קצת שמחה בחיים מה יש !!!!!!אנונימי (פותח)
חברה באו נעשה שירשור מלא בדיחות  להלן כמה משלי
:אשה מתקשרת לבי"ח מקומי אומרת "שלום, אני רוצה לדבר עם האדם שאחראי לתת מידע בנוגע לחולים שלכם. אני רוצה לדעת אם החולה מרגיש יותר טוב, מחלים כצפוי, או שמצבו הורע." הקול בצד השני של הקו אמר, "מה השם ומספר החדר של החולה?" היא הגיבה "שרה פינקל, בחדר 302" "אני אעביר אותך לעמדת האחיות". "עמדת האחיותA-3, איך אני יכולה לעזור לך?" "אני רוצה לדעת את המצב של שרה פינקל בחדר 302". "רק רגע, תני לי להסתכל על הגיליון שלה. או כן, גברת פינקל בסדר גמור. היא אכלה שתי ארוחות מלאות, לחץ הדם שלה בסדר, ובדיקת הדם שלה יצאה בסדר. הולכים להוריד לה את המוניטור של הלב עוד כמה שעות אם היא תמשיך להראות השתפרות, וד"ר כהן הולך לשלוח אותה הבייתה ביום שלישי ב-12." האשה אמרה, "תודה לאל! זה נפלא, חדשות נהדרות! כל כך הוקל לי!". האחות אמרה, "מההתלהבות שלך אני מבינה שאת משפחה או חברה קרובה מאוד!". "לא בדיוק," אמרה האשה, "אני שרה פינקל מחדר 302 ואף אחד פה לא אומר לי כלום!"

קצת יותר קצר:
איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים...
הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח:
agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב.
אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה:
"אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה.
הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך.

זה בינץיים יש עוד מלא  תגיבו

חח.. אהבתי את הראשונה..שיראל:)
המשך  אנונימי (פותח)
שאלה: מה הסיסמה של זק"א? תשובה: "סע לאט, גם ככה יש לנו מספיק עבודה!"
בחור אחד מעֵלִי יצא לדייט ראשון עם בחורה מאזור המרכז, "עירונית" כזו, היא קצת דאגה שהבחור אמור לחזור לביתו בלילה ב"שטחים" המסוכנים, וביקשה ממנו שיתן לה צלצול כשהוא מגיע הביתה, שתדע שהכל בסדר.
הוא כמובן שכח והלך לישון בלי להתקשר. היא מחכה ומחכה והוא לא מצלצל. חשבה שקרה לו משהו וניסתה שוב ושוב להתקשר אליו ללא מענה.
כשקם בבוקר גילה על הצג של הסלולרי שלו 20 שיחות ממנה שלא נענו. "יו", חשב לעמו, "מה היא לחוצה כל כך?"
ואז שם לב שבסוף גם שלחה לו הודעת טקסט:
"מתי כבר תהיה בעלי?"
עכשיו גם הוא נלחץ...

מסוק חג בשמי סיאטל כשלפתע ארעה תקלה חשמלית ומערכת הניווט כשלה.
הטייס היה מיומן אך עקב העננים הרבים והערפל, לא הצליח לקבוע את מיקומו
ולמצוא את הדרך לשדה התעופה.
לפתע הבחין הטייס בבניין גבוה. הוא התקרב אליו וחג סביבו. בינתיים טייס
המשנה כתב באותיות גדולות על נייר
את השאלה: "היכן אני נמצא?" והניפו מול החלונות. לפתע נפתח חלון ובו
הונף שלט שעליו כתוב: "אתה בתוך במסוק"
הטייס חייך, נפנף לשלום, הסתכל במפות ותוך חמש דקות הם נחתו בשדה
התעופה.
לאחר הנחיתה פנה טייס המשנה לטייס ושאל אותו: "איך ידעת למצוא את הדרך
לפי התשובה "אתה בתוך מסוק"?
השיב הטייס: "לפי התשובה הבנתי שזה הבניין של מייקרוסופט, ומשם זה קרוב
לשדה התעופה והיה קל לנווט".
אבל איך ידעת לעזאזל שזה הבניין של מיקרוסופט?" שאל טייס המשנה.
ובכן", השיב הטייס "רק מחלקת התמיכה שלהם מסוגלת לתת תשובה שהיא 100%
נכונה אך לא שימושית כלל".

בני אדם צימחוניים אוכלים צמחים. היזהרו מבני אדם אנושיים!
חדש בחנויות הספרים: "איך לשרוף עיר שלמה באמצעות סכין מטבח", מאת הסופר הדגול מחמוד אל-אבו-חעג'א.

"אם בארגזים נפלה ארנבת, מה יגידו עלובי העיר?!"

זה היה נורא, טבח בכל מקום. הזוועה הזוועה."
(מדביר שנקשר לג'וקים בקלות).

חברים כל יום אני שם כמה בדיחות  כי הכי חשוב להיות שמח ולזכור שגם השעה הכי קשה היא רק שישים דקות 
              ממני אקל   יו"ר ההאגודה לנפגעי עצבות שיעמום ודיכאון  אפשר ליצור קשר 24 שעות  לא משנה במה חח
אאווופפס....אביב
חח..
ענקקק...
אני גם אעלה.. אהבתי במיוחד ת'מייקרוסופט....

