נראלי בעיקר לפרוק! מוזמנת לתמוך בי🙏
יש לנו ב"ה שישה ילדים מהממים. כל ההריונות עברו לי בטוב (הכל יחסית כן?!) וגם הלידות. מאוד נהנתי מההריון ומהלידה.
הילדים יחסית צפופים ותמיד חלמנו על הרבה ילדים (והתהליך היה גם קל, אז החלום לא היה רחוק מהמציאות) וכ"כ פחדתי להגיע לשלב בו אני יודעת שזה ההריון האחרון.
אחרי הלידה השישית, שמתי פעם ראשונה התקן (היו לידות שמעתי מעט עם כדורים...) ונשאבתי ל"חופשיות", ירדתי מהמם במשקל, התפנקתי עם חזיות רגילות, ישנתי לילות שלמים..
כל פעם דחתי את הוצאת ההתקן. בסוף הוצאתי אותו רק משיקולים שיכליים, לא היה עדיין רגש ורצון וקיוותי שהם יגיעו בהמשך...
ב"ה נקלטנו ישר, הייתי קצת ברגשות מעורבים אבל בלי חרטה בכלל! לצערי ההריון הזה הסתיים בשבוע 12. זו הייתה כאפה רצינית. אף פעם לא חוויתי הפלה בשבוע כזה, עברתי תקופה לא פשוטה בכלל. עליתי במשקל בצורה מדכאת לחלוטין.
כמובן שאחרי ההפלה, הייתה לי כמיהה מטורפת לעוד הריון. לצערי הייתי צריכה לעבור עוד כמה פרוצדורות, אבל ישר כשיכולתי שוב להיכנס להריון, שוב נקלטנו מהר.
ועכשיו, אני שוב בהתחלה.
ואין את ההתרגשות, את הכמיהה, את ההנאה מהריון, בניית החלומות לקראת הלידה ואחריה.
ברור לי שיש גם חשש וטרואמה מההפלה. אבל לא רק.
מין מחשבה כזו שלא בטוח בכלל שבא לי עוד הריון אחרי הנוכחי, עוד לידה, עוד תינוק, עוד ילד...
וקשה לי עם התחושה שלי!!! כאילו לא מכירה את עצמי!
מה נסגר? הרי כ"כ נהנתי פעם מההריונות. כל כך נהנתי מהלידה והחודשיים הראשונים.
מה נשתנה בי? הרגשתי שזה מאוד מאפיין אותי ופתאום זה כבר לא?
ומה עם חלום המשפחה הגדולה? לגנוז אותו?
כאילו, מרגישה שמשהו עובר עלי, משהו השתנה בי ולא יודעת מה ולמה😔
ועדיין אומרת אלף פעמים תודה לה' על ההריון! ומתפללת להמשך הריון תקין ובידיים מלאות.