דמוקרטיה או מדינה יהודית? (אם לא קראתם אל תגיבו)ברוךש
בהכרזת העצמאות הכתב: "מדינת ישראל...תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת גזע ומין..."ואזרחות שווה ומלאה".
ובדיוק מהסיבה הזאת, הכרזת העצמאות מהווה דוגמא לסכיזופרניה המשקפת בנאמנות את האבות המייסדים החילוניים, שמעולם לא היה להם האומץ להודות ששני העולמות שלהם, זה היהודי וזה המערבי, מהוויםשתי דרכים מקבילות שלעולם לא יוכלו להיפגש, שהרי החלק החשוב של הכרזת העצמאות שמצטטים רק באופן נדיר אומר: "אנו מכריזים בזאת על הקמתה של המדינה היהודית" (המונח יהודי חוזר על עצמו כמקשר בין העם לארץ).
אם כן מב פירושה של מדינה יהודית? מהי ההגדרה המינימלית שכל ציוני יסכים לה? וודאי פירושה של מדינה יהודית היא רוב יהודי, מכיוון שרק מדינה עם רוב יהודי יכולה להחיל ריבונות יהודית, תעניק ליהודי את הזכות להיות אדון לעצמו ולהחליט את רוצה הוא להוביל את ספינתו, וכמובן יהפכהו לחופשי ממסעות צלב,איקווזיציות,פוגרומים ואושוויצים, שהיו פרי נחלת העבר.
זה ברור שאם יהיה מיעוט יהודי בארץ ישראל, אזי לא יהיה הבדל בין מיעוט יהודי בפולין או ברוסיה או אפילו בעירק.
מצויין לאחר שהבנו את המושג מדינה יהודית אנו יכולים לחזור לצד הדמוקרטי של ההכרזה.לצמד המילים מדינה יהודית דמוקרטית,מילים שהי גורמים לצחוק אם לא היה זה נושא כה רציני.
איך מדינה ישראל יכולה להיות דמוקרטית אם היא הובטחה להיות יהודית? או איך היא יכולה להיות דמוקרטית אם היא יהודית?
שהרי אם לפי חוקי הדמוקרטיה יש הבטחה למיעוט הערבי שהוא יהיה שווה זכויות (שוויון זכויות חברתי ומדיני גמור. האם אין הכוונה בכך בדיוק למילים אלו: שוויון מוחלט ומדויק,הכולל את הזכות להפוך לרוב בצורה דמוקרטית ושקטה?
וודאי זוהי הכוונה של הדמוקרטיה- ומשום כך זוהי סופה של המדינה היהודית.
מצד שני אם אנשים יתעקשו להשאיר את המדינה יהודית אזי נצטרך לקחת מהערבים את "זכותם" הדמוקרטית להפוך לרוב.גם אם הם יעשו את זה בדרכי שלום, דרך תינוקות וקלפיות.
אני לא שונא ערבים בגלל שהם ערבים,אני פשוט אוהב יהודים, ואני לא יכול לתת לאויבים של היהודים להרוס את המדינה (או היהודים)באמצעות יריות או לידות.
סבלנו נורא בגלות, אלפיים שנה הסתובבנו אנה ואנה מחפשים את הדרך חזרה לביתינו, וכל כך סבלנו מהיותינו "מיעוט", תודה רבה, אך לא עוד.
אני רוצה את המדינה שלי, לא שתי מדינות ולא עשרים ושתים מדינות שיש לערבים.
רק מדינה אחת, אך לא פחות ממדינה אחת, ולכן לא יהיה שום פשרה.
היום בגליל ובנגב יש כבר רוב ערבי, וואדי ערה בלב ישראל מהווה גוש ערבי מוצק. היום "המשולש הקטן" אזור שגרים בו מחצית מהתושבים היהודים ישראלים, הוא יהיה ערבי לגמרי,מה יקרה מחר? כמה ערבים ישבו בכנסת? ומה יהיה בעוד 15 שנה? כמה יגיעו לשם בדרכי שלום אבל עם כמויות? האם יש לערבים הזכות התיאורטית הזכות להוות רוב?

האם יש משהו שמאמין שהערבים ישאירו את ישראל כמדינה יהודית, עם "חוק השבות" שמתייחס רק ליהודים, עם המנון שמדבר על "נפש יהודי הומיה", ויום עצמאות שמציין את התבוסה הערבית?
איני שונא ערבים בכלל לא, אך אני אוהב את העם שלי, ואני רוצה שיהיה לו מדינה משלו, שיחיה בה חופשי מטרור וזוועות. האם אנו צריכים אפילו לחשוב מה יקרה אם הערבים יעלו לשלטון, מה יעלה בגורל היהודים? תיראו מה הם עושים לעצמם בלבנון, וראו מה הם עשו ליהודים לפני קום המדינה, וראו מה הם עושים כיום ליהודים הכל רחבי הארץ.
ישנם הרבה יהודים שנמצאים בבעיה אידיאולוגית שאינם רוצים להודות בה. חסר להם האומץ לבחור בין יהדות וציונות לבין מדינה מערבית דמוקרטית.
תשאלו את בני עדות המזרח אם הם רוצים לחזור לחיות תחת שלטון הערבים, להם יש נסיון והם אינןם מעוניינים לחזור למצב כזה.
אחרי אלפיים שנות גולה מלאים בשפיכות דמם של מיליוני יהודים וגירושם מכל ארצות העולם, לא אני רוצה מדינה משלי, ואם זה בא לידי ביטוי בבחירת ציונות ויהדות ורוב יהודי על פני דמוקרטיה ומערביות שיהיה כך אני בוחר בציונות.

ואם אתם חושבים שדברי הינם דברי טרור, אז שתדעו שהטרור היהודי האמיתי זה: שיהודים חיים בפחד מדכא בפני בחירה בין היהדות שלהם לבין הדמוקרטיה שלהם. זהו טרור-פחד היהודי הגרוע שאפשר להעלות על הדעת הקשר לאינטלקטואל חילוני יהודי מערבי.

באהבת ישראל ברוך
טרור=פחד (לטינית אם איני טועה)ברוךש
כ"כ הכון. הגיע הזמן לגרש אותם מפה. ;צחקן
לעזור להם לעזוב (זה לא אישי זה לאומי)ברוךש
נכון מאוד!!!! אני בוכה משמחה!*יעל*

יפה. וכל השאר תקראו הכל ותגיבוברוךש
זה ארוווך..ברוריה מהגוש
כן. אך זה כולל הכלברוךש
יפה ומסכימה איתך.... אבל זה אאאאררררווווווווךךךךךך (ל"תמה המצבאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך