עבר עריכה על ידי אנונימית בהו"ל בתאריך ח' בשבט תשפ"ד 18:25
עבר עריכה על ידי אנונימית בהו"ל בתאריך ח' בשבט תשפ"ד 18:25
אני פשוט עצובה מכל הסיפור הזה...
נשואה 8 שנים, ולא מרגישה שאני מתקדמת בכל הדבר הזה. אני תמיד מוצאת את עצמי מכחישה את הבעיה שלי באמירה "הרבה נשים מרגישות ככה" "לא אצל כולם יש זיקוקים באויר"
אבל וואלה. די, חלאס. מה קשור עכשיו אחרים? אני רוצה חיי אישות טובים ומשמחים.
כשהייתי בהריון/מניקה האשמתי את זה. אבל תקופה ארוכה שאני לא בהריון ולא מניקה (שנה וחצי). לא על שום דבר הורמונלי. זה כאילו תקופה שחיי האישות שלנו יכולים לפרוח. (אמנם הוא מגוייס אבל חוזר הביתה יחסית הרבה)
רוב הזמן אני מרגישה שאני עושה בשבילו. שזה כן משמח אותי במידה מסויימת. אבל זה בכלל לא נותן לי מענה. תמיד אותה רוטינה.. כבר שנים. אני אוהבת עיסויים, אז הוא עושה. זה כיף ומפנק. וזה כאילו החלק שלי.
אחר כך מגיעים לתכלס, לחלק שלו. אין לי שום חשק לזה, אף פעם. נטו בשבילו.
הדבר היחידי שאני אולי נהנית זה ממגע ספציפי. ובד"כ הוא בכלל לא יודע לגעת למרות שאני מנסה להנחות אותו שוב ושוב ואז סתם אני מתוסכלת ומעדיפה לסיים את הסיפור לבד.. אז אני כאילו "לא צריכה אותו". וגם אז זה אולי לאיזה 3 שניות. אז אני לא מרגישה שזה כזה ביג דיל. אין לי מקום אחר בגוף שמעורר שזה מתסכל. אז גם מתבאסת שיש לי רק מקור אחד להנאה והוא מוגבל ביותר..
ניסינו טיפולים. הלכתי למישהי לבד, אמרה שצריך להתנסות ולהיפתח לאפשרויות נוספות. הלכנו ביחד לטיפול מיני וגם שם, אמרה שצריך לראות איך מתפתח ולאט לאט תגלו דברים חדשים.
אבל וואלה אני נשואה 8 שנים. מרגישה שאני בחיים לא אצליח להתחדש או לגלות משהו אחר. אנחנו מנסים ומתנסים בדברים אחרים ושום דבר לא מתקדם. כשלא הולך אני מנסה להתמקד בתחושה של הביחד, שגם כשאין חידוש להתרכז ולשמוח מזה, מעצם הקשר. שזה מצויין.
אבל זה כן מבאס אותי שבסוף תמיד חוזרים לישן ולמוכר- משחק מקדים, עיסוי מפנק, חיבור.
וזהו. לא וואו אף פעם.
ואני מרגישה שאני מפספסת הזדמנות של קרבת גוף-נפש גדולה, הזדמנות להנות ממש מהפן הזה של הזוגיות. וזה מבאס.
(חשוב לי לציין שאני מאוד שמחה ממגע בכללי.. כלומר אני מתגעגעת לחיבוק ולמגע שלו ברמווווות כשאני אסורה. מתאמצת להיטהר כמה שיותר מהר כי זה חסר לי. כלומר זה לא שמגע אצלינו לא משמח.... )
מישהי פה הייתה במקום כזה ובסוף הצליחה להגיע לנקודת מפנה? אני ממש אשמח לשמוע.
תודה