נשואים 5 שנים ביחד 8 שנים עם 2 קטנים.
מאז ומתמיד היו לנו מריבות קולניות בבית. בעלי טיפוס חם מזג. היה לו עבר לא פשוט. חזר בתשובה ונהיה מתון יותר. היו מקרי אלימות עם גברים בכל מיני סיטואציות במהלך החיים. חלק באשמתו וחלק לא..
לפני כמה חודשים באחד המריבות בעלי התעצבן תפס אותי מהחולצה והשליך לריצפה כאילו אני חפץ . ושם עליי את הרגל. היינו חודש בפרידה עד שהתנצל השלמנו. והזהרתי אותו שבפעם הבאה שיקרה מצב כזה אזמין משטרה. ציפיתי שזה יאיים עליו והוא יחשוב פעמיים לפני שיעבור מדיבור אלים למגע אלים.
לפני חודש היה מריבה גדולה שיצא משליטה. גם אני עשיתי טעויות כמובן. בכל מקרה החלטתי שלא מעוניינת לדבר איתו הוא כעס קילל צעק. באיזה שלב החליט שלוקח לי את הטלפון קמתי ותפסתי את הטלפון הוא רצה להזיז אותי תפס אותי מאחד האיברים בגוף העיף לריצפה. קמתי והזמנתי משטרה. עצרו אותו ולאחר כמה שעות באתי לתת עדות . סירבתי לשתף פעולה ולהתלונן נגדו והוא שוחרר.
עברנו חודש בנפרד כרגע הוא מאוד רוצה שנתפייס. גם חזר לבית. אנחנו נתחיל טיפול זוגי ואישי לאחר פסח.
אני כותבת את כל זה כי למרות זה שמנסה להתפייס הוא אומר ומשדר בכל הזדמנות שהוא פגוע מאוד. שזה דפניתי למשטרה כמו בגידה מבחינתו . הוא מרוסק מיזה. הוא מאשים אותי שפעלתי מנקמה. אני נשבעת שלא. הרגשתי באותו רגע שחייבת שיעזרו לי וזה הדרך היחידה שהרגשתי שיכולה לעזור לעצמי באותו הרגע.אני באמת
רוצה לשמוע דעות אמיתיות האם עשיתי טעות שהזמנתי משטרה? האם הייתי צריכה לפעול אחרת?
אני יודעת שאני לא מושלמת אבל אלימה אני לעולם לא. לא בדיבור ולא במעשה. אני מרגישה שצריכה כל היום
להסביר את עצמי על המעשה שעשיתי. ואני באמת רוצה שתגידו לי אם טעיתי. אם הייתי צריכה לפעול אחרת?