לפי כמה מחקרים, הפחד הכי גדול של בני האדם הוא נאום פומבי. מספר שתיים הוא מוות. מוות הוא מספר שניים!  זה נשמע הגיוני? זה אומר שאדם ממוצע יעדיף בהלוויה להיות בתוך ארון המתים מאשר לשאת את ההספד" (ג'רי סיינפלד)

אני לא אומר שהיה לנו בי"ס אלים, אבל היה חוקר מקרי מוות שהופקד במיוחד עלינו. המורים היו דורשים להגיש עבודות כמו "מה אני הולך להיות אם אהיה גדול" (לני ברוס)

"פוליטיקאי צריך לדעת מה יקרה מחר, בעוד שבוע, בעוד חודש ובעוד שנה, ולאחר מכן להסביר מדוע זה לא מה שקרה" (וינסטון צ'רצ'יל)

N-US;mso-bidi-language:HE">בחור אחד עושה סיבוב עם האוטו ונעצר ליד שוטר, שואל את השוטר: תגיד אני נוסע טובN-US;mso-bidi-language:HE">? בסדר, עונה השוטר. הבחור עושה עוד סיבוב ושוב נעצר ושואל את השוטר: אני נוסע טוב? בסדר, עונה השוטר. הבחור עושה סבוב שלישי ושוב נעצר ושואל, והשוטר עונה כבר קצת בעצבנות - כן כן אתה נוסע בסדר... N-US;mso-fareast-language: EN-US;mso-bidi-language:HE">
אז למה לא נותנים לי רישיון? שואל הבחור...

N-US;mso-fareast-language: EN-US;mso-bidi-language:HE">

רבין חילק רובים וקיבל כדור
שרון חילק אדמות ונהפך לצמח

...

משפט שלי מההכתרהפלונית.אלמונית
אני שונא שנרדמת לי הרגל באמצע היום,היא אח"כ ערה  כ-ל הלילה!
מה זורקים לערבי שנפל לים?דוסית גאה!
את האשה והילדים.
חחח... נייס.. דתייה מוחלטת
המשך  אנונימי (פותח)
אתם מכירים את הקטע הזה שאתם קמים באמצע הלילה לשתות וכדי לא להעיר את כל העולם אתם לא מדליקים את האור ולכן קורים :
                        אתם דופקים את האצבע הקטנה של הרגל בשפיץ ולא צועקים אוכלים את הלב
                        אתם כמה שיותר לא להרעיש ואז נופל לכם מהיד הכוס ונשברת ואתם יחפים ולא יכולים לזוז וצרכים נעלים אבל כולם יושנים ועוד פעם אוכלים את הלב למה קמתי לשתות  וכן כהנא וכהנא ......

נציגת שירות לקוחות, נציג מכירות וסמנכ"ל של מחלקת עסקים בעיר הגדולה טיילו דרך פארק בדרך להפסקת הצהרים שלהם ומצאו מנורת שמן עתיקה. הם שפשפו אותה כשלפתע הופיע שד במעטה עשן.
השד אמר: "בדרך כלל אני מעניק 3 משאלות, לכן אעניק משאלה אחת לכל אחד מכם".
"אני קודם, אני קודם!!" אמרה נציגת שירות הלקוחות. "אני רוצה להיות באיי הבהאמה, מפליגה בסירת מרוץ, בלי לעשות חשבון לעולם" - פוף! היא נשלחה לשם.
"אני עכשיו, אני עכשיו!" אמר נציג המכירות. " אני רוצה להיות בהוואי לנוח על החוף עם מסז'יסטית פרטית, ולשתות ללא סוף פינקולדה יחד עם אהבת חיי." פוף! הוא נשלח לשם מייד.
"עכשיו תורך" אמר השד לסמנכ"ל וזה אמר: "אני רוצה את שני אלה חזרה למשרד אחרי הפסקת הצהרים!!!...."
מוסר השכל: תמיד תן לבוס שלך לדבר ראשון

מרציאנו בא למשרד הפנים והחליף את שמו למנדלוביץ, לאחר שבוע בא שוב וביקש להחליף ליעקובוביץ. שאלו אותו מה קרה?ענה: כל מקום שאני מגיע שואלים אותי: מה השם הקודם שלך?

סיפור אמיתי מסן-פרנסיסקו: אדם אשר חיכה לשדוד סניף של BANK OF AMERICA? כתב על אחד מפתקי הבנק : "this iz a stikkup, put all your muny in this bag"..בזמן העמידה בתור, הוא החל לדאוג שמישהו ראה אותו כותב את הפתק ואולי יקראו למשטרה. לכן נטש את התור ויצא מהבנק. הוא חצה את הרחוב ונגש לסניף של הבנק המתחרה WELLS FARGO. אחרי עמידה של מס' דקות בבנק, הוא הגיש לפקידה את הפתק . הפקידה, מתוך התבוננות קצרה בשגיאות כתיב של הלקוח, הבינה כי לא מדובר בגאון הדור, השיבה לשודד כי אינה יכולה לקבל את הפתק כיוון שנכתב על דף של הבנק המתחרה ועליו לחזור לבנק ההוא, או לכתוב את הפתק מחדש על טופס שלהם. השודד המבולבל, אשר לא היה בטוח מה לעשות, ענה "או קיי" ועזב את הסניף. הוא נתפס דקות מאוחר יותר בסניף של BANK OF AMERICA בזמן שהמתין בתור לפקיד.

ועוד חכם

סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים? היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה .

רב אחד עצר נרקומן ושאל איפה זה הדואר. הנרקומן הסביר לו והתכוון ללכת. הרב החליט להחזיר לו חסד ואמר: 'בני היקר, עזוב אותך מהסמים, בוא ואקח אותך לעולם התורה. אני אראה לך את התענוג האמיתי בדת שייקח אותך לשמיים!'

הנרקומן: 'אתה תיקח אותי לשמיים? אתה אפילו לא יודע איפה זה הדואר!'

המשך יבוא מחר  ממני אקל
היי.. בבדיחה השנייה יש המשך>>>אביה =)אחרונה
נ.ב
תכיני את עצמך כי חם פה גיהנום!!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך