היי,
חיפשתי מתכונים לקיגל ביוטיוב והגעתי לזה -
וכאן עמוד הסברים:
The Best Apple Honey Cinnamon Noodle Kugel Recipe Ever
השאלה היא האם באמת אנשים מכינים ככה קיגל או שזה מוגזם?
על 280 גרם אטריות הם שמים 4 ביצים, 2 כוסות שמנת חמוצה, 2 כוסות קוטג', חצי כוס חמאה,
רבע כוס סוכר חום, רבע כוס סוכר לבן, רבע כוס שמנת מתוקה, 2 כפיות דבש ועוד...
אני מנסה להבין האם זה יצא קיגל ממש טוב וטעים, או שמרוב המרכיבים והדברים עם השומן
זה יוצא יותר כמו איזשהו שילוב בין קיגל לבין עוגת שמנת יומהולדת?

)
)
