סוף סוף אתם אומרים לעצמכם ובצדק! אני יודעת שאמרתי את מילתי בכך שהענה לכם אתמול.. אך לאחר שחזרתי הביתה חצי מתה פיזית, נזקרתי לישון(וגם המחשב החליט לא לעבוד שזה סיפור בפני עצמו... ולא אתריח אותכם) אח"כ קמתי וכבר היייתי צריכה להתקלח ולהתארגן לחתונה מחוץ לעיר, (לא שלי! של חברה מהכיתה) כך שוב חזרתי גם היום מאוחר לבית.. 1:00 שוב חסרת כוחות ובמצב שאני אפילו לא מצליחה לראות את עצמי... אך זה לא גרם לכך שאני אפסיק לחשוב על המחויבות שהשארתי לי פה, ועל כך אני רוצה לבקש את התנצלותכם.
ועכשיו לעניננו:
בת כמה את?
(ראשית לרגישים שבינכם תדאגו שאתם יושבים ולקחתם נשימה עמוקה, רצוי שהייה לידכם גם כוס מים.) אני בת 19 שנים, הם מלאו לי בניסן (זה בסדר, גם אני לא הצלחתי ממש לעקל)
כמה זמן את במחשב ביום?
באמת שאני ממש לא סופרת, אני משערת שבערך 5 שעות.. במקרים נדירים גם יותר..(שאין אף אחד בבית)
איפה את גרה?
בבירה הניצחית שלי. ירושלים!
האם יצאת אי פעם מהארץ?
לא, הייה בתכנון שלי לסוע השנה לבקר את דודים שלי, אך בסופו של דבר הם באו, ראיתי בת דודה שלי בפעם הרישונה בחיי (היא בת 5) ובן דוד שני שלי (שהוא בן שנתים) הם כאלו מתוקים! ויודעים לדבר 3 שפות.
מדוע יש לך ניקים נוספים?
כוונתך היתה כינוים אני משערת. זאת בגלל הפיצולים שלי.
מי זה הפיצולים?
הפיצולים שלי הם: נועה וגילוני. נועה היא יותר שקטה ממני(לא בישנית אבל יותר נשית כזו)היא כמו החברה הכי טובה שלי(סימו לב שהאותיות בשמה דומות לאותיות בשמי). וגילוני הוא זה שמשרה עלי את הרוח היצירתית ודוחק בי תמיד לחזק אותה(גילוני היה העלון השבועי ז"ל בסניף שלנו לכן בחרתי בשם זה) כך שניהם נורא אהובים עלי! ואני לומדת מהם המון.
איך הגעת לפורומים?
ע"י חברות שלי מהתנועה (שמם שמור במערכת)
ומתי זלגת מאריאל לבראש צעיר?
אמממ... נראה לי שחצי שנה בערך, אולי קצט יותר.
מה שלומך היום?
שלומי ב"ה מעולה! כולי מרוגשת, (מחר אני הולכת לארגן את הדרים שלי במקום השרות)
באיזה תנועת נוער את?
אריאל! לא רואים אני אריאלניקית בנשמה?!(.")
כמה אחים יש לך?
אחים ביולוגים(חוץ ממני) יש לי עוד 5(4בנים ואחות יחידה) ואחים מאומצים(מהמשפחה שאני מאומת בה, למרות שאני מאמצת אותם..) יש לי 3אחים ו-4 אחיות
מאיפה את מכירה את עוזיה כזה טוב?
אני לא מכירה את עוזיה כזה טוב, אני מכירה אותו סה"כ שנה. ומה שאני יודעת לעליו זה ממה שהוא מספר, ומפרי עטו (אצל רוב האנשים וגם אצלי, אפשר לגלות ולדעת המון ממה שמסתתר מאחורי האותיות)
איך נהיים כאלה מוכשרים? (סתם.. למרות שאצלך זה אמיתי.)
מוכשרות, זה פשוט מתנה שמקבלים מהקב"ה, ואם הוא נתן לך אותה סימן שהוא חושב תוכלי לנצל זאת בצד הטוב ביותר, ואני משתדלת לעשות זאת.
אם היו מפנים אותך מהבית מה היית עושה?
אני ממש לא רוצה לחשוב על דבר כזה, למרות שהבית שלי גם נחשב "שטח כבוש". לארוז את הבית כדי לעבור דירה אני צריכה לעבור הכנות נפשיות גדולות אז בגרוש...
מקום בארץ אהוב?
הגליל והרמה. בעיקר את הרמה! אני ממש מאוהבת במרחבים שיש שם והירוק..
איזה מקום היית בוחרת לגור בו?
בתור מקום עם איכות, שאפשר לגדל בו ילדים בצורה מעולה, היתיי בוחרת בישוב. אך לא מהענקים מידי, לא מהקטנים מידי.
איפה את עוד 10 שנים?
באמת שאני לא יודעת, אילו רק היתה לי מכונת זמן...
מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?
אני כבר גדולה! אני רוצה להיות עצמי, פשוט ענת.
מה את אוהבת?
לטייל ברחבי א"י, לפגוש ולהכיר אנשים חדשים, לקרוא, לכתוב, פוט להיות מאושרת.
מה את שונאת?
אני שונאת לשנוא! (זה עושה לי בבטן תחושה שעוד שניה אני מקיאה את עצמי)
כמה פיצולים יש לך?
שתיים, (ע"ע "מי זה הפיצולים)
למה קראו לך ככה?
(לשאלה כזו חיכיתי) זה מתחיל בכך שאמא שלי היא בת יחידה בתוך 5 אחים. ושכול ילדותה היא חלמה על אחות, אך אמא שלה(סבתא תמיד נחמה אותה שה' יתן לה בנות. וכאשר אמא נשאה לאבא, היא ילדה את הבן הבכור שלה והיתה כ"כ מאושרת ואח"כ את הילד השני... ובלידה שלישית באה הבת שלה כיחתה שנים... אני. ולכן החליטה אמא שהיא צריכה להגיד תודה לריבונו של עולם על שענה לתפילותה, וקראה לי ענת (מל' לענות)
למה את לא עונה????????????????
אני עונה עכשיו, (הרוצה פרוט יגש לראשית דברי בשירשור..)
איך היה לך הסמינריון?!
בכלליות, היה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי ושערתי, הייה אדיר!
מה הדבר שהכי נהנת ממנו?
לפגוש אנשים שאני מכירה;) וחברות שלי, ממלא מקומות בארץ. וכן להכיר אנשים חדשים. (זה ממש תענוג בישבלי.) ומכול הצחוקים שהיו, ביני לבין החברה שלי, הקבוצה. עם שירה...
מה הדבר שהכי לא נהנת ממנו?
מכך שני פוגשת אנישים שהם מוכרים לי ואני להם ואנחנו יושבות ומדברות.. (ואני לא יודעת מאיפה אני מכריה אותם!) ולפתע פתאום אני מעלה את השאלה(אחרי שבדקתי איפה לי לומדת, גרה, הייתה בסירות..) "מאיפה את מוכרת לי?" אני זה ממש בלתי נסבל לי! במיחוד שהזיכרון שלי נחשב לדבר מיוחד במינו (אך לא כאשר את עם 300 ומשהו בנות ואפילו יותר כשאת מכריה לפחות רבע מהם..)
יקירים ויקירות!
אתם מוזמנים להעלות עוד שאלות ואני יענה להם תוך זמן הכי קצר שאני יכולה, בע"ה ובהשתדלותי הרבה.
בותדה מראש. ענת