מחכים לא מאוד הרבה זמן אבל מרגישה שזה לגמרי מנהל אותי בחיים. מרגישה שנכנסתי ללופ כזה לא בריא של מקווה-תקווה-אנרגיות טובות-תשובה שלילית-מחזור-דכאון-תקווה וחוזר חלילה. כאילו החיים שלי לאחרונה סובבים רק סביב זה. אם יש הריון או אין הריון. מחכה עכשיו שהימים יעברו כדי שיגיע המחזור ואז תהיה תקווה חדשה אבל מרגישה שזה לא נכון לחיות ככה! כי אז אני רק סופרת את הימים ולא חיה באמת.
מרגישה שזה לופ כזה שלא נגמר ותקופה שיכולה להיות מהממת הופכת לתקופה של ציפייה תקווה והרבה אכזבה.
מצד אחד אני רוצה לשחרר, לתת לה' לנהל את זה כי אני יודעת באמונה שלמה שמתי שה' ירצה תרד אלינו נשמה חדשה, ונשמה זה דבר גדול ויש לה זמן מדוייק לרדת.
מצד שני מרגישה שאני חייבת להיות אקטיבית לפחות בתפילה וחפירות לה'.
כל הנושא הזה כבר דוחה אותי אין לי כוח להתעסק בבטא לא בטא ביוץ לא ביוץ לא כיף לי לרצות להיות עם בעלי רק בשביל הריון, לא רוצה! אני רוצה שזה יהיה פשוט וקל וחלק וזה מרגיש לי שזה יהיה כפייתי וכבר ממש ממש לא בריא.
מצד שלישי יש סוג של דד ליין כי מנסים כבר חצי שנה ובגלל המניעה זה כבר שנה וחצי ומרגישה שזה מנהל אותי מידי מידי!
איך משתחררים ומשחררים את זה כשרוצים כל כך?
שיש איזה מקום שאומר שיש מקום להשתדלות ולתפילות ומי יודע אולי אפ היום נהיה ביחד זה ייתפס או אם אני אגיד לה שם כך וכך זה יקרה או מליון מחשבות כאלה.
והפחד שאם זה לא יקרה בקרוב איך אני אחזיק מעמד אם כבר בשלב הזה אני מתייאשת? המון מחשבות, המון פחד, המון תסכול, המון אכזבה, המון תקווה. מה עושים עם כל זה?
ותודה למי שקראה עד כאן!
אבל בכל זאת).