בגלל הפוליטיקאים ההזויים שלכם....אוהב העם וא"י 3
....ביבי עוד יכניס את לפיד לממשלה.
אם הם יוותרו על כל העקרונותברגוע

לא יהיה הבדל בינם לבין לפיד

העניין הכי משמעותיארץ השוקולד
לאנשים שאכפת להם מערכים ודרך, זה לא מי ישב בכיסא אלא מה יחליטו, ממילא מה שחשוב זה קיום ערכים.
לאף אחד מהפוליטיקאים במגזר....אוהב העם וא"י 3

...אין ערכים . יש להם רק פה גדול ורצון למשרות ותקציבים.

לי אן מונופול על החוכמה ולכן מימוש אידיאולוגיה כמו : החלת ריבונות למשל

היה יכול להיות הדרך ויכל להתממש מיד עם הקמת "ממשלת הימין על מלא".

מסתבר שאכלנו את הדג המסריח, קבלנו מלקות וגם גורשנו מהעיר.

לא חושב שהרצון למשרות ותקציבים קשור לצדארץ השוקולד
מסוים.

יש לא קצת עיסוק במשרות ותקציבים אצל כולם.

הצד השני ישם את הערכים שלו לטוב ולרע......אוהב העם וא"י 3

....הצד הזה הוא רק דיבורים שמסבכים אותנו בעולם ומשאירים לעצמם רק את התקציבים והמשרות.

גאולה כהן והתחיה הם דוגמא "לאנשים שאכפת להם מערכים ודרך" . אי אפשר להחזיק את המקל

משני הקצוות זה רק מבזה אותנו בכל העולם. אי אפשר להאשים תמיד את בגץ וקרן וקסלר.

הבזיון של השביעי באוקטובר קורה במשמרת העמוקה של ממשלת הימין על מלא.

הרי שלמות ארץ ישראל יותר חשובה לכם מאחדות אז למה לשחק משחקים?

לשם התחלה פנו את אל אחמר למשל.

תשמע, מפלגת שס שוברת שיאים ברדיפת הג'וביםארץ השוקולד

בין אם זה אח של דרעי כרב עיר וקרוב אחר של דרעי בדירקטוריון קקל.

אבל לפיד ניסה למנות קרובה לדירקטוריון קקל.

גנץ מינה מקורבות לסוכנות.

וכן על זה הדרך...

כך שלצערנו כולם רוצים לדאוג לחבריהם כפי שציינו רבותינו על אופי כל הנהגה "הֱווּ זְהִירִין בָּרָשׁוּת,

שֶׁאֵין מְקָרְבִין לוֹ לָאָדָם אֶלָּא לְצֹרֶךְ עַצְמָן;

נִרְאִין כְּאוֹהֲבִין בִּשְׁעַת הֲנָאָתָן,

וְאֵין עוֹמְדִין לוֹ לָאָדָם בִּשְׁעַת דָּחֳקוֹ:" (מסכת אבות פרק ב משנה ג)

זה ממש רעה חולה שונה בתכלית.....אוהב העם וא"י 3

....אתה כתבת "הענין הכי משמעותי לאנשים שאכפת להם מערכים ודרך".

אני לא רואה את סמוטריץ פורש מהממשלה הזאת. כמובן שהוא יטען :אני לא אתן את הלוקסוס

לצד השני ואפרק "ממשלת ימין". זה מראה שערכים זה דבר משני.

אצל גאולה כהן והתחיה ערכים היו דבר הכי חשוב.

כמובן שאני אשמח שביבי והליכוד יעלמו מהזירה הפוליטית (כמו שמפלגת העבודה נעלמה בצדק) ומפלגות המגזר

יהיו אופוזיציה צעקנית כקונטרה לטיבי וחבורתו. אבל מכוון שקטונתי מלדעת מה טוב לעם ישראל ואין לי מונופול על החוכמה אז אם

הממשלה מתיימרת להיות ימין על מלא אז מספיק לדבר. זה רק מבזה אותנו. כמו שאמרתי אל אחמר הוא נייר הלקמוס של הבזיון הזה.

אתה רוצה להעלים את כל העולם ואשתו?איתן גיל
או: תגיד מה אתה רוצה שיהיה כאן. פליז!
כמו שאמרתי הרצונות שלי לא חשובים.....אוהב העם וא"י 3

....אני חוזר ואומר אל אחמר הוא נייר הלקמוס של הבזיון הזה שהנקרא ביבי, הליכוד והימין המלא.

תמשיכו אז..... השם יעזור.

הגבתי את זה על האמירה שלך על הצד השניארץ השוקולד
ואני הגבתי על האמירה שלך....אוהב העם וא"י 3

..."הענין הכי משמעותי לאנשים שאכפת להם מערכים ודרך".

כל פוליטיקאי שהוא לכאורה "איש ימין" לא ממש את הערכים והדרך שלו.

נהפוך הוא. זוהי גנבת דעת לשמה.

אמרתי שהם עושים כך?ארץ השוקולד
לא, אמרתי שהערכים הם חשובים וספציפית מדובר כאן על ערך מסוים שאכפת להם ממנו
איזה ערך? בכלל...אוהב העם וא"י 3

...האם אפשר להיות ספציפי  בענין של ערכים?

אין אף יהודי בכל העולם מאז השביעי באוקטובר שלא נמצא ברמה מסויימת של יסורים והאמן לי

זה לא יסורים של אהבה. אז כדאי שממשלת הימין תתחיל לממש את הערכים שעליהם היא נבחרה

תצפצף על העולם או שתלך הביתה.

למשל, לא להיכנע לעסקה שעליה מדבריםארץ השוקולד

מדינת ישראל צריכה לנצח, זה הכי חשוב

סליחה, התבלבלת.....אוהב העם וא"י 3

....זה לא ערך, זה עקרון. השם גלגל את זה שמי ששבר את העקרון הזה ושחרר 1000 מחבלים צריך להתמודד עם לחץ נוראי שאותו יצר אחד המשוחררים הללו. אצלנו להבדיל אין שהידים ולא הייתי רוצה שבני שנלחם כרגע בעזה יהיה שהיד חס וחלילה.

אם יש הורה שמוכן לזה אז כנראה העקרון נהפך אצלו לערך. לכן  אל לנו לשפוט את מעשי משפחות החטופים.

בושה לערוץ 14 שבניגוד לערוצים אחרים לא מגלה סימפטיה למשפחות הללו.

לא, שמירה על חיי ישראלים רבים אחריםארץ השוקולד

ודאגה שננצח זה ערך.

כל הכבוד לערוץ 14 בזה לדעתי, כי עם כל הכאב למשפחות החטופים, דיבור נרחב בנושא מסייע לחמאס כי הוא יוצר לחץ עלינו לוותר לחמאס.

תביא לי אחד שבנו חטוף שיסכים איתך.אוהב העם וא"י 3

ננצח רק אם נשכיל לבוא חשבון עם מי שיצר את התקדים.

חוסר הסכמה ביהדות זה דבר נורמלי בגלל זה המילה הכי נפוצה בסידור התפילה שלנו היא שלום

שבת שלום וחודש טוב.

צביקה מורשוקולד לבן
תקרא מה שהוא אומר, הוא מוביל איתו את משפחות החטופים שחושבות כמותו שקודם כל צריך לחשוב קדימה על טובת העם למרות שקשה לו מאד

את קמפיין החטופים מנהלים אנשים שכבר ניסו להפיל את הממשלה בעבר והם מנהלים קמפיין על גב המשפחות ומנסים להרחיק משפחות שחושבות אחרת

מה זה משנה אם משפחת חטוף מסכימים או לא?ארץ השוקולד
צריך לחשוב על כל המדינה, לא רק על משפחות החטופים.
וכשאתה אומר הצד השני ישם את ערכיוארץ השוקולד

אעלה שאלה אמיתית כרגע:

מה הערכים שגנץ מקדם?

כנ"ל ביחס ליאיר לפיד, מה הערכים שהוא מקדם?

לדעתי הם מקדמים את...אוהב העם וא"י 3
....את דרך האמצע.
שזה אומר מה בפועל?ארץ השוקולד
זה אומר....אוהב העם וא"י 3

....להושיט את יד ימין יד החסד לפשרה ושלום (שממילא תדחה כי השם יחזק את לב אוייבנו).

ולהכות ביד שמאל יד הגבורה בעוצמה ללא פשרות וקומבינות עם השטן ׁ(כמו שביבי והליכוד עשו בעשרים השנים

האחרונות).

ראה את הקישור:

נתניהו בספרו: "בנט תמך בפלישה לעזה, סברתי שהמחיר לא הצדיק זאת"

זה ממש הצליח לנו עד שהליכוד עלה לשלטון ב1977. זה עובדות שאתם לא מתייחסים אליהם רק בגלל

שאתם יודעים שרק הליכוד  יהיה מוכן להרכיב ממשלה עם המגזר ולעזאזל טובת המדינה.

אתם יודעים שמפלגת שלטון אחרת תמצב את המגזר כאופוזיציה צעקנית שתאזן את אחמד טיבי מהצד השני.

תשמע, קראתי על מלחמת ששת הימיםארץ השוקולד
אפעס, הממשלה לא הייתה כה יוזמתית מול האויב, זה נכפה עליה.

מלחמת קדש הסתיימה בכניעה של בן גוריון ללחצים.

אכן, בנט עדיף על נתניהו בפער, אבל הוא ימין ולא שמאל 

לא נכוןאוהב העם וא"י 3

את המלחמה אנחנו התחלנו בששת הימים.

מבצע קדש לא היה מלחמה ממש. פשוט נצלנו את העובדה שצרפת ואנגליה פשטו על תעלת סואץ

אז נכון שלפעמים צריך להוריד את הראש.

להזכירך בנט היה בקואליציה עם הערבים.

תקרא על מלחמת ששת הימיםארץ השוקולד

בשבועות לפני המלחמה היו הרבה תקיפות כנגדנו שעברו בשתיקה.

באזור עזה למשל.

גם ביחס להודעת נאצר על סגירת מעבר טיראן, אשכול בנאום המגמגם שלו דיבר על כך שצריך שהעולם יטפל בכך.

מה מגדיר מלחמה?

בכל מקרה, בן גוריון ויתר על ההישג במלחמה או מבצע בגלל שארה"ב דרשו.

ולכן מה?

עדיין ערכיו הם ערכים של הימין ולא של השמאל, הוא ויתר עליהם לטובת הקמת הממשלה (כי לדעתו היא הייתה שווה את הויתור הזה) הזו אבל זה לא מעיד על דעותיו לפני כן.

טרום מלחמת ששת הימים לא היו:איתן גיל

ערוצי רעל.

רשתות חברתיות.

עלאק דמוקרטיה.

שמאל שמאמין שגנבו לו את המדינה.

מצד שני לעולם הערבי לא היה מעמד מוביל בעולם כמו בימינו, ורוב אוטומטי באום.

מי שמאמין שבתשפ"ד ניתן להתנהל בכלים של פעם מקובע במתחם שבין תמים לשוטה גמור.

הכלים של היום משמשים את כל הצדדים...אוהב העם וא"י 3
... מספיק עם התירוצים ביבי והליכוד חייבים להעלם מהמפה הפוליטית אחרת השם יעזור.
מי שמשתמש במושגים של ימין ושמאל.....אוהב העם וא"י 3

... במודע מעודד פילוג, שיסוי ושנאת חינם!!!!

הא לך מה שכבר כתבתי בעבר בבקשה להתמודד עם הכתוב:

"....בעבר היו יונים וניצים בכל חלקי העם בתוך מפם הסוציליסטית לדוגמא ובמפדל. עם עלית הליכוד לשלטון

החלו להשתמש במושגים ימין ו שמאל כי מטבעה מפלגה זאת כדי לשמר שלטון נוקטת בטקטיקה של פירוד והסתה.

"הימין" האמיתי זה שרוצה סיפוח, גרוש משפחות, פינוי אל אחמר, ישובים חדשים ביהודה ושומרון, עונש מוות למחבלים  ועוד .... לא באמת  מייצג את דעת רוב העם בכלל ואת דעת רוב מצביעי הליכוד בפרט. לחרדים הדבר הזה לא נוגע. מנהיגי הימין יודעים את זה טוב מאוד. אז למה הם והחרדים בכל זאת נדבקים לליכוד?

בגלל מנעמי השלטון. אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

זה החלום הרטוב של הערבים. אתה מכיר את הפתגם "כלב נובח לא נושך"?

לא בכדי איבדנו את ההרתעה בזמן שלטון הליכוד.

זה התחיל ב1977 כאשר בגין אמר "אף שעל" והחזיר את סיני ופינה ישובים, המשיך עם חוסר התגובה של שמיר לטילי הסקד ששלח סדאם חוסין ( עלזה אנחנו משלמים עד היום), ממשיך עם ביבי שאומר "אנחנו נמגר את החמס",  הגירוש מגוש קטיף,  ומי יודע לאן שנגיע.

ב2006 היתה לי תקווה ששינינו כיוון כאשר אולמרט הגיב על חטיפת שני החיילים על ידי חיזבאלה במלחמה בסגנון "בעל הבית השתגע" אבל לצערי ביבי חזר לשלטון ומכיל את הפרות ההסכם שהושג עם לבנון בסוף המלחמה.

לטובת מדינת ישראל הליכוד צריך להעלם מהמפה הפוליטית. הפוליטיקאים מהימין האמיתי אולי לא יהיו בשלטון אבל ההרתעה תתקיים והבונוס יהיה שיהיה לנו יותר גיבוי בעולם שזה חשוב בימינו."

את זה כתבתי ב26 ליולי 2023

החרדים לא ישבו עם לפידאיתן גיל

ולכן התרחיש שאתה מעלה אינו ריאלי.

אין סיוכוי שהחרדים ישבו עם לפידיוסף חיים..
לפיד הוא ההזויshaulreznik

קח את הנושא הביטחוני ותבדוק מה אמרו סמוטריץ' ובן גביר לאורך השנים. אח"כ תשווה להזיות השלום של לפיד ותבדוק, מי צדק במבחן ה-7 באוקטובר.

"במבחן ה-7 באוקטובר".....אוהב העם וא"י 3
....סמוטריץ ובן גביר תמכו, תומכים ויתמכו באחראי הבלעדי  להקמת רשת המנהרות הכי מתקדמת על אדמת ארץ ישראל, רשת שעולה לנו בהרבה חללים ופצועים וכל זאת בשל תאוות שלטון ותקציבים.
ביבי חפר את המנהרות? טוב לדעתshaulreznik

עכשיו קבל את תגובת הגנרלים למבצע שביבי ניסה לעשות בעזה מבעוד מועד:

נתניהו ניסה לצאת למבצע בעזה מאחורי גבה של הצמרת הביטחונית

"מבצע" הצחקת אותי......אוהב העם וא"י 3

....להכנס שני קילומטר לנבוח ולצאת ואז לחזור לססמא "שקט יענה בשקט".

המנהרות לא יכלו להבנות בלי ההספקה הסדירה של מלט וכסף באשורו של "אב האומה"

תתעוררו!!!!

כל עוד ביבי והליכוד בשלטון המדינה תלך מדחי לדחי. זה התחיל ב1977 ומי יודע איך זה יגמר.

כמו שגולדה היתה אחראית למחדל יום כיפור כך ביבי אחראי למחדל שמחת תורה.

אויש, תנוח.איתן גיל
ביבי גם הולך להתקפל....אוהב העם וא"י 3
...בנושא הגבלות עלית ערבים ישראלים להר הבית.
ברור, גנץ, אייזנקוט ויאיר גולן היו פועלים אחרתshaulreznik

פחחחחחחחחחחחחחחח. אחרי הבחירות תתכונן לחיות בעוטף רמאללה, בחסות הדגנרלים הנ"ל.

כלומר אתה מסכים עם עמדתי….אוהב א״י והעם 4
עבר עריכה על ידי אוהב א״י והעם 4 בתאריך כ' באדר א׳ תשפ"ד 15:05

… לגבי ביבי והליכוד אבל הגאווה לא נותנת לך לתת הזדמנות לאלטרנטיבה שלטונית אחרת ואתה משער השערות לא מבוססות לגבי האלטרנטיבה. אני כרגע מבקר בישראל. יש לי סידורים עם בנקים משרד הפנים דואר וכדומה ואני עומד בתור וחש את תסכולי העם. הם מאשימים את הקורונה, השמאל וכל העולם ואשתו ורק את הממשל הם לא מאשימים. יש הרבה גאווה בגישה הזאת ועל גאווה יש יסורים. קצת יראת שמים אמיתית לא תזיק.

אז תצחק על המבצע אבל אפילו על זה הגנרלים השתוללואורין

על כל צעד כזה לפיד וגנץ מכילי החמס, בחסות התשקורת והגנרלים מגיבים בזעם קדוש. אז הם אלה שינהגו ביד חזקה בחמאס??? אז איך בסוף הממשלה הנוכחית שהיא יחסית הכי ימנית אשמה?

קשה לדון באופן רציני עם אנשים נפוחי גאווה....אוהב העם וא"י 3אחרונה

.....שיודעים שאת מדיניות ההכלה בעזה יסד ביבי ומפלגות הימין כדי להחליש את אשף איו"ש.

על זה נאמר:

דרש רבי יוחנן (בבא בתרא טו, ב): "מאי דכתיב: ויהי בימי שפוט השופטים - דור ששופט את שופטיו (שהשופטים עצמם מקולקלים); אומר לו: טול קיסם מבין שיניך, אומר לו: טול קורה מבין עיניך".

רק בגלל תקציבים ומשרות תמשיכו לדבוק בביבי והליכוד ותחיו בפחד מתמיד בכבישי איו״ש. זה ממש טרוף.

סיבוב שעריםאשר ברא

איך זה עובד? ומאיפה זה יוצא?

ראיתי שיש שבוע הבא בחמישי מהכותל.. אבל לא ברור אם צריך להירשם ומיקום מדוייק.. והאם מתאים לנשים.

קיצור אשמח אם מישהו יוכל לפרט על זה קצת )

לא צריך להרשםברגוע

יוצא מהכותל, את תראי כבר מאיפה

יש שם גברים ונשים בהפרדה

והמסלול הוא אותו מסלול?אשר ברא
אני חושב שיש הבדלים קטניםברגוע
סיבו"שפצל"פאחרונה
היו זמנים😅
קחו שבועיים קדימה, מה המצב במלחמה מול איראן?זיויק
סקרן לדעת
מי שעונה לך תשובה נחרצתהסטורי

מדמיין -

מה שחשוב כרגע לדעת ולהחזיק איתו, זה שהכנו את האירנים שוק על ירח. צה"ל (וגם צבא ארה"ב) פעל בשמי אירן, כבמגרש הבית. הגענו למרחקים הרבה יותר גדולים ממה שהגענו ב'עם כלביא' מהים הכספי ועד האוקינוס ההודי. אירן איבדה את כמעט כל ההנהגה הרוחנית, הפוליטית והצבאית ואלפים מכוחותיה. חטפה מכות קריטיות לתשתיות, לתעשיה שמיועדת ליצור טילים ובכלל - לכלכלה שלה.

את כל זה עשינו בלי אף נפגע מכחות האוויר והקרקע שפעלו באירן ו(כל אחד עולם מלא ובכל זאת )מעט מאוד נפגעים בעורף.

לגבי ההמשך יש כמה אפשריות, מיידית -

*קריסה של הפסקת האש, מה שאומר שנמשיך לכתוש אותם

*האירנים מבינים כמה הם איבדו ושומרים על הפסקת האש באדיקות ואנחנו פנויים לטפל בלבנון ועזה.

לטווח יותר ארוך, האפשרויות -

*שרידי השלטון הנוכחי (אלו שטראמפ הכריז עליהם כ'מתונים שהשארנו בכוונה') מחזיקים מעמד וכדי לשמור על ראשם מחובר לגופם, מתחילים לשתף פעולה במידה זו או אחרת. (בדומה לוונצואלה כיום)

*הם מנסים להשתקם צבאית ואז בעוד שעתיים/יומיים/שנתיים נעשה עוד סבב כמו שהיה.

*החלשנו את השלטון כל כך, שהתהליך הפנימי יביא להחלפתו. כמעט קרה לפני שלושה חודשים, רק שעדיין היה להם כח לטבוח באזרחים.

נ.ב.

למי שכבר מתכנן ליום העצמאות להשלים את כל מה שלא עשה בפורים/פסח, רק מציין שזה בדיוק המועד הרשמי של סיום הפסקת האש...

לאו דווקא עוד שבועייםoo

איראן פשוט נכנסה לסבבים

ותכלס

חיזבאללה חי ובועט

כנ"ל איראן

(כן פגעו בהם

מסתבר שהם עדיין חיים כרגיל)

מקווה ששומרים טוב שחמאס לא יחזרו לחיים

ואנחנו נמשיך לחיות על החרב

כי לעצום עיניים זו כבר לא אופציה

לא, הם ממש לא חיים כרגילהסטורי

הם אמנם עדיין מצליחים לבעוט, אבל חלשים מאי-פעם.

כמה הפחידו שנים מאיך תראה המלחמה עם חיזבאלה (זוכרים את הבהלה לגנרטורים?) ושלא לדבר על כמה שבועות מתחת לאדמה. אז פעלנו חופשי בשמי אירן מצפון לדרום וממזרח למערב וכל כחותינו שבו בשלום מהאוויר וכן, גם מהקרקע. הישג עצום שאיש לא חזה.

אז כן, הדרך לגאולה השלמה מורכבת וארוכה. בניגוד לאיך שהדברים מצטיירים ממרחק של שנים - אף מלחמה לא הסתיימה בניצחון מוחלט. יתכן שכעת כשההנהגה האירנית חלשה מאוד - השלטון שם ישתנה בתהליך פנימי ויתכן שאכן נצטרך עוד סבב. עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה. מסבב לסבב אנחנו חזקים יותר והם מצליחים פחות ופחות. אם לפני ארבע שנים חיסול של בכיר אחד בעזה, הריץ את גוש דן לשבוע במקלטים, היום חיסלנו את כמעט כל ההנהגה הדתית, הפוליטית והצבאית של אירן והחיים המשיכו קרוב לכרגיל.

צה"ל יושב היום על כל קו הנ.ט. בלבנון, והולך ומחליש את חיזבאלה. גם מול חמאס, עדיין הנצחון לא מוחלט - אבל צה"ל חוצץ בין הישובים לבינם ממשיך לחסל בהם והם לא מגיבים.

בעז"ה עוד לא נאמרה המילה האחרונה.

חיים מספיק כרגילoo

כדי לתקוע את תושבי הצפון מעל חודש בממד/ כדי לשתק מדינה שלמה כנ"ל

מנטרות של גאולה שלמה לא יעזרו לתושבי הצפון במערכה הבאה כפי שלא עזרו להם במערכה הזו או בקודמות

זה לא מנטרות, זה הבנה של בתוך איזו מציאות אנחנוהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך כ"ב בניסן תשפ"ו 9:55

חיים.

תושבי מטולה, נאחזו בקרקע במציאויות קשות מאלו ובזכותם יש לנו מדינה וצבא ואנחנו יכולים לשבת כאן ולדון בזה...

(רק נזכיר, הריצה לקנות גנרטורים מחשש מחיזבאלה, היתה בתל אביב, לא במעלות).

תגובה כללית, על החיפוש שלך בשרשור הזה ובשרשוריםהסטוריאחרונה
דומים שפתחת:

מוכרי הוודאות: הפרשנים לא מספקים מידע אלא ממלאים צורך פסיכולוגי

אני ממש ממליץ להשתחרר מחיפוש הוודאות. זה מובן, זה צורך אנושי, אבל זה רק משבש אותנו.

מציע, כמו שפעם שרו בשמאל: "אל תגידו יום יבוא - הביאו את היום!", במקום להתבחבש בתחזיות מתבדות, שכל אחד ישאל את עצמו, מה הוא עושה כדי להביא את עם ישראל למקום יותר טוב מעשית, תודעתית ורוחנית.

סידני היא עיר אלימההסטורי
אדם שרצח חמישה אנשים בסכין נרצח על ידי המשטרה בסידני.

אדם בסידני תקף כמה אנשים. העובדה שאביר המוסר, נציג הקב"ה עלי אדמות, הממונה על המצפון נשאר בשוויון נפש ולא פתח על זה שרשור מעידה על כשל מוסרי עמוק.

@סיעתא דשמייא1

אדם שמטיף מוסר לכל בר בי רבאיתן גיל

ומציג את עצמו כאן כשומר מצוות...

מן המעט שנדרש ממנו הוא שיתאפק מתגובותיו "המחכימות" עד מוצאי יום טוב שני של גלויות.

הוא תקע יתד אי שם בין סידני למלבורן ומפיץ רעל קפלניסטי בתפזורת כמו פצצות מצרר.

נזק מדיני זה החומרים שהוא מקושש מן הגורן הקיצון שמאלני ומן היקב הקפלניסטי כדי לעשות מהם צימעס בטמפל שהוא חבר בו, לאחר תרגום כמובן לשפת המקום. לא מפיו אנו חיים  

אני לא מבין איך אפשר לחגוג את חג האביב בסתיו,קעלעברימבאר

ליהודי אוסטרליה

זאת סוגיא נוספת. אני כאן עסוק בסוגיה המוסריתהסטורי
שהמרגל הזה עסוק בלהטיף לנו וכדי להפוך את כל מי שלא מתרגש מאירועי שולים שבשוליים לפושע, הוא גם מהדהד עלילות דם.

העובדה שהוא בחר לחיות באדמה טמאה, שלא מתאימה למצוות התורה בשום צורה, היא כמובן היסוד שמביא אותו לעבירה גוררת עבירה, אבל לא בזה עסקתי כאן.

האמת שאוסטרליה בדיוק כמו הארץ. רק הפוך.קעלעברימבאר

אקלים ים תיכוני, אבל עונות הפוכות

מה עם מלבורן?קעלעברימבאר
באמת אני חושב שכל מי שלא פותח שרשור זעזוע הוא שותףהסטורי
מקור: TikTok TikTok · mako
מסכים איתךקעלעברימבאר
עדיין לא הבעת זעזועהסטורי
@סיעתא דשמייא1, @אעלה בתמר, @אוהב העם והארץ 1, @אוהב העם והארץ 2, @אוהב העם והארץ 3 @וכל שום וחניכא דאית ליה...

איך אתה יכול לא להזדעזע מאירועים אלימים ביבשת שלך?!

להלן הסיבה:שלג דאשתקד

קטע מהספר "בעל שם טוב", פרשת ראה אות ו:

אמרו חכמינו ז"ל: "ולמה נקרא שמה ראה? שרואה ביותר כו' תנא עומדת בבבל ורואה נבלה בארץ ישראל". שמעתי [בשם ר"י בעש"ט ע"ה זצוק"ל] ... פירוש, אדם שאינו הגון נקרא בבל - כי עומדים בשטותים והבלי עולם, ואדם הצדיק נקרא ארץ ישראל. וזהו פירוש הגמרא: עומדת בבבל, פירוש בשטותים, ורואה על אדם כשר נבלה, והיינו נבלה בארץ ישראל באדם כשר.

עכשיו גמרתי לשתות יין ומצות בסעודת משיח….סיעתא דשמייא1
…בבוקר כבדו אותי לקרא את ההפטרה "עוד היום בנוב" למדתי אותה העם תרגום חגגתי יום הולדת עברי ולדעתי קרבתי את הגאולה עוד קצת אז בבקשה קצת יותר רוחניות ופחות גשמיות "וארציות" יעשו את זה.
מוזר לכבד בהפטרההסטורי

מעליל עלילות דם.

בלנ"ד, עד שלא תתנצל על הדהוד העלילה כאן, לא נניח לך:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

אתה רואה….סיעתא דשמייא1

… כנראה שבגלות יש יותר אהבת ישראל.

אתם בארץ ישראל משחזרים את ימי סוף תקופת בית שני. גם שם היתה שנאת חינם לא רק בין יהודים ליהודים גם בין יהודים לגויים בארץ ישראל. רבי יוחנן בין זכאי ראה את הנולד.

מה?!?!?שלג דאשתקד
אתה דורש לפרסם עלילת דם על יהודים, ואחר כך טוען שיש לך אהבת ישראל.

באיזה מצב אתה עכשיו, מיסטר הייד או ד"ר ג'קיל?

עם אוהבים כמוך, שמהדהדים עלילות, מי צריך שונאים...הסטורי
אני תמיד נעלב כשמעלים אותי למפטיר. כיקעלעברימבאר

רק לישו נתנו מפטיר (אפילו הנוצרים הקימו כנסיה במקום שלטענתם היה בית הכנסת שהוא קרא שם מפטיר בגליל, והם קוראים לה "כנסיית בית הכנסת")

והאמת שבגלל שנתנו לוקעלעברימבאר
מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים עליה שהם רוצים

למה לשון הרע? הסיבה היחידה...סיעתא דשמייא1

.... שאני רוצה לקרא בסגנון תימני בבית כנסת ספרדי .

חוץ מזה זה הפטרה שאני אוהב לקרא.

אגב את ההפטרה הזאת אנו קוראים ביום העצמאות.

אתה מתפלא על לשון הרע, אתה אלוף הלשון הרעהסטורי
והוצאת השם רע:

חילול השם לשמו!!!! - אקטואליה וחדשות

כאן הוצאת שם רע, בפרסום שקרי ומזיק, של שקר שערבים המציאו. הוספת חטא על פשע כשהשפרצת האשמות על הערוץ שלא פרסם ועל כל מי שהעז להטיל ספק.

תתנצל לפני כל דבר. קשוט עצמך תחילה!

חחח דיברתי על ישו לא עליךקעלעברימבאר
מנסה לתקן את ההודעה כך שלא ישתמע שדיברתיקעלעברימבאר

עליך. זה לא נותן לי כרגע.

והאמת שבגלל שנתנו לישוקעלעברימבאראחרונה

מפטיר ולא שלישי הוא נעלב והחליט להקים דת חדשה.

מסקנה - לתת לאנשים את העליה שהם רוצים

אני מניח שרק בגלל יו"ט שני של גלויותהסטורי
אביר המוסר והצדק, עדיין לא הביע זעזוע מוחלט מגילויי האלימות בסידני ומלברון.

אין שום ספק, שכאחד שרואה פשע בכל חוסר יחס למקרה אלימות יחיד של נער שוליים באיזשהו מקום - הוא יזדרז לגנות את האלימות ביבשת שלו...

כל השמאל בפאניקה שביבי ינצחקעלעברימבאר

בבחירות בגלל המבצע. אז הם מתחילים ללכלך עליו שהביא הפסד מביש.

אפשר לחלוק על ההחלטה להפסקת אש. אבל:

א. מה הם היו עושים במקום?

ב.הם יודעים עוד מה התכנון בעתיד?

ג. איך הם היו המתמודדים עם טראמפ?

ד. אין ספק שזה הישג מרשים שהחליש מאוד את איראן במחיר מינימלי מאיתנו. גם אם לא מה שציפינו לו

סיכון מיותרבלבנון כמו בעזהסביר11

עפרה רם

בנוסף לכך הורים מסיירת הנח"ל כתבו מכתב מחאה לרשויות על כך ששולחים חיילים לפעולות קרקעיות,

והם משלמים בדמם ,

במקום להפציץ.

וגם במקום לבצע מצור ממושך כמו בתכנית האלופים

ובתגובה הורים אחרים התנערו מההורים המופקרים הללוהסטוריאחרונה
כמובן, צריך להשתדל לכתוש כמה שיותר, כמו שעושים היום בשיטת הרב זרביב, גם בעזה וגם בלבנון, בשונה מתחילת המלחמה. אבל, בניגוד לקונספציה ששלטה עד שמחת תורה, של מב"מ של הרתעות, הפצצות ואש מנגד - אין תחליף לרגליים על הקרקע, וכן - לפעמים יש מחיר כואב לחיינו כאן.

עם ישראל משחרר את צפון הגליל ומי שירא ורך הלבב - ישוב לביתו ולא ימס את לבב אחיו, בשטח או בפורום, כלבבו.

הקרב על הקרדיט (שוב) חוטא לאמתמרדכי
בס"ד

ביומיים האחרונים מתנהל ויכוח ער סביב המהפך בנחל העוג'ה: מי באמת חתום על ההישג? האם אלו נערי הגבעות ואנשי החוות ששינו את המצחאות במקום בגופם, או הפוליטיקאים שדחפו להכשרת המקום ברמה המדינית?

​האמת היא שהוויכוח הזה פשוט מיותר. ​מי שמכיר את המציאות בשטח יודע שזה אף פעם לא "או זה או זה". התהליך תמיד עובד באותה הדרך: השטח גורר את הממשלה. ​לפני שהנושא בכלל הגיע לשולחנות הממשלה, היו שם האנשים שפעלו בשטח.

קחו למשל את ח"כ צבי סוכות, עוד לפני שנבחר לכנסת, הוא ופעילים נוספים היו שם, יצרו נוכחות והעלו את הנושא למודעות. הוא לא עשה את זה כח"כ, אלא כפעיל בהתיישבות. אילולא הפעילות העקשנית הזו ושל צעירים טובים נוספים, נחל העוג'ה לא היה מגיע לסדר היום הממשלתי, וממילא לא היה מטופל.

​זהו דפוס חוזר שאנחנו רואים פעם אחר פעם בהתיישבות: ​בהר עיבל יש כבר שנים של תפילת שחרית בכל יום שישי, בכל מזג אוויר. בשנתיים האחרונות הצטרפו אליהם שני אברכים שהגיעו ללמוד במקום מדי יום, הם אלו שסללו את הדרך לאישור הממשלתי ולהקמתה של ישיבה במקום בשבועות האחרונים, בדרך להקמתו גם ישוב קבע חדש.

​בחומש, העמידה האיתנה של בחורי הישיבה על ההר, למרות כל הפינויים והקשיים, היא זו שהובילה בסופו של דבר את המערכת הפוליטית להכשיר את המקום. כך​ גם בתנופת החוות. בהתחלה זה לא התקבל בעין טובה, אבל לבסוף הנוכחות היהודית היא זו שקובעת עובדות בשטח ומונעת השתלטות זרה.

​הנוסחה פשוטה: התמדה מביאה הכשרה. ​ברוב המקרים, זה מתחיל בחיכוך. בהתנגשויות מול רשויות החוק או מול ניסיונות של ערבים למנוע מיהודים לשוב לאדמתם. אבל בסופו של יום, העקשנות הזו היא הדלק של המערכת המדינית. אילולא הצעדים הראשוניים והנועזים של אנשי השטח, הממשלה לא הייתה זזה. ואילולא הגיבוי הממשלתי וההכשרה המשפטית, זה לא היה הופך למציאות קבועה בשטח.

​לכן, המראה של פוליטיקאים הממהרים לשגר את עוזריהם לצייץ בטוויטר (ללא גילוי נאות על עבודתם אצל אותם פוליטקאים) כדי לתבוע בעלות מלאה על ההישג, הוא לא רק מביך אלא גם מנותק מהמציאות. הניסיון לצייר את המהפך כאילו נולד בהשקעה כספית חוטא לאמת ההיסטורית של ההתיישבות.

מי שמתהדר בכך שוכח את אלו שישנו בשטח בתנאים לא תנאים, מפספס את העיקר: הקרדיט אינו שייך בלעדית לאיש. במקום מלחמות קרדיטים מיותרות, כדאי להכיר במנגנון שעובד, אותו שילוב כוחות שבו החלוצים בשטח הם אלו שפורצים את הדרך וקובעים את העובדות, והמערכת הפוליטית היא זו שמגיעה בעקבותיהם כדי לתת את החותמת הסופית. זו השיטה - והיא עובדת.

למה נתניהו עושה לעצמו את זה?הסטורי
היה ידוע כבר מתחילת הערב שעידו נורדן יחליף את זיו אגמון. מינוי מצויין.

למה נתניהו היה צריך להוציא שעתיים לפני ההודעה הרשמית על כך, הודעה מיוחדת על השארתו של אגמון "עד למציאת מחליף (שכבר נמצא)" ולחטוף כל כך הרבה תגובות (הזויות, אבל זה לא משנה) מבפנים?

אולי זיו אגמון הוציא את ההודעה;)ברגוע
אולי באמת...הסטורי
כידוע לנתניהו יש הרבה מעלות, אבל קושי גדול בבחירת האנשים שהוא עובד איתם...
אולי הוא רוצה להראותקורא נלהב לשעבראחרונה
שהוא לא מחליף אותו בבהלה בגלל יללות השמאל, אלא כי זה לא ראוי אדם כזה לתפקיד ציבורי אבל לא ברמה שצריך לזרוק אותו בבושת פנים. ובטח לא להישאר בלי מחליף זמני לחפיפה בגלל יללות השמאל האלה

אנשים יקראו לזה שהוא רוצה 'לשלות בסדר יום', אני קורא לזה שכל ישר שלא נכפף ברוח התקשורת וכו'

הסיפור עם הטייס האמריקאי צריך לחזק אותנוזיויק
להתפלל על הטייסים יחד עם שאר החיילים, שום דבר לא מובן מאליו
מה שקורה באיראן עם חיל האוויר זה נס גלוי.משה
חדמשזיויקאחרונה

אולי יעניין אותך