והוספתי גם כוס גרגירי חומוס
השתמשתי בתפו"א אדמה אדומים מזן "דזירה" לא מקולפים.
בישלתי את החמין בפלטה ,אחרי 8 שעות בערך היה מוכן
מאוד טעים".(אילנית12)
רכיבים:
250 גרם שעועית מושרית לילה שלם במים
200 גרם גריסים שטופים
5 תפוחי אדמה קלופים
ביצים
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה (כ-2 כפות)
פפריקה חריפה (כפית מלאה)
2 בצלים קצוצים גס
10 שיני שום פרוסות
שמן קנולה
לטגן את הבצל והשום בשמן עד הזהבה. להוסיף את השעועית המושרית והמסוננת ואת הגריסים ולטגן תוך ערבוב מס` דקות. לתבל , להניח מלמעלה תפוחי אדמה וביצים, לכסות במים ולהרתיח. להנמיך את הלהבה ולבשל כשעה. להעביר את הסיר לתנור מחומם ל-100 מעלות ללילה שלם. מדי פעם יש לבדוק שיש מספיק נוזלים, אבל לא להציף.
אפשר להוסיף קצת נקניקיות סויה של טבעול.
)
)

