היי
אמלק- יחסים בלתי אפשריים (או שאולי לא?).
לא יודעת אם זה המקום, אבל אשמח לשמוע את המחשבות שלכם.
אני בת שירות במקום שנשחב מעורב וקשוח. קרה הדבר והתאהבתי בגבר חילוני שגדול ממני ב15 שנה.
לא יודעת אם לקרוא לזה התאהבתי ברמה השטחית, אבל האישיות שלו הקסימה אותי ברמה שאני לא מצליחה לשחרר אותו מהמחשבות שלי. הוא תופס אצלי מקום ענק. רוב היום חושבת עליו.
האישיות שלו היא אישיות של פשטות, שקט, מרגישה שגם המון אמת, ועם זאת שמחה וקלילות. אנחנו לא בקשר מאוד קרוב, אך כשנפגשים מרגיש לי שיש שם המון במפגשים הקטנים האלו, הוא מתעניין מאוד בפן האישי, שמח לראות אותי, ונראה לי שגם קצת (או אולי הרבה) בקטע שלי.
אני מאוד בחורה של אידאלים, של אמת, של הליכה בדרך הישר, אני די עקשנית על הדעות שלי, על הצניעות, על ההלכה. ואני מרגישה שהרגשות שאני מרגישה כלפיו פשוט מנענעים אותי בכל מה שאני נאחזת בו בחיים. אינסוף פעם חשבתי על רגעים שאנחנו ביחד, לתמיד. והשכל יודע שזה לא אפשרי. הוא עובד בעבודה קשוחה מאוד (זה עוד החלק שאני אומרת לעצמי שאיכשהו מקסימום אפשר להסתדר).
הוא גדול ממני ב15 שנה
וחילוני. אין פה עיגולי פינות.
איך אני מתמודדת עם המחשבות עליו שלא מרפות?
ניסיתי לשחרר, להתמודד מול המחשבות, והוא עולה לי בחזרה בכל סיטואציה שמזכירה קצת. ניסיתי להתרחק ממנו, לא לפגוש אותו, אבל בפעמים שנפגשים הוא קוטל לי את כל העבודה העצמית שעשיתי... יש אנשים שחיוך אחד שלהם יכול להמיס אותך לשבועות, חודשים. וכמה מילים שלו, שנאמרות בשקט שלו, ועם זאת בקלילות המיוחדת הזאת.
זה לא אנשים שפוגשים הרבה.
אודה בכנות, קשה לי ברמות שלא הרגשתי עדיין בחיים. מרגישה שאני בהתמודדות שסוחטת ממני כוחות, רצונות, דרך חיים נכונה ובריאה. שאני דפוקה שאני מתאהבת באנשים בלתי אפשריים, שיגידו לי לשחרר ולהמשיך הלאה. אבל אם היו יודעים כמה קל לדבר. ובמציאות---
זה ניסיון שיעבור. כמו לכולם בחיים.
אם למישהו יש תובנות, מקרים דומים שקרו לו, או סתם עידודים.. אשמח לשמוע
תודה למי שהגיע עד לפה