היה לנו סוף הדרך בסניף- היה אדיר!ארגמן

זה התחיל במזרקה [שכבר מזמן לא מזרקה]... קיבלנו דיסק... היה כתוב עליו: "חפשו בשיר שם של דמות מתוכנית ילדים ותיקה" [לא הנוסח המדויק, אני פשוט לא זוכרת].

הלכנו לבית של מישהי מהקבוצה ושמנו את הדיסק ברדיו דיסק- הוא לא פעל. הלכנו למחשב. השיר היה "יוצא לאור".

לא הקשבנו לשיר כולו, הדפסנו את המילים ויצאנו. רק אז שמנו לב למה שכתוב על הדיסק. חשבנו חשבנו חשבנו ואז עליתי על זה- סניף מהמומינים!

טסנו לסניף וגילינו שהגענו ראשונות. בסניף היו על שולחן 3 מיכלים- אחד עם מיונז, אחד עם צואה של סוסים- והרבה..., ואחד עם חשופיות, מי שיודע מה זה... היינו צריכות להוציא מפתחות מהצואה של הסוסים ומהמיכל של החשופיות ולאכול את כל המיונז כדי לקבל את המפתח ה-3.

אני התנדבתי לחפש את המפתח שבצואה של הסוסים- ספרתי עד 3- ודחפתי ת'ידיים עד המרפקים. בינתיים האחרות התחילו להזיז את החשופיות עם מקל- המדריכות אמרו לנו שאסור- וכיסו את המפתח בחשופיות [זה לא היה הוגן!] מישהי ניערה את המיכל- והקצה הארוך של המפתח התגלה- מישהי אחרת תפסה אומץ ושלפה אותו.

באותו זמן- אני מחפשת בצואה של הסוסים- והאחרות מנסות לאכול מיונז. מישהי באה והכניסה גם את הידיים שלה לדלי.

המדריכות עשו לנו הנחה ולא הכריחו אותנו לגמור את כל המיונז- רק עוד שתי כפיות- הן אמרו.

מישהי באה ודחפה לי כפית מיונז לפה- עמדתי להקיא, אני שונאת מיונז.

בסוף מצאתי את המפתח בתוך הצואה של הסוסים. דבר ראשון- שטפתי ידיים.

המדריכות אמרו לנו שאחד המפתחות פותח את חדר הציוד.

ניסינו את שלושתם- אחד נכנס אבל לא פתח.

עוד קבוצה כבר חיכתה בחוץ.

בסוף, אחרי מיליוני ניסיונות התברר שהמדריכות טעו במפתח... הן הביאו את המפתח הנכון ונכנסנו... בפנים היה שולחן ועליו כ-30 כוסות מלאות מים ו-3 בקבוקים גדולים מלאים. המדריכות אמרו לנו שאנחנו צריכות לשתות את כל המים. כל אחת תפסה פינה של השולחן והתחלנו.

לקחתי את הכוס הראשונה שלי- שתיתי את כולה בשלוק אחד [היה לי טעם של מיונז בפה] כשגמרתי באתי לשים אותה על השולחן ואז ראיתי פתק מודבק בתחתית שלה. הקראתי- לרוץ לבריכה. המדריכות אמרו לנו שזהו, אנחנו לא צריכות לשתות יותר, אז רצנו לבריכה.

הגענו לבריכה ראשונות וקיבלנו חידה. משהו כמו:
"מהמקום בו גרו והתחילו קרבות המכבים
יוצא כביש למקום מבטחים
קחו את מס' הכביש
החליפו את הספרה האמצעית
לפי הספרה האחרונה"

ישבנו והתחלנו לחשוב. בסוף הלכנו לאותו בית שבו היינו קודם [הוא פשוט היה הכי קרוב...] ופתחנו אטלס- גילינו את הכביש שאנחנו צריכות- אבל לא את המס' שלו. התקשרנו לאבא של אותה בת שבבית שלה היינו. שאלנו אותו מה מס' הכביש בין מודיעין למצפה-רות. הוא ידע- 443.

רצנו בחזרה לבריכה, היינו צריכות לקפוץ למים ולהוציא משם פתק עם מספר- שאליו מחובר מפתח. קפצנו, היה ממש כיף להיות בתוך המים בחום הזה. התחלנו לחפש, אבל לא מצאנו. אגב- לשחות בבריכה עם חצאית ג'ינס, סנדלי שרש ומשקפיים זאת חוויה של פעם בחיים.

בסוף התברר לנו ששכחנו את החלק השני של החידה... המספר היה 433. נכנסנו שוב ומצאנו את המפתח. הוא היה של תיבת דואר. הלכנו אל התיבה [לא יכולנו לרוץ עם החצאיות הרטובות] ופתחנו אותה. בפנים הייתה מעטפה. פתחנו אותה וקראנו את הדף הראשון- היה כתוב בו לזהות 3 נשים מהתמונה שגרות בעלי, לאסוף 15 מצרכי-מזון יבשים וסגורים [שהלכו בסוף לנזקקים] ולהביא אותן לאחת מהנשים.

ישר הבנו שזאת אולפנת כפר-פינס, כי ראיתי את הרב צהר. המחזור היה כ"ד... ישבנו ובדקנו מלא זמן ופתאום מישהי מהקבוצה קופצת- זה המחזור של אמא שלי! וגם *** ו**** היו איתה! חיפשנו אותן [הן נראו די מצחיק פעם...] ואז הלכנו לאסוף מצרכי-מזון...

עוד או שזה משעמם אתכם?

ממש נחמד..מוריה
בס"ד

המשיכי!
וואי איזה שווה עשו לכם...[:HoDi
לנו באולפנה עשו זה היה שווה אבל שלכם נישמע יותר...
יאאלה תמשיכיאיש-זאב
מה איכס???איש-זאב
המשימה הזאת... עם המיונז והכל...פו הדב
הוא צודק...
גם לנו עשו את זהעינב
איכסה!
אני לא אוהב מיונזאיש-זאב
אני חושב שהייתי מעדיף תצואה
איכס! אל תגיד את זה אפילו!!עינב
וגם אני לא מתה על מיונז...
ברור שזה היה עדיף.ארגמן
החשופיות היה הכי איום...
לא כאלה נוראיותאיש-זאב
אנשי הגירית אוהבים אותן 
יופי להם.ארגמן
כן, באמת היה גדול מהחיים, במיוחד הפרס... המשך-ארגמן

לקח לנו שנים אבל אספנו 15... הבאני למי שהיינו צריכות להביא. היא נתנה לנו לשתות חלב ואמרה לנו שהרמז קשור לחיה שממנה החלב בא.

זה לא סוף הדרך האמיתי- אז היה די ברור שזה חלב עיזים- רצנו למש' היחידה ביישוב שיש לה עיזים [מישהי מהקבוצה במקרה עשתה אצלהם בייביסיטר אתמול אז היא ידעה שיש להם עיזים].

המשימה הייתה לחפש מעטפה בדיר- לא ממש בפנים, ליד. חיכינו שהקבוצה שהייתה שם תסיים ונכנסנו... התחילו לספור לנו את הזמן כשהתחלנו להכנס ונכנסנו דרך גדר קצת כמו תיל, אז זה בזבז לנו זמן. לא הצלחנו. הקבוצה שהייתה לפנינו נכנסה לנסות שוב והצליחה.

נכנסנו שוב והפעם לא לקחנו את המימיות שלנו איתנו. הפעם לא בזבזנו זמן על גדר התיל הראשונה [הקשה יותר] וטיפסנו על הגדר הרגילה... מצאנו!

יצאנו, עוד קבוצה כבר באה, לקחנו את הדברים שלנו ופתחנו את המעטפה. הייתה שם תמונה. רק הסתכלנו וזיהינו- הפינה של הדלת של האולם ספורט!

רצנו לשם, כבר היה לי קשה לרוץ... כשהגענו זרקו עלינו נצנצים [עוד לא התקלחתי, הם עדיין עלי ואני עדיין כולי מטונפת], הגענו רביעיות והפרס היה... רוצים לדעת מה היה הפרס?

כן!!!!!!!!!!איש-זאב
בחורשה שמאחורי האולם ספורט היו-ארגמן

מחצלת גדולה ושולחן שעליו-

פנקייקס [שאחותי- המדריכה שלא התעסקה בעיזים, בסוסים, בחשופיות או בכל דבר מגעיל  הכינה], שתי קערות עם קצפות, קערה ענקית עם שוקולד למריחה, קערה עם גבינה מתוקה, קערית עם מקופלת מגורדת [שאח"כ כבר נמסה], מלא כדורי-שוקולד עם קוקוס, מלא אבטיחים ומלונים חתוכים לכדורים, והרבה הרבה שוקו קר!!!!

תודו פרס שווה. הכל כבר היה מכוסה בנצנצים כשהגענו...

אח"כ גילינו כל מיני רמאויות ופרוטקציות [כמו הנחות משמעותיות עם המיונז או קבוצה שהגיעה עם שקית המצרכים] והתברר שאנחנו בכלל היינו אמורות לנצח [אני מאד תחרותית, ידעתם?] אבל היה כיף.

הקבוצה שאיתה התווכחנו [קצת, לא רציני] הגיעה הרבה אחרינו והקבוצה שכמעט השיגה אותנו באיסוף המצרכים הגיעה אחרונה ובהפרש גדול [מזל ששמרו להם אוכל!]

בקיצור- היה כיף, הייתה לנו קבוצה מעולה, הובלנו בהתחלה [בהתחלה, בסוף, מה זה משנה? הכל אותו דבר], הרזינו, השמנו, וממש נהנינו!

ואיי זה מזכיר לי את סוף הדרך שהיה לנו בבת-יםshira123

היה לנו עם כלללל התנועות של בת-ים הצופים אריאל בנ"ע..מכל תנועה לקחו 2 והיינו קבוצות קבוצות..וזה היה בכל העיר...זו ממש חוויה!!!!

[אגב,למי ששואל...לאריאל בנות עשו קבוצה רק של בנות!!]

בעיר זה בטח הרבה יותר מגניב.ארגמן
כןןן זה היה ממש שווה..!!!shira123

וצברנו הכי הרבה נ'ק בהכי פחות זמן...

זה היה מזמן..ועדיין לא הודיעו לנו אם ניצחנו אבל 99% שניצחנו...ואולי נזכה בשייט..אבל לא  נראלי לפי הקצב צב שלהם!

יפה יפהדבירקאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך