* אתם מחפשים דווקא בנות שקטות/ביישניות כמוכם או לאו דווקא?
=> לאו דווקא. אני חושב שעם ביישניות קיצוניות קשה לי, כי קשה לי "להפעיל אותה" מה שנקרא ולהחזיק שיחה, כשלי בעצמי קשה לדבר... מצד שני, אני צריך הרבה מרווח. אז נראה לי משהו באמצע זה טוב, אחת שיכולה לדבר בלי שאצטרך לסחוט את זה ממנה, ומצד שני, שתתחשב בסוללה החברתית המוגבלת שלי. בכל-מקרה, אני חושב שיותר קל לי להקשיב מאשר לדבר.
* יש כלים להשתפר או שפשוט קופצים למים ולומדים מטעויות?
=> אכן רק לקפוץ למים. ואם קופצים למים, לדעתי, זה לא בהכרח משתפר, פשוט אתה מגלה מי אתה. לפני כמה זמן ביקשו ממני לומר דבר תורה בבית כנסת, ואני אחד שגם קשה לו לדבר, גם הפרעת קשב וריכוז במובן שאם מישהו מדבר בקצה בית הכנסת אני מאבד את חוט המחשבה לגמרי, גם אני לא רהוט כל-כך, גם אני לא יודע עד כמה הרעיונות שלי מדהימים ומפילים מהכיסא. בכל-מקרה, הסכמתי, ואיכשהו זה הפך לקבוע.
ואני יכול לומר לך, שאחרי עשרות פעמים, זה קשה בדיוק באותה מידה חחחח
עדיין קשה לי לדבר, עדיין אני קצת מגמגם, עדיין אני מתבלבל באמצע, בקיצור אין מה לעשות זה מה שיש.
* אתם מיידעים לפני שנפגשים/בתחילת הדייט הראשון את הבחורה שייתכן ויהיה קצת מאתגר בהתחלה או פשוט זורמים?
=> וואו מיליון שנה לא נפגשתי, מבחינה שכלית לא יודע מה היה נכון לומר אבל איך שאני מדמיין את עצמי בטייס אוטומטי כן הייתי אומר כי זה קצת בולט
* גילתם שאפשר גם שיהיו קשרים טובים עם בנות רעשניות/מלאות ביטחון עצמי (במובן מסוים ההפך מאיתנו..ממני בכל אופן)או שלא כזה ודומה נמשך לדומה?
=> זה תלוי בהרבה פקטורים. תראה, יכול להיות בחור נורא ביישן, שפשוט לא כזה טוב בדיבורים, אבל הוא מאוד אוהב קירבה ולהקשיב וכל העסק הזה. ובחורה רעשנית שתפעיל אותו תהיה ממש מתאימה. ויכול להיות בחור ביישן שאוהב את השקט שלו, את המרחב שלו, ואז הוא צריך מישהי שלא תצ'גע אותו. יש סוגים שונים של ביישנות (כמו שיש סוגים שונים של רעשנות) לכן צריך להכיר את עצמנו מה מתאים לנו באופן יותר מפורט