יש דברים שמתקדמים חיובי, אני מרגישה יותר טוב
עם הילדים יש התקדמויות, לא מרחיבה כאן כדי למנוע זיהוי
דברים לא קלים קורים אבל לאט אני מוצאת פתרונות ומסדרת את מה שצריך כדי להתחיל שגרה חדשה.
הזוגיות
קשה כל כך
ברמה שמתיש אותי כבר לחיות איתו
הוא בסדר אבל כמו גבר
מתכחש לרגשות, מתכחש לעצמו, ולא יכול לראות איך זה משפיע על יו, עלי, על הילדים
גם כשהפסיכיאורית ילדים אומרת לו את זה
זה לא עוזר
הזוגיות שואבת לי אנרגיה. עכשיו זה היה ככה גם קודם המלחמה אבל לא באותה רמה
אני כבר כמה שנים חיה בנפרד מבחינה רגשית. אין ציפיות אין אכזבות. יש לי החיים שלי. כל עוד הוא מפרנס הכל טוב.
אני לא אתגרש כי הילדים וכי לא חסר לי הרפתקאות בחיים. אין לי בעיה לחיות לידו אני לא סובלת.
בזמן האחרון קצת קשה לי להיות איתו פיזית. אני מרגישה שאני עושה אתת זה בשביל הילדים ואני משקרת לו. תבינו אני טיפוס כנה והקשרים שלי בדרך כלל כנים. הוא לא רוצה כנות במובן מסויים, זה מערער את ההכחשות שלו.ואחרי כמה שנים שניסיתי לאט ליצור כנות ולא עבד לי, אז אני כבר זורמת עם היחסים האלה ככה. מצאתי שיש בזה משהו נוח.
אבל בזמן האחרון אני לא לגמרי מצליחה כי זה לא אני לחיות ככה בשקר פנימי.
מה לא עשיתי כדי לבקש טיפול זוגי. כבר אמרתי כמה פעמים בחיים שלנו שזה יגיע לגירושין בסוף. הוא לא מוכן.
אני בטיפול פסיכולוגי אישי.
אבל נמאססססססס לי
נמאססססס
לקחת אחריות על הכל לבד!!!!!!!!!!
אני רוצה את החיים שלי
אני רוצה לפרוח, לחיות, לשמוח, לעוף
ונמאס לי שהוא עוצר אותי
נמאס לי להתחבא ממנו, להסתיר דברים בחיים שלי כי הוא לא יאהב אותם וזה ישפיע לו על הצצברוח וכל הבית יושפע
אני עושה הכל כדי שיהיה לו טוב ולכולם יהיה טוב
ואז לילדים תהיה בריאות נפשית יולדות טובה
ובאלי להגיד למישהו שאני מוותרת על הזוגיות וחיה בה בשביל הילדים ומשחקת משחק שהוא לא ידע את זה כי אם הוא ידע, הבית יתפרק מוקדם מדי ממה שאני חושבת שנכון לילדים.
ולמה כל הגברים ככה חסרי אחריות ולא יודעים לתקשר עם אישה ולא מוכנים לקחת אחריות על זה. יש כמה נדירים שכן. חשבתי שהוא יהיה מהנדירים כשהתחתנו אבל ממש לא. מסרב. מסרב. לא לוק אחרות לא על זוגיות ולא על הורות.
ל
לאחרונה חושבת על המסר שאני מעבירה לילדים שלי. ואני חושבת שלבנות אני אגיד, שיש גברים נדירים, הרוב לא, תתחתני תביאי ילדים תהני ממה שכן טוב , ואין שום רע להתגרש בגיל מאוחר ולחיות לבד בכיף.
זה מסר עד כדי כך גרוע?
אני יודעת שזה נשמע רע אבל תאמינו לי אני אישה רגילה...