(או כי זה איך אותי או כי באמת לא יודעת את מי לשאול) (תןדה שיש אתכן)
1. יש לכן רעיון לתןכנית ריאלטי צנועה ממש מבחינת התוכן, הדיבור, בלי ענינים של בינו לבינה אבל גם שאצא עם תוכן ולא רק בזבוז זמן?
2. באיזה גיל מעבירים לחדר אחר? כרגע בן חצי שנה ישן איתי במטחברת, קם בלילה וזה נח לי כבל גם רוצים להעביר חדר, איך עושים את זה? זה ממש קשה לקום כל פעם אז לצאת מהחדר ולעבור לחדר השני זנ בכלל קשה, וגם איך שומעים את התינוק? עכשיו כשרק קצת מתעורר ישר שמה מוצץ ולפעמים חוזר לישון ובחדר ליד אשמע רק גשכבר בוכר ואבוד... וגם איך גןרמים שיקום פחוץ בלילה?
אשמח לכל עצה!
3. יש לי התלבטות כל ערב, אני מאכילה אותו ב 7 בערך(לפעמים בקבוק ולפעמים הנקה וב8 הולך לישון. אני הילכת לישון ב 11 וכבג התמלא לי החלב, יש לי רצון לשאול כדי שיהיה לי להביא מחר (ולא תמל) וגם כדי להרבות חלב, אבל מצד שני באליצלשמור את החלב להניק כשקם בלילה כדי שימשיך לישון טוב ולא יקום כל שעתיים כי ממשיך ליהיות רעב.. או שאצטרך לקום להכין תמל זה קשוח לי מידי... אז מה אומרות? מה עדיף? אם זה באמת משמעותית יגביר לי את החלב לשאןב אז אין לי בעיה, אני בינתים בכוחות להתאמץ על זה, לא מתכננת לעבןר את גבול היכולת...(אציין שגם שואבת פה ושם במשך היום)
תודה לכולן!!! אין כמוכן!!

)