היי, לא רוצה להפחיד אף אחת אבל כן רוצה לפרוק את הפחדים שלי ואולי למצוא להם מענה ולהרגע
אז תמשיכי לקרוא רק אם זה בסדר לך
אני מאוד מפחדת לקראת המלחמה שבאה.
בע"ה צריכה ללדת אחרי פסח ויש לי חוזר וודאות נורא לגבי איך המצב יהיה.
כשמדברים איתי על הלידה אני בכלל לא בראש, מרגיש לי מיותר להתעסק בזה כי בכל מקרה יכול להיות שלא אוכל להגיע לבית החולים. לכן זה לא משנה אם אתכנן אפידורל או לא, או אבדוק לאיזה בית חולים להגיע
אני מפחדת שלא אוכל באמת להגן על התינוק, שאהיה בחרדה אמיתית תוך כדי הלידה ואחריה בשאלה הכי פשוטה - האם אנחנו מוגנים ובטוחים? האם יש ל"ע סכנת מוות בכל רגע ח"ו?
אציין שבשמחת תורה היינו בבית, בדרום, בלי ממד והסתגרנו כל השבת אצל שכנים כי אמרו שיש מחבלים בישוב
בעלי גויס מיד ונשארתי עם ילדה קטנה ובתחילת הריון בחרדות מטורפות
נסעתי במוצאי שבת להורים והיתה נסיעה טראומטית מאוד. אמרו שיש מחבלים על הכביש ולא לעצור גם כשיש מעלינו מלא טילים ואזעקות ואנחנו מרגישים את הדף הפיצוצים עלינו תוך כדי נסיעה מטורפת.
כך שכשמדברים על היקף הרקטות שעלולות להיות מהצפון אני לא מבינה איך יתאפשר להגיע לבית חולים.
או בכלל למקום מוגן
אני חרדה על החיים שלי ושל המשפחה שלי.
אני גם לא במצב פיזי לרוץ, או להחזיק את הבת שלי יותר מדי. הכל יותר איטי ומסורבל וכרגע זה בא לרעתינו.
מאוד מפחדת ללדת לבד עם אזעקות ברקע.
חוששת לבריאות הפיזית ןהנפשית שלי ושל התינוק
מוסיפה שלפני כמה חודשים התחלתי לקחת כדורים נגד חרדה שממש לא עשו לי טוב.
רק ישנתי ולא הצלחתי לתפקד בכלל בבית ובעבודה והפסקתי לקחת.
רופאת הנשים אמרה לי זה טבעי ולוקח הרבה זמן לגוף להסתגל, אבל באותה נק' הרגשתי שהמצב הביטחוני משתפר ומאפשר לי להתנהל גם בלי הכדורים והפסקתי.
אם אתחיל עכשיו עד שזה יפעל עליי כנראה כבר אלד
וחוץ מזה, אני רוצה בטחון אמיתי ולא רק תחושת ביטחון

תודה על התגובה!