בקשר לבגרויות וחברה-בקשה תקראו הכל!אני חייבת עזרה!אנונימי (פותח)
אוקיי אני צריכה עזרה אני ממש לא יודעת מה לעשות...אני בחורה שאפשר להגיד שהחברה הרבה יותר חשובה ובראש שלי מהלימודים..אני לומדת ומצליחה והכל ב"ה אבל החברות שלי זה מעל הכל..למדתי עד אמצע השנה הזת באולפנה ממש טובה שממש נהנתי בה והחברות שלי שם הם פשוט אחיות שלי וזה היה פנימיה והיינו 24 שעות ביממה ביחד והיה לי ממש טוב..מכל מיני סיבות עזבתי ת'אולפנה הזאת ועברתי לאולפנה ליד הבית..עכשיו ממשששש לא טוב לי שם..גרוע לי מאוד...הבנות שם ביכלל לא בסגנון שלי אני לא מצליחה להיתחבר לאף אחת..אני סבבה איתם כי אני דיי מסתדרת עם כולם..אבל ממצב של להיות הכי מאושרת ועם חברות שהם אחיות שלי כל היום ושמחהה תמיד..אני רק סובלת..חוזרת הביתה ולא עושה כלום..לא אוהבת ת'בנות שאני לומדת איתם,לא הולכת לאירועים של האולפנה ושל הבנות כי אני לא מתחברת לזה..ואני גם לא רוצה לנסות...אני רק רוצה לחזור להיות עם החברות שלי כמו פעםם!!!וגם שנה הבאה יב' כל החוויות של ההכתרה טיול שנתי אחרון..כל חוויות השמינית..אני לא רוצה להעביר אותם איפה שאני נימצאת עכשיו..ממש לא!!!..אני עכשיו בכיתה יא' עוד שניה מסיימים אני פשוט לא יודעת מה לעשות!!..לנסות לחזור לאולפנה הקודמת או שכבר מאוחר מדיי?!..חשבתי אולי לעשות שנה הבאה מדרשה בשילוב בגרויות,אקסטרני..או שפשוט להישאר=[
סורי על החפירה אבל בקשהה תעזרו ליייי!!
בעיקרון זה ממש הגיוני לחזורא-ל נקמות ה'
ברור שזה קשה לעבור בכיתה י"א ולא מומלץ
אבל תלוי למה עברת............
...אנונימי (פותח)
אממ אני לא יחזור עכשיו..אני יסיים ת'בגרויות של יא' ויחזור לשמינית..עברתי יותר ביגלל לחץ מטורף שהיה עליי מצד ההורים (שהם מאוד עירוניסטים באופי שלהם)והייתי בטרמפיאדה קרוב לאולפנה שלי בזמן פיגוע שם..קיצור היה ממש סיפור זה לא בדיוק ככה...השאלה אם לחזור או ללכת לאקסארני?ואם לא יחזירו אותי..ללכת לאקסטרני עם מדרשה או להישאר?!
בגרויות אפשר להשלים. ילדות, לא!קינמון
את בגיל שהיא קריטי מבחינת בניית האישיות שלך. והחברה מאד חשובה עכשיו.
תסבירי את העניין הזה להורים שלך, עד כמה לא טוב לך עכשיו ותחזרי(=

מצבך טוב.מחכה לגאולה
אני סובל כבר 4 שנים בישיבה שאני נמצא בה בגלל שההורים לא רצו שאני אעזוב וכל המרומות שרציתי ללכת אליהם הם דחו בכל מיני תירוצים ובתכל'ס זה רק בגלל שהם רצו שאני אשאר בבית.
עברתי ישיבה ולא מצא חן בעיני וכרגע שום מקום לא מוכן לקבל אותי.וגם שאמא שלי אמרה לי שנמאס לה לעזור לי ושהיא התיאשה ממני.
צריך להודות להקב"ה על כל התהפוכות שעוברות עלינו . ומי יודע אם מהמצב שלך(מקוה שגם משלי)יקרה משהו טוב.
נ.ב תלכי למדרשה בשילוב בגרויות.

בהצלחה
לחזור!לחזור!צעיר רענן
ברור שלחזור!חיש לקיש
כי במדרשה יותר קשה לעשות בגרויות אם את כזאתי שהלימודים פחות חשובים לה מהחברות...
את פשוט תבריזי מתי שלא יהיה לך כוח ללמוד!
וגם סתם חבל שלא תיהיה עם חברות שלך..
          בהצלחה!!
אל תלכי לאקסטרני! כנסי---מ.מ.
לא יודעת מה מסלול הלימודים שלך, אבל אם תעברי מלא דברים ימחקו לך--- תחשבי על זה שכל מה שאת באמצע לעשות ולא גמרת ימחק, נגיד- מגמה/ תנ"ך וכו'.

חברה שלי עברה, עכשיו היא בי"ג אקסטרני מנסה להשלים את כל מה שנפל לה כשהיא עברה.

אל תעשי שום דבר פזיז תחשבי ואל תעשי מה שידפוק אותך עוד שנתיים...
טעות- לא הכל נופלמיטל
אם עשית יותר מ-10 יחידות כבר, זה לא נמחק.. רק צרריך להעביר את זה בדרך הנכונה
לדעתי תחזרי לקודם.מרב14
כנסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ב.ש.
אם את רוצה לעשות אקסטרני או כל דבר אחר חריג עם הבגרויות לפנות ל-י-ו-ע-צ-ת!!!!!!!!!!!!!!! חשוב מאוד!!!
כנסי:אנונימי (פותח)אחרונה
לדעתי תחזרי שנה הבאה!! חבל לך בסוף את תצטערי עלזה!! ואת הזמן אי אפשר להחזיר... אם היה לך שם טוב אז בעצם למה לא? אל תימרחי עם זה! פשוט תחליטי ותחזרי! לא כדי לך אקסטרני זה אווירה אחרת לגמרי מאולפנא! לא יהיה לך שום הווי חברתי ובכלל הכל שם רק לימודים....בהצלחה!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך