או 2 תבניות אינגלייש קייק/תבנית מרובעת בינונית.
חומרים:
6 תפוחי אדמה בינונים מבושלים מסוננים ומעוכים כמו פירה
בערך 1 קילו 400
6 ביצים
2 ביצים קשות חתוכות
חצי כפית מלח(אני שמתי מעט יותר)
חצי כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור.
(לעיתים אני מוסיפה פטרוזליה קצוצה.)
הכנה:
מאחדים את כל החומרים היטב בקערה רחבה,יוצקים לתבנית
משומנת ואופים כ-30 25 דקוות או עד שהפשטידה מתיצבת.
הערות:
חותכים את הפשטידה רק שהיא קרה.
אומנם עם הרבה ביצים אבל אם כל אחד אוכל פרוסה אחת זה
סביר.
יש הנוהגים לא לאפות ,אלא לטגן את הפשטידה על הגז בסיר מיוחד.
טעימה מאוד !.
סופ"ש נעים לכולם.![]()
מקור:מספר של פסקל
הכנה ותמונות:אילנית12
)
)

