הבן שלי נגמל לפני חודשיים, שולט לא רע אבל לא מסוגל להתאפק מלא זמן. יוצא לי להגיע איתו לאזור מרכז תורני שיש שם שירותי נשים נעולים ושירותי גברים פתוחים. זה רחוק יחסית מהבית.
כשהיינו שם והוא ביקש שירותים הכנסתי אותו (בחוסר נעימות גדול) לשירותי גברים. הוא לא מסתדר לבד בשירותים בלי שרפרף וגם אם כן, הוא ישאיר הכל אחריו טינופת ויצא משם ערום, אז אני חייבת להיכנס איתו.
מפה לשם, אנחנו שם בערך פעם בשבוע ודי קבוע הוא צריך שירותים בזמן שאנחנו שם (למרות שתמיד אני לוקחת אותו לפני שיוצאים מהבית!)
בעלי שמע את זה היום פעם ראשונה והיה מזועזע. שאלתי אותו מה אני אמורה לעשות והוא אמר מה שהיית עושה אם אין שם שירותים בכלל. יותר הגיוני לקחת ילד לעשות בשיחים בחוץ, באמצע איזור עם אנשים, כשהשיחים מטופחים כאלה ליופי?
אולי אני הורמונלית, אבל התגובה שלו ממש עירערה אותי.
מצד אחד תסכול כי מה באמת אני אעשה בפעם הבאה? אני לא רואה משהו אחר...
מצד שני תסכול ומבוכה, כי מהתגובה שלו זה היה נשמע שעשיתי משהו ממש נוראי, ופתאום אני נורא נבוכה ממעט הגברים שהיו שם כשנכנסנו או יצאנו כל פעם.
ואני תמיד חשבתי שזה כזה, לא נעים אבל לא נורא ושכולם מבינים שאני שם בשביל ילד קטן ולא בשביל עצמי (וגם ברוך ה' כל הגברים שם היו צנועים תמיד אבל כן יש משתנה מול תאי השירותים)

)