בעלי חוזר לעזה בימים הקרובים 🥴
ב"ה אנחנו חלק מקהילה מאוד תומכת וכחלק מהסיוע לנשות המילואים מסדרים ארוחת ערב מידי ששכנות מתנדבות מכינות.
בסבב הראשון סירבתי לקבל עזרה, הרגשתי ממש לא נעים שמישהי אחרת טורחת בשבילי...
בסבב השני הבנתי שזה בסדר לקבל עזרה🙈
ועכשיו, סבב ג' והריון וכנראה גם סימפיזיוליזיס🥴 מבינה שארוחות ערב מאוד מאוד ייקלו עלי.
אמממ... בסבב ב' נתקלתי בשתי בעיות.
א. פעמים הביאו לי את הארוחה הרבה יותר מאוחר מהשעה שביקשתי (לא ביקשתי, יותר נכון שאלו מתי להביא אז אמרתי את השעה..) אני ממש מקפידה על ארוחות ושינה בזמן. צריכה ממש את השקט שלי אח"כ. ופשוט מצאתי את עצמי על חבורת ילדים רעבים (כבר מקולחים, כי חבל לי על הזמן...) ואין לי מושג מתי האוכל יגיע, ממש ממש מתפדחת לבדוק (למרות שזה בסוף מה שעשיתי) ומצד שני לא רוצה סתם להכין בלחץ ועוד שנייה יבואו...
ב. יצא שהביאו לי פיצה. הבעיה שבמסגרת המחשבה איך להקל עלי ולהפוך את ימי המילואים לנסבלים החלטתי שפעם בשבוע אני מזמינה לילדים פיצה קנויה. גם מאוד מקל עליו וגם חוויתי לילדים ומגיע להם גם. זה אטרקציה ממש כי בד"כ אנחנו מזמינים פיצה רק באירועים מיוחדים.. עכשיו פעמים פיצה בשבוע מרגיש לי מוגזם ומצד שני אם אני "מוותרת" על הפיצה שאני מזמינה אז לא עשיתי בזה כלום...
וגם קצת מרגיש לי נזקק שמזמינים לי פיצה, כי בתחלס זה משהו שגם אני יכולה לעשות ואפילו יותר נוח כי אני שולטת במקור ההזמנה וזמן המשלוח🤷
ממש לא נעים לי לבוא בדרישות, גם של השעה וגם של סוג האוכל. כי בסופו של בצד השני עומדת אישה שגם לה יש עוד דברים על הראש ורק רוצה לבוא לעזור.
אבל בסוף יוצא שבמקום לעזור לי זה רק גורם יותר עוגמת נפש..
אשמח לרעיונות ולטיפים איך ליעל לעצמי את קבלת העזרה מאחרים🙏
)
אבל זה כבר מאבד את האפקט)
בעלך מכיר את המושג משכב לידה?