מטלבט.....אנונימי (פותח)
אני צריך עזרא בא לי להוריד ת'פאות שלי כי נימעס לי מהם... הבעיה אי שכולם יחשבו נו מה קרה לך .......בקיצור אני לא יכל להוריד כחה סתם ת'פאות....

2) אני רוצה שער לא כצר אבל לא ערוח ההורים שלי' לא מרשים לי....(זה ביגלל שאני חושב שזה יותר יפה לי +אני שונה ראש "מגולח" אם מעט סער..) מה לעשות ומה אתם היתם עושים בימקומי???

(השגיעות כתיב בחבנה "למען לא ידעו וירעו".....*
שלא יהיה אכפת לך מה אחרים חושביםגעש
ואם ממש אכפת לך פשוט תוריד קצת כל פעם שאתה מסתפר
 או סתם תוריד קצת  ולגבי שיער תדבר עם ההורים שלך
~~הסנה-בוער
בס"ד
[נחכה לתגובה של אוסנת ]
1- תברר עם עצמך למה אתה מגדל פיאות, ולמה *באמת* אתה רוצה להוריד אותם. תברר את זה בכמה מקורות מגוונים, עם אנשים שאתה מעריך. אם תגיע למסקנה שה נובע מרצון להשתחרר קצת- חכה עם זה. ואם תבין שזה באמת לא מתאים לך, וסתם מכביד עליך בצוהר לא טובה- תאמר להן יפה שלום.
מה החברה תגיד? החברה תאמר הרבה דברים, תהיה בטוח. אם אתה שלם עם הצעד, ומשדר את זה לאחרים, אולי זה יעשה את זה יותר קל. [כשישאלו אותך "הא? מה קרה?"- להישיר מבט ולומר "בררתי את העניין והחלטתי שזה לא מתאים לי", במקום לגמגם ולהתחיל לתת הסברים מתנצלים].
2- דבר על זה עם ההורים שלך. תאמר להם שממש אכפת להם שהם דואגים לך, אבל נראה לך שאתה בנ"א מספיק בוגר כדי להחליט לבד. זו יכולה להיות שיחה שתגרום מריבות, ויכולה להיות שיחה שתביא להבנה ולעצמאות במקומות שצריך. תלוי בך, שוב.
בהצ'.
חחחח... תרגדיהThe Juggler
בעניין הזה, לראשונה בחיי.. אני אומרתשמחה ואמונה
שכן יהיה איכפת לך מה אנשים אומרים..

אם אתה מוריד משהו מהחיצוניות שלך, ודאי זה גם משפייע על הפנימיות..!!
אני לא אומרת שמי שאין לו פיאת הוא לא דוס אבל אם היה פיאות ואתה רוצה להוריד זה סימן למשהו.. תנסה להעמיק ואף לחפור במחשבה הזאתי... ברצינות.. למה אתה רוצה להוריד?. למה אתה לא אוהב?.. כי זה כבר לא חלק מהסטייל של היום?.. אל תתן לחברה להכתיב לך איך להראות ומה לעשות.. תחשוב,ותחשוב על זה טוב..
מה גם שבעניין השיער הארוך.. דבר על זה עם ההורים שלך.. תלוי כמה ארוך אתה רוצה.. רק שתדע, שאומרים ששיער לבנים,זה דין.. יותר מזה אני לא כל כך יודעת.. אבל.. חבל שתעשה משהו שתצטער עליו אח"כ..
די!נמאס לי מהלחץ חברתי הזה!ד"ר אריק
בס"ד
נמאס לי ממנו!באמת שנמאס לי ממנו!
מה אכפת לך?שאנשים יחשבו שהתקלקלת!שיחשבו שאתה חוזר בשאלה!ש...אני לא יודעת מה תעשה! אם אתה יודע שזה לא נכון?שכולם יקפצו לך!
אבל בקשר להורים, זה משהו אחר!אם ההורים לא מרשים זה כבר משהו אחר, אותם צריך לכבד ולהקשיב להם!
קיצר, אם זה לחץ חברתי שם פס!אם זה אבאמא!תקשיב...בהצלחה...
באמת, ספר (לעצמך) מה קרה...אח..
אז ככה, אם אתה מוריד כי אתה רוצה גם להוריד חלק מהדת עם גזירת הפאות,
אני ממש לא הולך להגיד לך להוריד ת'דת = יש לחץ חברתי טוב...

אבל אם אתה באמת עושה את זה כי לא נוח לך או אפילו לא יודע למה - אבל אתה באמת באמת רוצה להשאר ולעלות יותר ולדבוק בה' וזה מה שמפריע לך - 'מה החברה יגידו', אתה יכול לעשות את זה, אך עם זאת, להראות שאתה לא נהיית 'חפיפניק', שזה אומר אפילו להעלות בקשר הנראה שלך אל ההוא שם למעלה...

כנ"ל בקשר להורים. אם זה ממקום טוב, תסביר להם מה הטוב.
אם זה ממקום לא טוב, עזוב אחי, אל תנסה להסביר להם שאתה עושה רע ובאלך...

קיצור - מאוד תלוי עכשיו בך! קח יסוד אחי -
אם אתה נאמן לאמת הפנימית שלך, אז כלום לא אמור 'להפחיד' אותך. גם לא מה יגידו.
אבל אם אתה בוגד בעצמך, אז כן אחי, כבר למישהו אחר הקשבת, אז תדע שגם אתה לא תוכל להתנתק כ"כ מהר ממה יגידו החברה שאני נמצא בה...

ויודע מה הכי חשוב עכשיו בחיים?
להבין ב-ד-י-ו-ק מה האמת הפנימית שלך.
ולא, אל תתן לאחרים מתוכך לדבר בשמך, כי אח"כ הם יענו אותך...

בהצלחה אחי. אם תרצה, אני כאן לדבר, חופשי.
שבוע מבורך וכל טוב!
אני עם אח...נשמה !
כמו תמיד ---

שיחקת אותה !!!
אל תעשה דבר שתתחרט עליו אח"כא-ל נקמות ה'
הרבה פעמים הפיאות מעוררות אצלי רגש
חזק לה' יתברך!!!!!!!!!!!!!!!
אתה עלול אח"כ להצטער מאוד!!!!!!!!!!!!!
המורה(רב) שלי לאנגלית אמר לי פעם משו בקשר לזהאנונימי (פותח)
כשהוא ראה אחד מהחברים שלנו שלא לומד אצלו אחרי שהוא הוריד את הפאות הוא בדיוק היה לידי ושאל אם זה הוא ואם לא היו לו פאות עד לפני קצת זמן... אז אמרתי לו שכן... והוא סיפר לי שהבעל שם טוב זצ"ל העיף מהישיבה שלו תלמיד שהוריד את הפאות כי זה מראה על חוסר יציבות מפשית, אז הדבר הכי חשוב זה שתהיה שלם עם עצמך לפני שאתה עושה משהו.. תמיד תברר טוב טוב עם עצמך אם זה טוב לך או לא. שיהיה בהצלחה!
ממ..למה אתה רוצה?מתו"ש
בס"ד

(אשמח אם תגיב לי באישי כי לא יודעת מתי אהיה כאן בפעם הבאה....)
תהיה מה שאתה חושב שאתה באמת!עץ על מים
אם אתה מרגיש שככה יהיה לך יותר טוב בחיים כביכול אז תעשה את זה תהיה מה שאתה ואל תנסה להיות צבוע!
מה???????דוסית גאה!
להוריד ת'פאות??
אם היה לי את הדבר המהמם!!!!!!!!!!!-בחיים לא הייתי נוגעת בו!!!

הגזמת!להוריד ת'פאות?

אני חושבת שהרעיון הזבה לא נורמאלי.
דוסית גאה, זאת הדעה שלו...אלל תשכנעי אותו שלא!ד"ר אריק
בס"ד
ואל תשכנעו אותו שכן...שיחילט מה שבא לו...הרי זה הפאות שלו, לא?
תעשה מה שאתה חושב לנכון.golani
ושההחלטות שלך בנושט הזה שלך יושפעו אך ורק ממקורות ערכיים (ספרי חסידות, מוסר וכו') ומהתייעצויות עם הורים, מורים ורבנים. בשום אופן אל תיתן להחלטות שלך בנושא הזה להיות מושפעות מלחצם של "מה יאמרו".
תלוי מה הבעיהאנונימי (פותח)
הטעות לחצתי על האנטראנונימי (פותח)אחרונה
עכשיו אם אתה תמני שזה ענין של מסורת  אז יש לך עוד בעיה אבל אם לא אז פשוט תסביר לאבא שלך מה ההלכה אומרת לגבי זה וסע  ממני אקל מב"ש אם זה אתה תבין א"ת ב"ש אקסטרה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך