פריקהאנונימי (פותח)
אני נמצאת בפורום אבל אני לא רוצה שתדעו מי אני אז אל תנסו לגלות אותי
ההורים שלי גרושים ואנחנו גרים בבית עם אמא שתי אחים שלי ושתי אחיות שלי ואני, ואני שלישית בילדים מעלי אחותי בת 17 ואני בת 16. אמא אוהבת את כולנו אבל תמיד היא מסתכלת על אחותי הגדולה כאילו היא מסכנה וצריכה שיעזרו לה ואני חזקה ויכולה להתמודד לבד.היא אוהבת אותי אני יודעת אבל היא תמיד מצדיקה את אחותי וכועסת עלי על כל דבר. אני לא יודעת למה. אני היחידה בילדים שאם היא כועסת עליו היא תיתן לו סטירה למרות שאני כבר גדולה. חודש שעבר רבתי עם אחותי אז אחותי לקחה סכין ואימה עלי, היא עשתה לי רק שריטות שטוחות אבל זה הפחיד אותי ואמא לא כעסה עליה היא כעסה עלי והענישה אותי כי אם גרמתי לאחותי להתעצבן כל כך שהיא הרימה עלי סכין אז זה אומר שאני הייתי לא בסדר ולא משנה שבכלל לא עשיתי כלום. בזמן האחרון אמא פוגעת בי יותר מתמיד ואני לא מספרת הכל כי אני מתבישת, ואני כל הזמן עצובה בגללה והאולפנא שלי ראתה שאני עצובה אז היא שלחה אותי ליועצת והיא שלחה אותי לפסיכיאטר שאמר שאני צריכה כדורים ואני לא מסכימה לקחת כי זה לא אני שצריכה כדורים אם כבר אמא שלי צריכה ונמאס לי. אין מה לעשות ונראה כאילו באתי לעולם לסבול. אף אחד לא יכול לעזור לי אבל סתם רציתי לשתף
3> מתוקה! אנחנו איתך!שלבוקית
קבלי חיזוק ענק!

ובהצלחה אדירה בהמשך הדרך הקשהה שלך!

את מסוגלת!
מנחמת ומששתתפת!אנונימי (פותח)
וואי חמודה אני מזה מזדהה איתך יש לי גם קטעים כאלה ולא קצת שאני מרגישה שאמא שלי כועסת עלי ואני בכלל לא אשמה וה ממש מעצבן כל דבר שקורה בבית כמעט כל פעם אני האשמה ואני מנסה שזה יקרה כמה שפחות ממש מזדהה!!! זה באמת קשה מאוד תתייעצי אם מבוגרים ממנו (גם בגיל וגם בשכל) אנחנו נוער ולא נוכל באמת לייעץ לך מה לעשות תדברי אם אישיות שחשובה לך ושאת יודעת שלא יהיה לך אם זה בעיה וכמה שפחות הרבה פעמים זה נראה אבוד אבל זה ממש עוזר!!!!!!
רק לי זה נשמע שכל הסיפור לא אמיןנ.ג
אם זה אמיתי סליחה מראש
עם נ.גמרב14
אם זה אמין ואם זה לא...ד"ר אריק
בס"ד
משרד הרווחה שיבדקו...
אני לא משכנעת אותכם לאמין לזה!אנונימי (פותח)
אבל תדעו אני לא אורי ואני לא משועממת או מחפשת תשומת לב
..להבת-כוח
זה לא משנה אם זה אמיתי או לא!
לנו יש את הכוח לתמוך ולעודד, אם יש לנו כוח כזה- למה שלא ננצל אותו?!
יקירתי, את באמת מתארת מצב לא פשוט כלל.
א. אם שולחים אותך לפסיכיאטר כחלק מתפקידם זה לתת לך כדורים, גם אם את לא צריכה.
אז עצתי- לכי לפסיכולוגית, או יועצת- ודברי, ייתכן שהדבר הקל לעשות היה לשלוח אותך לפסיכיאטר, פיתרון זמני ויעיל. אבל בעצבות לא מטפלים בכדורים אלא אם יש בעיה רצינית. בעצבות מטפלים בדרך יהודית ואמיתית- שמחה! עזבי פסיכיאטרים כרגע.
אבל.. אם היועצת אחרי שדיברת איתה, והסברת לה וסיפרת לה מה קורה, ופרקת. והיא עדיין ממליצה לקחת כדורים, אז תקחי. הכדורים לא במטרה להרוס אותך או להכאיב לך, אלא רק לעזור.
ב. באשר לאמא שלך זה ממש גורם לי עצב לשמוע איך היא מתנהגת אלייך! אני מקווה מאוד שהיא תפסיק.
בינתיים נסי לעשות דברים שירצו אותה- כן, קצת חנופה.
אפילו הייתי אומרת קצת דינה לכף זכות. כי בכל זאת זאת אמא שלך.
אבל את לא צריכה לסבול ככה! תוציאי את זה מהלב, אל תשמרי את הכאב הזה!
אם את חושבת שזה יועיל- גם נסי לדבר איתה!
והכי חשוב- את לא צריכה להתבייש! לא צריכה בכלל!
לפי מה שאת מתארת, וזה בעצם המידע היחיד שיש לי- את לא הבעיה.
ולכן אם מישהו צריך להתבייש זאת אמך. זה לא אשמתך שהיא מתנהגת ככה, את  לא הילדה הרעה מבין כולם. אל תקשיבי לשטויות האלה ותתני להם להוריד אותך ולדכא אותך. תשתדלי להיות הכי אמיתית וטובה כמו שאת יודעת. וזהו, אם אמא שלך לא מתנהגת יפה אלייך חזרה- אז דברי על זה, אל תשמרי בלב!
|חיבוק|
כאן בשיחה אישית אם את רוצה
ב''הצלחה רבה!
אבל מה לא ברור??שרית..
הנה- תיראי...
נגיד שזה סיפור לא אמיתי...נ תיראי כמה זמן ישבת ו"הקדשת" מזמנך בשביל להגיב לה... הפצצת תשובה.....
ועוד הרבה אנשים מגיבים תגובות ארוכות לבני אדם משועממים שפתחו שרשור בלי שם.......
די.. זה נמאס (וסליחה באמת אם זה אמיתי)
אבל אם משעמם לכם.... תפתחו פורום סגור לשירשורים בדוים!! זה פשוט נמאס...
..להבת-כוח
את לא תצטרכי להתנצל ולבקש סליחה, אם מלכתחילה תשימי אמון באנשים!
לך נמאס?! לי נמאס!
מאז ותמיד היה את הדיונים האלה לגבי סיפורים שנשמעו קצת יותר הזויים ממה שאנחנו רגילים לשמוע.
אז תתרגלו, המציאות לא פשוטה. לא כולם חיים על מצע של דבש. גם אם לך זה נשמע קצת הזוי, תסמכי על הבנאדם!
ואפילו אם זה שקר? אז מה? נפגעת בזה שישבת וכתבת 3 דק' למישהו תגובה יפה? כואב לך שהבעת על הכתב את האכפתיות שבך?
אם אני זוכרת נכון לולה כתבה שאפילו אם האדם משקר, אנשים אחרים קוראים את התגובות. יכול להיות שהאדם שהעלה את הנושא שיקר, אבל כל השאר שקוראים וזוכים ללמוד ולהיעזר- הם כן צריכים את זה.
נכון, הסיפור של אורי היה שבר גדול, זה שבר אמון באנשים. אבל דיי, תפסיקו לתת להאשמה לגיטימציה על ידי זריקת הסיפור של אורי לאוויר.
הגזמתם!
אנשים פה חושפים את הסודות הכי אישיים שלהם והתגובות פה פשוט לא יפות!
והאמינו לי שיש לי מה להרחיב. אבל בקצרה- זאת דעתי.
מוסיפהמוריה=)
לדעתי, קודם כל כדאי שתדברי על זה עם מישהו/י שיש לו/לה נסיון- מחנכת שאת מרגישה מספיק קרובה אליה, לדוגמא, או מבוגר מהמשפחה (אא"כ את מרגישה שאת מעדיפה מישהו ניטרלי מחוץ למשפחה, וזה מובן). אל תמהרי להתחיל עם הכדורים האלה. יש מקרים שאמנם זה מה שנדרש, אבל זה בד"כ במקרים של דיכאון קליני רציני, ואני ממש לא בטוחה שזה המקרה כאן. שיחה עם מישהו שמבין אותך, ובמידת הצורך גם אעם איש מקצוע (פסיכולוג וכד'), יכולה להועיל הרבה יותר- מכל הבחינות, גם בטווח הרחוק.
ועוד נקודה חשובה, שנראה לי שלא הזכירו כאן: שימי לב והיזהרי עם אחותך. זהו מעשה חמור מאין כמוהו לפצוע מישהו בסכין (אפילו אם זה "רק" שריטות שטחיות)- זוהי אלימות לכל דבר, והעובדה שאמא שלך לא התייחסה למעשיה בחומרה הראויה לא אומרת שגם את צריכה להתעלם ממה שקרה או לחשוב שזה "לא ביג דיל". היזהרי בקרבתה של אחותך, לא להיכנס למצבים שבהם היא עלולה לפגוע בך שוב באופן דומה. ולדעתי חשוב גם שתספרי על זה למישהו מבוגר שיש לו השפעה בעניין. קודם כל- לאמא שלך, אם את חושבת שזה יעזור, ואם היא לא מטפלת בזה כמו שצריך- אל תחששי לספר למחנכת/מישהו דומה, למישהו מבוגר ורציני שיכול להשפיע על העניין- למשל על ידי שיחה רצינית עם אמך/אחותך. בכל אופן, חשוב שידעו מזה, כי מי ששורט בסכין יכול להמשיך גם לדברים יותר חמורים. אסור להקל ראש.
גם אם אחותך היא לא טיפוס אלים באופיה, אל תשכחי שלפעמים מתוך מצוקה אישית אדם יכול להגיע למצבים שלא נראים ששייכים לו בכלל- גם לאלימות, (ואני מדברת מתוך נסיון כבת להורים גרושים- מצוקה שמקורה במשפחה יכולה להיות בעייתית מאוד). גם אם כך הדבר אז צריך לדאוג לכך שאחותך תטופל ותפסיק לעשות את זה, ולא שתסבלי את.
ומצטרפת למה שכתבו כולם- יהיה בסדר. יש לך כוחות להתמודד עם כל נסיון שהקב"ה מציב בפנייך. תהיי חזקה.
מנהלים? אמיתי או לא?golani
אני לא מבינה! ואם זה אמין?! איזה השפלהחוצניקית!!
להגיד למישו לא מאמין לך...מה שקרה עם אורי היה! ואנחנו מקווים שזה לא יחזור! מה שקורה עכשיו, מישי באה ושופכת. נעודד אותה ונקדיש שתי דקות מזמננו,
 לא יקרה שום דבר! ואם זה לא אמיתי! שהקב"ה ישמור עלייה!
אין לי כוח לקרוא, זה ארוך, אבל קראתי תגובות-מתו"ש
בס"ד

אנשים! מה נסגר איתכם?! בנאדם משתף אותכם גם אם היא מחפשת צומי אז תנו לה אותו!! מה אכפת לכם לעשות לבנאדם טוב?? היא לא מבקשת מימכם להתפלל עליה או משו!
אמיתי במאה אחוז תעבוד על הטאקט שלךהרועה
אם אתה רוצה תשאל באישי ממש ממש לא מכובד.
הערה קטנה!ד"ר אריק
בס"ד
אוקי!היה סיפור עם "אורי"...היה!למה אי אפשר להתקדם אלא?נכון, פשוט לומדים להיזהר...
הפכתם עכשיו את כולם לשקרנים, קורה!לא הכי נעים, לא הכי נחמד, אבל לא נורא!עובר!
אז היא שיתפה!וגם אם זה שקר (אני לא אומרת שזה שקר)אז מה??
מגיבים יקרים!אנונימי (פותח)
תודה על העידוד והתמיכה!!
גם לי זה היה נשמע לא אמין - אז מה?!שלבוקית
אם זה אמין אני יעודד!
ואם לא אז מה קרה? כלום!

אוליי ואני מדגישה את ה-אוליי! זה לא אמין אבל יכול להיות שזה עוזר לאדם אחר שנמצא במצב דומה..
לא חייבים להראות פקפוק בכל דבר!

אז זה שקר אז מה?
אפשר להשקיע בתגובה והקב"ה ידאג שאם משהו באמת צריך את זה הוא יגיע גם לזה...

וממש לא בטוח שזה שקרי!  כבר פגשתי גם דברים כאלה..
אני מתנצל.golani
אכן הייתי צריך לשאול את המנהלים באישי.
|חיבוק|דבירוש=]
וואו.אביה14
אין לי כל כך מה להגיד לך...
נשמע שממש קשה לך, אבל קטונתי מלעזור...

חיבוק. 
תקשיבו חברה כולם להכנס במיוחד מי שהגיב פה~!עץ על מים
למה נראה לכם שאם היה פעם אחת את הסיפור של אורי אולי היה עודמ מקרים ואולי באמת גם זה מה לעשות אבל זה לא אומר שבגלל זה צריך ככה לעשות אני מצטערת כמה שזה נשמע לא אמין יש מקרים למה במה מטפלת הרווחה??????????????
תעשו לי טובה תרגעו אם הקונצים שלכם!!! אמיתי לא זה כבר בעיה של המשרשר 
נחנו נותנים אמון בכל אחד ואחד פה בפורום!!!!!!!!
מי שמשקר בעיה שלו בלבד בסוף הכל מתגלה תעשו לי טובה בלי קונצים!!!!!
תענו לבן אדם בצורה מכובדת ואם הרעיונות של הפורום לשירשורים בדויים זה לא המקום בשרשרור הזה פשוט תפתחו על זה שרשור ותבקשו מכולם מי שיש לו מצפון לא ישקר ומי שאין הוא יוכל תקש שלו בחיים ולא אנחנו כי בסוף כל השקרנים נדפקים אם השקרים שלהם כל החיים תעשו לי טובה!
אני מסכימה עם להבת-כוחחיש לקיש
את צריכה לדבר עם מישהו יותר מבוגר מימנו... (כדי שיהיה לו ניסיון בנושא)
שולחת לך חיבוק חזק!!
באמת זה לא אשמתך ואת חייבת לספר את לא יכולה להשאיר את זה לעצמך
זה סתם מכניס אתך לדיכאון ועצבות
תהיי חזקה! ובהצלחה בהכל!!
וואי... 3>אביבאחרונה
די, כואב לי איתך..
בבקשה, בבקשה, בבקשה תפני למישהו...
את יכולה להתקשר, יש כמה מוקדים חמים שאפשר לפנות אליהם בעילות שם..
יש את חברים מקשיבים, יש מלא..
רק בבקשה, תעשי עם זה משו....
אני יכולה לעזור, לתת שמות, קישורים, עצות, מה שתצטרכי..
בבקשה!!

וגם - מעשית - תגדירי לעצמך מה את רוצה לעשות??? את רוצה עזרה? את רוצה לצאת מהבית??
אני תמיד כאן, גם באישי... :*
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

אולי יעניין אותך