.

ולא אחיינים!!!

איזה מותק!!
-Rעות-

אורושקוש

-Rעות-

היו פה כמה קורעיםרחליOס

)

וכולם נשפכים מצחוק, ורק סבא שלי לא הבין למה הילדה בוכה וכולנו צוחקים...
מאז זאת בדיחה משפחתית..
) אז הוא אמר: "לא אני בצק"...
ואללה!)

-Rעות-

אח שלי הקטן ברך את אבא שלי בשבת בכוונה עמוקה (הוא עצם אתהעניים והיתנדנד...) 

רעיון חמוד

עֵשֵב ביחיד אבל היא אמרה
עָשָב
ומאז אנחנו צוחקם על זה בבית...

-Rעות-
)
) ועם עיניים חצי עצומות, וכשהיא רואה שאנחנו מתלהבים מהחיוך הזה היא מתלהבת וממשיכה עם כלמיני קולות. ואם אנחנו לא שמים לב היא מפילה משו, צוחקת, ועושה ת'חיוך הזה.... איזה ממי היא..
♥♥♥פעם לאחותי הקטנה היתה בגן עוזרת אתיופית ויום אחד באתי לקחת אותה מהגן אז היא אמרה לי" איילה את יודעת למה אורלי שחורה? כי מתי שהיא היתה קטנה היא מרחה לעצמה שוקולד על הפנים.." ואני כזה מתה מבושה והאורלי הזאת שמעה הכל...
ועוד משו....נכון יש בפרקי אבות "משה קיבל תורה מסיני ומסרה ליהושוע..."?!
אז אחותי עשתה על זה מבחן (כיתה ב') והיא חשבה שזה "משה קיבל תורה מסיני ומשרה ליהושוע...." יעני משרה אימנו...והיא כזה שעות לא מבינה למה המורה הורידה לה על זה....
יש לי המון ................הנה כמה:
אחיינית שלי ביקשה מאמא שלה תפוז אז אמא שלה אמרה לה שעוד מעט היא תביא לה...............
אז אחיניית שלי הלכה למטבח ואמרה לאחיין שלי גם כן האמא הזאת לא אוהבת את הילדים שלה.......!
אז אחיין שלי:כן....גם לי היא עשתה פעם בעיות....!
אחיין:בן 4,אחיינית,בת 5)
עוד משו:אחיניית שלי נפלה אז אבא שלה נתן לה נשיקה והיא המשיכה לבכות אז הוא שואל אותה מה קרה אז היא אומרת לו מה אתה חושב שהנשיקות שלך עוזרות..!
עוד משו:אחינ שלי מתעורר בבוקר כולו בהתרגשות ומספר לאמא שלו שהוא חלם שהוא נלחם במלחמות אז אחותו אומרת מתוך שינה:אמא יוני חלם היסטוריה!
ועוד משו אחרון(למרות שיש עוד)אחותי מגיעה לאחיינית שלי ואומרת לה:איזה ילדה מתוקה את!אז אחיניית שלי אומרת לה:אז מזל שה' ברא אותי!
וואי חולה על הילדים הקטנים האלו כפרה עליהם!!!!!!!!!!
יומטוב!
יש לאחותי שני ילדים.
היא-בת 2.5
הוא-בן שנה
קיצור פעם אחת נפל לאחיין שלי צעצוע מהיד אז הוא התחיל לבכות.
אז אחיינית שלי תוקעת בו מבט של מחנכת ואומרת: "עמיחי! על זה בוכים?!"
קורעת...
ומה זו ההקפצה הזו אילה?
|מבט של מחנכת| 
ענה:
הרבה!!!
אחיניית שלי באה לאחותי ( אמא שלה... ):אמא- אפשר ממתק למנה אחרונה?(כמו כל ארוחה....)
אחותי: מנה אחרונה זה רק בשבת...(היא לא רוצה שהיא תתרגל לנשנש..)
אחיניית שלי הולכת וחושבת קצת..ואז רצה אליה ואומרת:
ואם זה לא למנה אחרונה?!....
ולילדה כזאת מתוקה איך אפשר לא לתת?!
כווווולם לקנא! אין כמו אחיניים שלי!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים