסכים זה ממש יבאס אותך.. ואם כולם אומרים שאתם מתאימים אז עדיף לך לשמור אותו לעתיד, אנשים משתנים ממש הרבה בגיל שלכם..
אל תהיו בקשר.דוסית גאה!
כשתגיעי לגיל שמונה עשרה תבדקי אם זה עדיין רלונטי ואז תצאו.

שיהיה בהצלחה.
כמה נקודות פיצפוניותאנונימי (פותח)
את יודעת כמה נסיון יש לבחור כשהוא יודע שיש לו רק היזדמנות קטנה ביותר להיות בקשר מה לעשות שהגוף מתבגר ההורמונים מתחילים לדרוש את שלהם ואז כל אחד מרגיש איזה משיכה גם בחור הכי הכי צדיק אין מה לעשות  אבל ברגע שהוא לא חושב על הרעיות להיות בקשר היות ואין לו מי שיתן לו את ההרגשה שיש לו זה יהיה זכות עצומה לך כמו שאומר האורחות צדיקים בער אהבה לגבי אהבת נשים שצריך לחשוב שאישתו היא מצילתו מן ההירהורים ולכן אם את תתני לו את ההרגשה שמיצדך זה בסדר תגרמי רק לעצמך רעה שאפ' היהורים נענשין מה שאין כן בשאר עבירות !  קחי כל דבר בחשבון אם זה שווה אני מצדי שתהיו בקשר  ולא שאני כזה צדיק גם לי יש נפילות ואני רק חזק בדיבורים וצטוטים  ממני אחד שחושב שאולי הוא צדיק חחחחח
אוייי אני מכיר את זה מקרובבבבtompakאחרונה
אל תעשי את השטות הזאת אני גם לניכמה חודשים הייתי במן "קשר" כזה ואז היא נהחליטה שהיא לא רוצה אני בזמנו לא הבנתי מה הבעיה? והייתי מבואס הרבה זמן ואז הבנתי שזו הייתה שטות גדולה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך