איך היה הסמינריון?!?שובל אור
טוב!ענת=)
אז מפני שכולם מתבישות/עיפות וכו'.... אני אתחיל!
אני הייתי בסימנריון של עמינדב(לכול היוצאות דופן פה של בת-עמי והאגודה) בחור ממש תקוע הנתניה, אך מה שעשה לי הסימנריון הזה נראה לי לא עשה לי עוד שום סמינריון אחר! הייה פשוט חוויתי! כול רגע ורגע, גם כשהייה רק(ותתפלאו אבל הייה...) גם כשלא הייה אוכל כ"כ איכותי, גם כשלא היו מים, חשמל וכו.... האנשים מסביב שחייכו שלחו מבט חם והייו כאלו! הייה פשוט צריך לחפש! מלאו אותי בכ"כ הרבה אושר וצידה לדרך בנוסף ליחידות שעליהם לא נרחיב כעת... וזהו הדבר שבגללו הייה לי נורא קשה לעלות בסוף ה-8 ימים לאוטובוס.
כך שאני מרשה לעצמי לגנוב את ההזדמנות הזו לומר לאותם אנשים (וחלקם נוכח כאן, אולי לא בשעה זאת.) תודה ענקית!!!
אני בנגוד אלייךשובל אור
יחסית סבלתי בהרצאות... אני פשוט לא טיפוס של הרצאות, כמה שהן תהיינה מעניינות (ובטח שהן היו מעניינות! אני רק לא יכולה להעיד, כי ברובן ממש לא הייתי מסוגלת להקשיב) אני היפראקטיבית, ועכשיו כולכן בטח תדעו איך לטפל בי...
היה שלב כלשהו שכבר לא יכולתי לשבת, אז קמתי באמצע ונעמדתי, והמדריכה שלי לא הבינה מה עובר עליי, אז הסברתי לכולן שאני כבר לא מסוגלת לשבת, ומאז הם ירדו עליי שאני היפראקטיבית ועכשיו הן יודעות איך לטפל בי...
מבחינת האנשים שהיו סביב, או ליתר דיוק האנשות (להוציא את אלעד, המד"תים, ועודד ואנשי התחזוקה), בסופו של דבר היה שיא הנחמד, אבל בהתחלה לא כזה... נפלתי על קבוצה יבשנית ברמות, אז הושפעתי מהאווירה שנוצרה, אבל לקראת הימים האחרונים, אחרי שיחת מוסר מהמדריכה, פשוט עשינו מעין סוויץ' בקבוצה, ופתאום היה לי ממש נחמד! וגם היה מצחיק.... עשינו מה זה צחוקים... (זוכרות את השיר סיום של הקבוצה שלי? היה לנו מהזה צחוקים כשחיחברנו את זה..)
מבחינ האוכל, לעניות טעמי- היה מצויין!! יעידו על כך ה3 קילו שעליתי... (נראלי שכבר ירדתי). אני באמת לא מבינה למה היו תלונות, אולי זה בגלל שפשוט יש סטיגמה נטוייה עמוק שאוכל של מוסדות הוא תמיד היום ונורא, אבל האוכל שנתנו לנו היה מעולה. תודו.
מבחינת המזגנים והחשמל באמת היה עסק לא נחמד, אבל שרדנו, נכון?
בתכל'ס- הסמינריון הזה הכניס לי חשק לשנת שרות, ואם עד לפני כמה זמן הרגשתי אדישות בלתי ברורה בנוגע לזה, בעקבות הסמינריון חזר לי החשק, החיוניות וההתלהבות שהיו לי בהתחלה. היה שווה את זה...
איכות!רחלי ברקאחרונה
אין אין בכל הסמינריון על הקבוצה שלנו! אולפנות 2 כבוד!
היה סמינריון תותחי! קודם כל הצוות היה מעולה. החל מאלעד עבור דרך המד"תים ותהלה וכלה בכל מדריכה ומדריכה. אין ספק שזה עושה הרבה מהסמינריון!
בקטע של השיחות היו כאלה ממש ממש טובות והיו כאלה שהייתי מוותרת עליהם בלי להסס יותר מדי..
האנשים בסמינריון, החניכות כאילו, היו בנות ממש חמודות אלה שאני הסתובבתי איתן בכולופן. היה ממש כיף להכיר אנשים אחרים וגם לנפץ איזה כמה סטיגמות ישנות...
קיצור קבלו ח"ח.
בצלב"א.
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו