פשוט מבינה שלא מתאים ומשתדלת להעביר את זה לצד השני בצורה מכבדת.
ובגדול אני יכולה להבין את האמירה לגבי דייט שלישי ומעלה, אבל.
א. לפעמים יש דברים ששמים לב אליהם אבל לא ממהרים לשפוט.
קרה לי כמה פעמים שהיו דברים שהלביטו אותי, אבל לא הצלחתי להבין אם זה עצמי לבחור או שזה נוגע להתחלתיות של הקשר, אז חיכיתי קצת, ואם פגשתי את זה שוב באותה העצמה גם בפגישה השלישית, וזה היה מהותי- הבנתי שלא מתאים.
ב. לפעמים רק כשקשר מתחיל להתבסס וחלק מהרשמיות דועכת מגיע מפגש אמיתי עם הבנאדם השני, ולמרבה הצער לא תמיד המפגש מדויק מספיק.
ג. לפעמים פוגשים מכלול שהוא טוב ומתאים, לצד משהו אחד שפחות, ומנסים לבדוק עד כמה זה מפריע בפועל, וזה לוקח זמן..
ד. לפעמים הכל מקסים ועדיין אין כימיה טובה. קורה..
ובאופן כללי, פער בין כרטיס, תמונה ובירורים לבין המציאות זה אחד הדברים הנפוצים-
•לא תמיד הכרטיס עדכני.
•לא כל אחד יודע/מצליח לתווך-לשווק את עצמו בכרטיס.
•בסוף הכרטיס הוא תמצית של בנאדם שלם. קשה להכניס לשם הכל-הכל.
•יש אנשים לא פוטגניים, או שסתם לא נח להם עם תמונות, וזה נראה בהתאם.
•יש אנשים שמעבירים תמונה שצולמה על-ידי צלם מקצועי שידע לבחור זווית שבה האף נראה קטן יותר, הגבה נראית מפוצלת ל2, המפרצים נראים כמו בלורית שופעת, והכרס כמו קוביות(;
זה לא שזה רע אם למישהו יש מפרצים לצורך העניין, אבל התחושה של הפער היא לא נעימה ויש אנשים שזה גורם להם להרגיש מרומים/מאוכזבים עוד לפני שהתחיל משהו.
•יש חברים שלא מעודכנים בכל הפרטים אחד לאחד.
•יש חברים שחווים את הבנאדם באופן מסוים, מתוך העולם שלהם, ולא תמיד זה מספיק הולם את החוויה שלנו.
•ובאופן כללי, הסובייקטיביות בכרטיס והשיחה עם החברים היא מורכבת.. כולם אהובים, כולם ברורים, כולם קדושים, אבל ההתפרטות של זה וההתגשמות של זה בעולם המעשה היא ממש שונה מאדם לאדם.