שלום לכולן,
בהיריון מס'... לא משנה ..
כבר ממש לא צעירה...
עברתי הפלות חוזרות ואז נכנסתי להיריון תקין סוף סוף וילדתי...
אחכ הודעתי לכל מי שמסביבי שסיימתי עם הילודה וכל פעם חמותי ואמא שלי רמזו לי אבל את עוד יכולה את צעירה... וכו'. בכלל אנשים בטוחים שאם את מתחת ל40 זה ברור שצריך להביא עוד.
לא משנה.. מפה לשם...
בגל המלחמה החלטתי למסור את הנפש . ולנסות חודשיים שלוש בלי מניעה. והפלאופלא נכנסתי להיריון.
האמת היריון אחד הקשים. לא מפסיקה להקיא. אני בהדחקות לגביו. כי פסיכולוגית כבר סגרתי לעצמי את הפינה הזאת. אבל באמת בגלל שנהרגו כל כך הרבה החלטתי להביא עוד נשמה יהודית לעולם. ושוב אני בסבל בל יתואר אבל לא מתלוננת. פשוט מעבירה יום ועוד יום... הבעיה שאני בשבוע 12 פלוס. לא סיפרתי לאף אחד.
לא לאמא שלי (שאין לי כח להערות שלה) לא לחמותי שכבר חשדה ושלחה לבעלי הודעה שאני ניראת נורא חיוורת.
למה לא אמרתי??
פחדתי מוות ששוב ההיריון לא יחזיק(אני עם זריקות וכדורים שפעם אחרונה החזיקו לי את ההיריון). ורציתי להיות בטוחה בעצמי וגם מרגישה משהו לא בנוח. לא יודעת להסביר. אין לי שמחה אני די בהדחקות... אני לא מסוגלת לספר. בעלי לוחץ עלי. אמרתי לו שנחכה לשקיפות ואז...
אבל עצם המחשבה שאני צריכה לספר לשתיהן גומר עלי. אין לי כח לזה. אמא שלי תתחיל ללחוץ עלי ולשאול שאלות בלי סוף. ותגיד לי מה עם מי שפיר את מעל 35 וכו'. וכל מיני שאלות והערות שאין לי עצבים. בחיים לא הרגשתי ככה. תמיד התרגשתי וציפיתי לספר. בחיים לא חיכיתי לשבוע כזה. אני לא יודעת מה לעשות? לא מסוגלת להגיד אני בהיריון. אולי מישהי תוכל לתת לי עיצה. כמובן מחכה למחר לבדיקה של השקיפות לראות שיש דופק והכל תקין. אני גמורה מהמחשבה בכלל. אני מרגישה מן מבוכה לספר....ובושה. אין לי מושג מה קורה לי הפעם ולמה זה מגיע.
אשמח לטיפים עיצות נעימות בעיקר בנות שמזדהות